Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 22 Dalej »

Panasonic Q - czy obecnie miałby sens?
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Panasonic Q - czy obecnie miałby sens?
Krzaku Offline
There is no spoon.
**
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 10
Reputacja: 28
20-05-2014, 10:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2014, 10:03 przez Krzaku.)
Hej!
Kilka dni temu jeden z użytkowników zdoob panasonic q.
Zaciekawiony zajrzałem co to za urządzenie i chwile zawiesilem na nim oko. Wg. Mnie był to na prawdę fajny motyw połączenia tych dwoch urządzeń ale patrząc w tamtych czasach na ps2 które było DVD samo w sobie panasonic q wypada blado.

Mam do was pytanie - czy uważacie, ze współcześnie taka sytuacja mogłaby mieć miejsce? Mianowicie Sony wpada na genialny pomysł aby do swoich kombajnow multimedialnych / kin domowych / amplitunerów dodaje opcje odtwarzania gier ps3 (bebechy). Cześć osób powie, ze taki zabieg jest niepotrzebny bo ps3 ma bluray-a ale nie podłączymy pod sama konsole bezpośrednio całego zestawu głośników- potrzebować bedziemy amplitunera. Wszystko to byłoby w futurystycznej otoczce "smart tv nowej generacji". Obecnie w smarthub samsunga są juz dostępne gry.
A moze smart tv z obsługa konsol ubiegłej generacji?

Dajcie znac co o tym sądzicie Psyduck
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
20-05-2014, 12:58
Sony zrobiło przecież coś takiego całkiem "niedawno" wydając PSX.
Szukaj
Odpowiedz
Krzaku Offline
There is no spoon.
**
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 10
Reputacja: 28
20-05-2014, 15:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2014, 15:36 przez Krzaku.)
(20-05-2014, 12:58)Dark Archon napisał(a): Sony zrobiło przecież coś takiego całkiem "niedawno" wydając PSX.

Ten pomysł tez obił mi się o uszy i uważam, że w 2003r był super opcja. Takie videorecordery są teraz średnio używane - większość tv ma teraz pvr. Ale sama idea szła w kierunku o którym chciałem pogadać.
Chodziło mi bardziej o integrację taki " All in one " w kinie/smart tv. Przy obecnym progu wydajnościowym ( tegra 4) myślę, że w niedługim czasie możliwe byłoby wpakowanie ps3 "za" telewizor, np. z samą opcją grania w gry z internetu.

Sądzisz, że wypaliłoby? Przedłużyłoby to życie konsoli, ale myślę, że byłby to trochę strzał w stopę - lepiej sprzedać dwa urządzenia zamiast jednego.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 20:53 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.