13-03-2014, 15:27 

Siemka. 
Strasznie boję się o mojego 3DS'a i obchodzę się z nim jak z jajkiem. Wiem, że zarysowania na ekranie praktycznie nie są możoliwe, no chyba, że będę używał śrubokręta zamiast stylusa Tak czy inaczej boję się o niego, mimo wszystko nie chcę kupywać orginalnej Hori... 60 zł za kawałek foli.... Rzecz w tym, że na allegro znalazłem parę fajnych ofert i mógłby mi ktoś doradzić, w którą najlepiej zaopatrzyć swoją konsolkę.
 Tak czy inaczej boję się o niego, mimo wszystko nie chcę kupywać orginalnej Hori... 60 zł za kawałek foli.... Rzecz w tym, że na allegro znalazłem parę fajnych ofert i mógłby mi ktoś doradzić, w którą najlepiej zaopatrzyć swoją konsolkę. 
Linki do aukcji:
FOLIA OCHRONNA GO GAME DO NINTENDO 3DS PROMOCJA !!
Folia ochronna 2 szt. na ekrany góra/dół 3DS
Jakaś podróba Hori 0.o

Strasznie boję się o mojego 3DS'a i obchodzę się z nim jak z jajkiem. Wiem, że zarysowania na ekranie praktycznie nie są możoliwe, no chyba, że będę używał śrubokręta zamiast stylusa
 Tak czy inaczej boję się o niego, mimo wszystko nie chcę kupywać orginalnej Hori... 60 zł za kawałek foli.... Rzecz w tym, że na allegro znalazłem parę fajnych ofert i mógłby mi ktoś doradzić, w którą najlepiej zaopatrzyć swoją konsolkę.
 Tak czy inaczej boję się o niego, mimo wszystko nie chcę kupywać orginalnej Hori... 60 zł za kawałek foli.... Rzecz w tym, że na allegro znalazłem parę fajnych ofert i mógłby mi ktoś doradzić, w którą najlepiej zaopatrzyć swoją konsolkę. Linki do aukcji:
FOLIA OCHRONNA GO GAME DO NINTENDO 3DS PROMOCJA !!
Folia ochronna 2 szt. na ekrany góra/dół 3DS
Jakaś podróba Hori 0.o

Myślę, że nawet takie tanie podróbki będą sprawdzały się świetnie, bo akurat folie ochronne to przedmiot w którym można spieprzyć wyjątkowo mało rzeczy
 Myślę, że nawet takie tanie podróbki będą sprawdzały się świetnie, bo akurat folie ochronne to przedmiot w którym można spieprzyć wyjątkowo mało rzeczy  
	![[Obrazek: 581915.png]](http://gamercards.exophase.com/581915.png)

.
.

Trzeba tylko uważać, żeby się kurz albo jakiś włos podczas nakładania nie dostał, bo się tego nie pozbędziesz bez ściągania folii.
 Trzeba tylko uważać, żeby się kurz albo jakiś włos podczas nakładania nie dostał, bo się tego nie pozbędziesz bez ściągania folii.