06-04-2014, 00:54
Hej witajcie zakładam bo wiem jak ciężko trafić kogoś z 3DS'em
więc chwalcie z kąd jesteście !

StreetPassowe spotkania !
|
06-04-2014, 00:54
Hej witajcie zakładam bo wiem jak ciężko trafić kogoś z 3DS'em
![]()
A nie łatwiej otworzyć mapę użytkowników arhn? Już pomijam fakt, że chyba Ci #klawiaturaojca™ szwankuje
![]()
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Popieram co mówi Kropcia, spotkanie jak spotkanie, ale najwięcej streetpasów można złapać bez "ustawek" tylko uczestnicząc w growych wydarzeniach (na pyrkonie ludzie łapali po 50 osób - szkoda, że wtedy nie miałem 3DSa) najbliższa szansa złapania kilku friendsów to 18 urodziny CDA w maju we Wrocławiu.
06-04-2014, 12:14
w Cybermachinie w Katowicach tez bedzie mozna 12 kwietnia
Zapraszam serdecznie wszystkich na III spotkanie Górnośląskich StreetPassów i My3DS.pl, które odbędzie się 17 maja w katowickiej Cybermachinie. Głównym wydarzeniem będzie turniej w Mario Kart 7 z nagrodami ufundowanymi przez naszego dystrybutora Nintendo - ConQuest Entertainment. Wśród nagród znajduje się łakomy kąsek w postaci edycji kolekcjonerskiej Mario Kart 8, więc będzie o co walczyć.
Widzimy się 17 maja o 16:00 w Cybermachinie! ![]() Mapa dojazdu: link Relacje z poprzednich spotkań: I spotkanie II spotkanie
03-05-2014, 23:35
Chętnie się spotkam z kimś z 3ds'em, Mieszkasz w Wałbrzychu woj. dolnośląskie. Mogę również się wybrać to Wrocławia na takie spotkanie. Mój skype to misiukawa1 i w razie spotkania proszę zadzwonić lub pisać
![]()
04-05-2014, 18:09
W Koszalinie są 3 osoby (oprócz mnie) z 3DS'em. Jedna to mój kolega. Drugą spotkałem w autobusie tylko raz, a trzecią spotykam codziennie w szkole. Nigdy nie widzę tej osoby na przerwie, nawet jak gra. Ma nick Adam.
Adam, jeżeli to czytasz odezwij się na PW. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|