Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation 3 v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 Dalej »

Pustki w GTA Online
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pustki w GTA Online
jakubek278 Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
19-01-2014, 19:46
Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z GTA czy to coś większego ale do rzeczy.
Kiedy dołączam do online, w świecie jest full 16 graczy włącznie ze mną, chce zagrać jakaś misje od postaci typu Lamar albo Lester albo po prostu zagrać deatchmach i co? Albo wchodzę do lobby sam albo do 1/2 graczy i czekam desperacko ze ktoś wejdzie, samemu założenie gry też nie ma sensu ponieważ czekanie w lobby team deatchmach na 15 graczy mija się z celem jeżeli dołącza 1 gracz na 2-3 minuty... Czytałem trochę Cz aby zmienić tryb strzelania z tradycyjne GTA na swobodne ponieważ gracze są dzieleni na tryby strzelania, nic to nie dało. Jest jakaś możliwość że serwery rockstar traktują mnie w mniejszym priorytecie bo mogę mieć lagi albo łącze się przez wi-fi (kabel nie bardzo chce działać) ?
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
19-01-2014, 19:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2014, 19:54 przez Link.)
Prawdę mówiąc to nie mając jakiejś zgranej ekipy, umówionej paczki itp. to ciężko coś ugrać z kimkolwiek. U mnie jest tak samo i zazwyczaj kończy się tak, że misje wykonuję w pojedynkę - ale nie na tym polega tryb multi Winking
Na plus jest to, że w naszej ekipie ARHNEU na Social Clubie zbiera się coraz więcej ludzi i jak do nich się dołączy to są to zazwyczaj kumaci gracze z którymi można pograć. Inna kwestą są nasze spotkania w których brakuje miejsc i wtedy to każdy chce z nami grać Smiling Jak chcesz pograć z użytkownikami forum to 31.04 wspólnie sobie będziemy cisnąć: Tu Więcej info
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-06-2025, 23:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.