Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 ... 22 Dalej »

Blog o crapowatych anime.
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Blog o crapowatych anime.
filip6666 Offline
lolicon
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 6
Reputacja: 5
12-05-2014, 00:42
Witam, chciałem się z wami podzielić swoim niedawno założonym blogiem, traktującym o niekoniecznie dobrych anime. Zaznaczam, że dopiero zaznaczam pisanie bloga, także dopiero wyrabiam swój styl, ale myślę, że jest to dość zdane aby sobie poczytać.
Kto jest zainteresowany proszę zajrzeć - http://grumpyotaku.wordpress.com/
Chętnie przyjmę różne obiekcje, co można zmienić, co dopracować, co się podobało, a co nie.
Enjoy!
Szukaj
Odpowiedz
dzemson Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 8
Reputacja: 11
12-05-2014, 21:54
Dla mnie może być 2/10 ale ogranicz przekleństwa, bo wstyd trochę.
Szukaj
Odpowiedz
kexus512@ Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 13
Reputacja: 9
Smile  12-05-2014, 23:04
Ogranicz przekleństwa, amerykańskie kreskówki nie są głupie, 4\10 na zachętę.

Cytat:This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page. Huh
Szukaj
Odpowiedz
filip6666 Offline
lolicon
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 6
Reputacja: 5
12-05-2014, 23:13
Przekleństw nie ograniczę, bo mają tam być, seria o crapach ma mieć wulgarny wydźwięk. Mam zamiar zacząć inne, bez przekleństw dla mas.
I poprawiłem już opis, kompletnie o nim zapomniałem.
Szukaj
Odpowiedz
Celion4 Offline
Master of Fail
**
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
08-06-2014, 23:06
Dopisz do listy obowiązkowo Elfen Lieda, Anothera i Mirai Nikki. Z tym możesz już podbijać Otaku do Ataku. Może nawet Ryżu ci da propsy :P.
Szukaj
Odpowiedz
Vaartcik Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
15-06-2014, 13:43
Dlaczego uważasz, że Elfen Lied to crap? Nie żebym był jakimś fanboyem, ale mnie wciągnęło na tyle, że obejrzałem cały na raz?
Szukaj
Odpowiedz
Wallas Offline
Grający z zabawkami
*
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 12
Reputacja: 25
20-06-2014, 18:47
Zerknąłem na wpis o Marsie. Niestety jest on za krótki i za mało uzasadniający abym mógł przyznać Ci rację. Opisałeś fabułę, ale mało w niej informacji świadczącej o jej kiepskości. Jeśli dobrze widziałem, nie było wzmianek o kliszach takich jak "jeden facet, armia seksownych asystentek/ haremik" ani czy postacie miały choćby w jakikolwiek sposób zarysowane osobowości. Tylko słabość muzyki jakoś uzasadniłeś. No i mi też przeszkadza mięso, jego obecność nie pomaga ani trochę, a raczej można odnieść wrażenie, że się zasłaniasz przekleństwami, żeby nie musieć opisywać wad serii w bardziej rzeczowy, neutralny sposób.

Fajnie by było jakbyś dawał link do fragmentu na YT, to byśmy sami oceniali jak tragiczna jest animacja.

Baner też jest dziwnie pozytywny jak na negatywny blog; taki sympatyczny i zachęcający...

Podsumowując, całość najlepiej oddaje Twoje własne zdanie z tekstu:
Cytat:Nie będę rozwodził się nad tandetnością i płytkością postaci w tym „dziele”, więc przejdę już do podsumowania.

A trzeba było, a trzeba było. Wtedy wiedzielibyśmy dokładnie, czemu tytuł zasługuje na opis w Twoim blogu Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Ymir Offline
Ten od Topek
**
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 52
Reputacja: 44
20-06-2014, 19:07
Używając przekleństw, który nie brzmią jakbyś był wściekły w trakcie ich pisania brzmi zwyczajnie prostacko i mija się z celem. Pamiętaj, że nie piszesz dla mas, a przynajmniej na razie. Trąci kominkiem. No, ale skoro w taki target celujesz... PC Has No Game

Cała reszta jest jednak ok.
Death is nothing to us, since when we are, death has not come, and when death has come, we are not. - Epicurus
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-08-2025, 09:19 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.