29-01-2014, 16:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2014, 16:12 przez Dantenumbertwo.)
Chciałbym zacząć zanim któryś z Adminów zwróci mi uwagę że jest taki sam temat założony już przez Shortyego napisać że tam poprosiłem o to samo ale nikt nie zwrócił się z pomocą. No i jak w temacie prosiłbym o wycenienie kilku gierek.
PS3
Killzone 2
Killzone 3
COD MW3
COD GhostS
Battlefield Bad Company 2
Bionic Commando
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
PC
World in Conflict
Tom Clancy Rainbow Six 3 Raven Shield
Wściekłe Psy
Sacred Plus
Republika Rewolucja
UFO Afterlight Bitwa o Marsa
Tom Clancy Rainbow Six 3 Athena Shield
Jade Empire: Edycja Specjalna (nieodpakowana o tą grę pytam tak poprostu)
16-02-2014, 22:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2014, 22:38 przez HackBoy.)
Żeby nie zakładać kolejnego tematu podepnę się. Mam do wyceny:
-Warcraft III Reign of Chaos
-Warcraft III Frozen Throne
-World of Warcraft (4cd)
-World of Warcraft Burning Crusade
Wszystkie w języku niemieckim
-Guitar Hero II (PS2)(ENG) + gitara przewodowa
Cześć,
żeby nie dublować tematu, dodam swoje pytanie tutaj. Mam okazję kupić kilka ciekawych tytułów na PSX, tj.
"Suikoden II: 2x Angielski, brak instrukcji, płyta dość mocno porysowana jednak gra bezproblemowo działa
Chocobo Racing: 3x Angielski, stan dobry, płyta także porysowana (oczywiście nie gwoździem, działa bezproblemowo
Tombi: 2xA, działa bezproblemowo, płyta ma tylko kilka powierzchownych rysek. Wersja do wypożyczalni, przez co ma inne pudelku ale mogę je zamienić na jakieś zwykle od gry na playstation jakby Pan chciał."
taki opis dostałem od sprzedającego, do tego zdjęcia http://ujeb.se/mffR
no i napisał, żebym zaproponował jakąś cenę, z racji tego iż nie są to często spotykane tytuły, nie mam zielonego pojęcia ile zaproponować.
z góry dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia
(10-04-2014, 11:13)pszczoua napisał(a): Cześć,
żeby nie dublować tematu, dodam swoje pytanie tutaj. Mam okazję kupić kilka ciekawych tytułów na PSX, tj.
"Suikoden II: 2x Angielski, brak instrukcji, płyta dość mocno porysowana jednak gra bezproblemowo działa
Chocobo Racing: 3x Angielski, stan dobry, płyta także porysowana (oczywiście nie gwoździem, działa bezproblemowo
Tombi: 2xA, działa bezproblemowo, płyta ma tylko kilka powierzchownych rysek. Wersja do wypożyczalni, przez co ma inne pudelku ale mogę je zamienić na jakieś zwykle od gry na playstation jakby Pan chciał."
taki opis dostałem od sprzedającego, do tego zdjęcia http://ujeb.se/mffR
no i napisał, żebym zaproponował jakąś cenę, z racji tego iż nie są to często spotykane tytuły, nie mam zielonego pojęcia ile zaproponować.
z góry dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia
To zależy czy osoba, która to sprzedaje zna się na tym, co sprzedaje... czy po prostu chce się pozbyć gier. Tombi liczy się w kilka setek. Suikoden II też grą tanią nie jest. Zaproponuj coś ponad 100 i zobacz, co ci napisze.
(16-02-2014, 22:38)HackBoyPL napisał(a): Żeby nie zakładać kolejnego tematu podepnę się. Mam do wyceny:
-Warcraft III Reign of Chaos
-Warcraft III Frozen Throne
-World of Warcraft (4cd)
-World of Warcraft Burning Crusade
Wszystkie w języku niemieckim
-Guitar Hero II (PS2)(ENG) + gitara przewodowa
Za wersje niemieckie nie dostaniesz zbyt dużo. W Polsce raczej mało kto będzie chętny. Jak masz konto na ebay to tam próbuj. Na Guitar Hero II się nie znam, ale ojciec dyrektor chyba ma coś takiego to powinien pomóc
06-06-2014, 18:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2014, 19:00 przez kokoshkv.)
Podłączę się do tematu, aby nie tworzyć niepotrzebnie drugiego, podobnego. Prosiłbym o wycenę tych gierek na PC. Co prawda, wszystkie pochodzą z Niemiec, ale może są coś warte.
-Jazz Jackrabbit 2: The secret files (
-Dungeon Keeper (Premierowe)
-Rayman (Premierowe)
-Settlers (Blue Byk Classic)
-Atlantis The Lost Tales (Premierowe)
-Everquest II (limitowana edycja)
-Star Trek Online (edycja z mapą, przypinką, oraz pocztówkami)