Liczba postów: 46
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Witam, posiadam oryginalne wyprodukowane w Europie gry DMC HD Collection i DMC 4 na Xbox'a 360 i mam pewien problem. Otóż w DMC HD w osiągnięciach znajdują się takie które wymagają zrobienia czegoś w Bloody Palace, ale w żadnej z gier wchodzących w skład tej kolekcji niczego takiego nie znalazłem. Jestem pewien że coś takiego znajduje się w grze bo widziałem gameplaye z tego na YT oraz są przecież osiągnięcia do tego. Podobnie rzecz się ma z DMC 4 tylko że tam nie jestem pewien czy to rzeczywiście się tam znajduje bo wszystkie osiągnięcia są tajne, mimo to widziałem filmiki z tego trybu na YT. Dodam że udało mi się jedynie wygrać w DMC 2 jako Dante i niczego takiego nie odblokowałem. Pozdrawiam
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja:
163
Każdy krwawy pałac odblokowuje się po ukończeniu gry przynajmniej raz. Z tego co pamiętam to w DMC2 też wystarczyło przejść grę (nie pamiętam tylko czy obojgiem bohaterów)
Happy to be on the food chain at all.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
to mam problem bo w DMC 1 i 3 zostały mi ostatnie misje, DMC 2 przeszedłem tylko jako Dante i nic takiego nie odblokowałem, za to DMC 4 przeszedłem na Human mode i wciąż nic, teraz jestem w trakcie przechodzenia na Demon Hunterze i może to zadziała. A swoją drogą ma ktoś może jakąś taktykę na ostatniego bossa w DMC 3?
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja:
163
Zdefiniuj "ostatniego bossa". Bo dla mnie
To Arkham jest ostatnim bossem, reszta to piękny epilog
Jeśli mówisz o tym samym co ja, to zalecam sporo wody święconej i innych przydatnych przedmiotów, a poza tym bazuka i bronie które zadają sporo obrażeń z devil triggerem.
Jeśli mówisz o tym, co leży dalej w spoilerze to...nie spiesz się. Musisz być cierpliwy i nauczyć się schematu jego uderzeń - łatwo je rozpoznać. Poza tym najlepiej się robi uniki z Tricksterem wymaksowanym i Rebellionem + Cerberus. Ja przynajmniej tak go wykończyłem i kiedy mogłem to używałem devil triggera by się chociaż trochę podleczyć.
Happy to be on the food chain at all.