Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
![[Obrazek: bxCOQzmsEXo.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/bxCOQzmsEXo.jpg)
Watch Dogs stało się ofiarą swojego własnego marketingowego sukcesu. Gdyby nie ogromna kampania reklamowa, recenzowany tytuł traktowany byłby przez ogół graczy jako bardzo solidny debiut nowej marki. Brzemię oczekiwań skrzywiło jednak postrzeganie gry, powodując, że w internecie przeczytać można skrajnie różne opinie na jej temat. Więc jak jest w rzeczywistości? Na to pytanie spróbujemy odpowiedzieć w naszej recenzji.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Watch Dogs
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Recenzja W_D w moje urodziny, dzięki Archon
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja:
223
Obejrzałem i recenzja przekonała mnie do kupna gry
Liczba postów: 117
Liczba wątków: 18
Reputacja:
56
Sam miałem zamiar kupić Watch_Dogs na PC, ale domyślałem się, że będę miał problemy z optymalizacją. Jak widać nie myliłem się
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Btw. optymalizacji na PC. Sam swojej kopii nie posiadam, ale ogladam gameplaye na yt wlasnie z wersji PC i nie widzialem zadnych zrywow i takich tam. To chyba po prostu zalezy od kopii, ktora kupilismy, taka loteria
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
(02-06-2014, 18:29)Logan123 napisał(a): Sam swojej kopii nie posiadam, ale ogladam gameplaye
To raczej automatycznie skreśla cię z listy osób, które mogą się wypowiadać na temat optymalizacji gry? To taka internetowa wersja "bratu cioci kuzyna się nie tnie".
Prosty reality check: na recenzji też nie widać spadków wydajności, a zapewniam cię, że gra potrafiła zaciąć się jak brodacz przy goleniu.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Mimo wielu plusów i minusów, zaopatrzę się niedługo w swój egzemplarz. Będę chciał sprawdzić czy to co mówią o Łocz_Dogsach to prawda
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Niezła recenzja, niestety sama gra mi nie przypadła do gustu
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Na pewno W_D będzie dla mnie tytułem startowym na PS4. Na PC jej nie kupię, bo musiałbym władować w niego więcej pieniędzy niż w PS4, a na PC nie zagram w Kingdom Hearts III :PC:
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Długo wahałem się czy kupić Watch_Dogs. Z jednej strony chciałem sprawdzić nowy tytuł, ale z drugiej odpychał mnie cały ten hype, kontrowersyjne przesunięcie gry żeby ją dopracować i zubożenie graficzne względem tego co pokazywano zapowiadając grę.
Ostatecznie jednak, mając niespodziewany przypływ gotówki postanowiłem zakupić wersję na PS4 i samemu przekonać się jak to jest z tymi Pacz_Psami. I wiecie co? Nawet mi się podoba. Tak jak wspominał Archon w materiale - gra się przyjemnie, z gry mam kupię frajdy, ale gdzieś tam czuć, że mogłoby być dużo lepiej i gra ma za zadanie wysondować nastroje graczy by z Watch_Dogs uczynić serię przynoszącą kupę kasy. No ale pierwsze Assassin's Creed też mi się średnio podobało a teraz to jedna z moich ulubionych serii. Dlatego polecam.
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Recenzja zacna, trzeba uzbierać pieniądze na W_D.
Tylko czy komputer to wytrzyma?
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
4
Nie wiem, czy to wina mojego internetu, ale na PS4 skończyłem wyścig multi, po czym gra zaczęła niemiłosiernie klatkować. Restart na szczęście pomógł. Myślę, że jest właśnie tak, jak Archon powiedział, szykuje się kolejny tasiemiec, jak AC, bo WD2 jest praktycznie pewniakiem. Oczywiście nie mówię, że wypuszczanie gier co roku jest złe, bo jeżeli są odpowiednio dopracowane, to jest OK. Mam nadzieję, że następna część będzie godnym następcą, a teraz wracam do platynowania
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 13
Reputacja:
13
Ja sam jak na razie gram w WD na PS3, więc by nie psuć sobie zabawy obejrzałem tylko tak trochę tą recenzję, by posłuchać czy problemy z optymalizacją na wersji PC są prawdą - i całe szczęście, że zakupiłem sobie wersję konsolową. Na pewno po przejściu gry, albo chociaż jej ograniu połowicznie wrócę do recenzji, by dokładnie ją obejrzeć.
@Pyszuch.. no to najlepszego
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
@szezjo dzięki
Reputacja:
0
Recenzja jak zwykle na wysokim poziomie. Co do gry, to moim skromnym zdaniem nie jest warta swojej ceny (wersja na PC, bo taką posiadam). Gra oprócz nowego rozwiązania jakim jest hakowanie nie wnosi nic nowego do świata gier, który już dobrze znamy. Dodatkowo główny wątek wieje nudą. To co w mojej opinii jest najgorsze, to model jazdy samochodem. Samochody są "przyklejone" do nawierzchni. Nie miałem najmniejszego problemu z wyjściem z ponad 90º poślizgu. Można powiedzieć, że hamulce w tej grze służą tylko i wyłącznie do zatrzymania pojazdu.
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 16
Reputacja:
3
Jarałem się grą, kiedy jeszcze było tak miało o niej wiadomo. Byłej już o krok zakupu edycji Vigilante, ale na szczęście się spóźniłem. Te wszystkie przeciągania, przekładania premiery znudziły mnie i teraz już tylko jestem ciekaw, jak wypadł port Watch Dogs na PC.
Swoją drogą, po co mamy wskaźnik baterii w lewym dolnym rogu  ?
Reputacja:
0
recenzja spoko ale szkoda tylko że watch dogs nie działa na pc to znaczy działa ale jest problem a przynajmniej ja mam n uplayu szkoda kupił bym gdyby nie [CENZURA] optymalizacja :/ no i problemy z uplayem
Reputacja:
0
@SebastianL92 Ten wskaźnik informuje nas o stanie baterii w smartphone'ie, a dokładnie ile jeszcze możemy hack'ować.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Czy tylko mi pojazd z 5:15 przypomina ten z drugiego Paydaya?
Reputacja:
0
Zglitchowane zakończenie? Aiden zhackował, czy może nowe System Error?
|