Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › 3DS v
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 11 Dalej »

Początki z 3DSem.
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Początki z 3DSem.
Qba Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
11-03-2014, 18:37
Witam.

Jakiś czas temu zakupiłem 3DSa i właśnie dzisiaj do mnie przybył. Mam pewien problem ponieważ ustawiłem bezmyślnie region na Polskę (zapominając przy tym że wiele opcji jest niedostępnych w naszym pięknym kraju)
i chciałbym zresetować ustawienia i "wypełnić" je jeszcze raz wybierając region UK. Moje pytania brzmi jak mam to zrobić? (Myślę że jest to opcja "Format System Memory", którą znalazłem ale chce się upewnić)

Swoją drogą czy ustawienie regionu na UK mieszkając w Polsce ma jakieś istotne znaczenie ?
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
11-03-2014, 18:41
Tak, możesz sformatować konsolę wybierając tę opcję, ale pamiętaj, że stracisz w ten sposób WSZYSTKIE zapisane dane, w tym gry (!) pobrane z eShopu.

Konsola przywróci się wtedy do ustawień fabrycznych i będziesz mógł skonfigurować ją znowu od zera.

Co do różnic regionalnych, będzie się musiał wypowiedzieć ktoś z większym doświadczeniem w temacie Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Qba Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
11-03-2014, 18:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014, 18:58 przez Qba.)
Dzięki za odpowiedź Archon i za kartkę z autografami która również dotarła do mnie jakiś tydzień temu ;]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 06:37 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.