08-03-2014, 16:10
Hej wszystkim, otwieram ten temat bo potrzebuje pomocy. Jak sami pewnie zauważyliście, w Avatharze nadal brakuje setek grafik. Samo wykonanie to dla mnie kwestia kilku, może kilkunastu minut. Na niektóre brakuje mi jednak czasem pomysłu, a z taką blokadą twórczą niewiele da się zrobić. Stąd też moja prośba.
Chciałabym, abyście wklejali tutaj lub wysyłali na mojego maila wasze pomysły na potwory lub inne grafiki których brakuje, lub które nadal widnieją w wersji ołówkowej zamiast pixelowej.
Najbardziej pomocne byłyby szkice odręczne lub rysunki w paincie. Zatrzegam sobie jednak prawo do zmiany kolorów lub ustawienia postaci w waszych projektach, celem dostosowania ich do istniejących wytycznych (mówiąc prościej, tak żeby rozmiarem i układem pasowały do tła które już jest gotowe).
Wysyłając lub wrzucając tu swój projekt proszę abyście:
-wykonywali projekty tylko tych grafik których jeszcze nie ma
-wykonując projekt zwrócili uwagę na typ ataku oraz wiadomość końcową po pojedynku ze stworzeniami (czasem stanowi ona podpowiedź co do wyglądu)
-napisali pełną nazwę stworka/postaci/przedmiotu którego projekt przedstawiacie
Czekam więc na spam, zarówno tutaj jak i na moim mailu: [email protected]
i miejmy nadzieje, że razem uda nam się zrobić wszystkie brakujące grafiki
Chciałabym, abyście wklejali tutaj lub wysyłali na mojego maila wasze pomysły na potwory lub inne grafiki których brakuje, lub które nadal widnieją w wersji ołówkowej zamiast pixelowej.
Najbardziej pomocne byłyby szkice odręczne lub rysunki w paincie. Zatrzegam sobie jednak prawo do zmiany kolorów lub ustawienia postaci w waszych projektach, celem dostosowania ich do istniejących wytycznych (mówiąc prościej, tak żeby rozmiarem i układem pasowały do tła które już jest gotowe).
Wysyłając lub wrzucając tu swój projekt proszę abyście:
-wykonywali projekty tylko tych grafik których jeszcze nie ma
-wykonując projekt zwrócili uwagę na typ ataku oraz wiadomość końcową po pojedynku ze stworzeniami (czasem stanowi ona podpowiedź co do wyglądu)
-napisali pełną nazwę stworka/postaci/przedmiotu którego projekt przedstawiacie
Czekam więc na spam, zarówno tutaj jak i na moim mailu: [email protected]
i miejmy nadzieje, że razem uda nam się zrobić wszystkie brakujące grafiki