Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 ... 41 Dalej »

Ambitne darmowe gry
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Ambitne darmowe gry
szyszek17 Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
14-04-2014, 22:11
Uszanowanko Grinning
Ostatnio postanowiłem odpocząć od wielkich, komercyjnych tytułów na rzecz mniejszych gier. Przypomniałem sobie że kiedyś miałem grę o tytule 'Cave Story'. Poszperałem w necie i znalazłem stronkę autora gdzie można było pobrać grę, nawet z spolszczeniem. I teraz pytanie do was, czy znacie jakieś podobne gry, które można bezproblemowo ściągnąć z neta ? Bez żadnych piratów, tylko gry które sam autor udostępnia do pobrania Grinning. Najlepiej takie z mega wciągającą fabułą, coś jak wyżej wspomniane Cave story. Z góry dzięki Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Emilu Offline
Ten co jest i tyle o nim wiedzą
**
Liczba postów: 71
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
14-04-2014, 22:19
Stranded II
Magritte
Icy Tower
W sumie takich bardziej ambitniejszych gier nie znam, tylko te trzy przyszły mi na myśl. Ale na Stranded II się nie zawiedziesz...
 /-|=====|-\   - yanush obrazków 
Szukaj
Odpowiedz
szyszek17 Offline
Pong
*
14-04-2014, 22:29
Dzięki, na pewno sprawdzę, ale tego Icy Tower mogłeś sobie darować Grinning można powiedzieć że fabuła w tym tytule 'nie zachwyca' Winking
Szukaj
Odpowiedz
Wojtex28 Offline
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
14-04-2014, 22:36
No cóż, jeżeli chcesz ambitnej gry to wbijaj na http://spelunkyworld.com/ i ściągaj klasyczną wersję spelunek, przy której sam spędziłem kilkadziesiąt godzin ;D Gierka jest naprawdę niebanalna, posiada mnóstwo sekretów, bardzo fajnych rozwiązań i czuć w niej naprawdę fajny klimat. Dodatkowo jak przejdziesz to stawiam Ci piwo... albo w sumie soczek, bo na piwo to jeszcze za młody jestem Happy_2
[Obrazek: 581915.png]
Szukaj
Odpowiedz
Johnny Offline
Rycerz Nintendo <3
Administrators
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 108
Reputacja: 225
14-04-2014, 22:46
Jeśli jesteś w stanie znieść przygodówki, polecam zajrzeć tutaj: http://scummvm.org/games

Jest i Beneath a Steel Sky, czyli jedna z lepszych przygodówek w ogóle, i Sołtys, czyli jedna z najgorszych przygodówek w ogóle (ale polska Torll ), i kilka gierek pomiędzy, również wartych uwagi. Wszystko śmiga elegancko na wielu nowoczesnych systemach dzięki programowi, również z tamtej strony. Ba, w obie z wymienionych gierek dasz radę zagrać po polsku (choć przy tej pierwszej będziesz musiał poszukać - nie martw się, sam sprawdzałem łatkę spolszczającą, którą znajdziesz w internetach, więc ręczę za jej jakość Grinning )
[Obrazek: 2013-02-19_2044.png]
Szukaj
Odpowiedz
szyszek17 Offline
Pong
*
14-04-2014, 22:46
Oooo nie wiedziałem, że można Spelunky dostać za darmo Grinning niedługo pewnie kupie tą najnowszą wersje ze Steam'a, a ja narazie będę sobie w te pogrywał, dzieki jeszcze raz Winking. Oczywiście, jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje to się nie krępujcie Winking.
Szukaj
Odpowiedz
arent8 Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja: 1
18-04-2014, 15:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2014, 16:02 przez arent8.)
Polecam:
-OpenTyrian, świetny space shooter utrzymany w stylistyce reto i powyżej normala tylko dla masochistów.
-Osu, świetna gra rytmiczna z dość dużą społecznością.
-Mari0, połączenie Portal'a z Mario(lepsze niż może się wydawać).
-Nitronic rush, wspaniała gra którą nie wiem jak do końca zakwalifikować bo to ścigałka ale nie do końca. Trzeba zobaczyć by zrozumieć.
Te gry wciągnęły mnie na wiele godzin.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 21:45 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.