Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 43 Dalej »

Retrogralnia
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Retrogralnia
Insajd Offline
Rycerz Nintendo <3
**
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 53
Reputacja: 176
25-06-2014, 15:36
Retro to temat rzeka. W produkcje stare gramy, bo potrafią opierać się upływowi czasu, a niekiedy zwyczajnie z sentymentu, wspominając to, co minęło. Patrząc na pojawiające się konsole do grania w starocie, reedycje klasyków oraz dystrybucję poprzez wynalazki w stylu Virtual Console czy serwisy à la gog.com trudno nie zauważyć potencjału, jaki w starociach drzemie. Są jednak ludzie, którzy odnajdują dziwną przyjemność w zabawie na niszczejącym, przepalonym CRT, kiedy obraz skacze i śnieży, a zacinający się joystick uniemożliwia dokładne ujarzmienie rozgrywki. I w żadnym wypadku nie chcę zarzucać tutaj organizatorom Retrogralni wystawienia wadliwego sprzętu – często bowiem taki jest urok zabawy na starym sprzęcie.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Retrogralnia
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
25-06-2014, 21:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2014, 21:20 przez Link.)
Fajnie, że ichabod i Insajd nakreślili te parę słów o tej imprezie, miło poczuć chociaż namiastkę tego wydarzenia czytając ich wrażenia. Wyobrażam sobie, że było mega, z taką ekipą to Heart Szkoda, że w tym terminie nie dostałem urlopu, bo widzę, że bardzo dużo mnie ominęło. Jestem wielkim fanem retro gamingu i dostaję ślinotoku oglądając fotki. Do tego dochodzi też ten cały fifkon... #tyleprzegrac
Szukaj
Odpowiedz
StormS Offline
Retroentuzjasta
**
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 3
Reputacja: 10
25-06-2014, 23:43
Byłem chwilę trochę pogadałem trochę pograłem i znikłem. Udało mi się też zrobić fotkę jakimś człowiekom. Niestety nie znam nicków. Smiling Pozdrawiam.

[Obrazek: bXJoTdB.jpg]
[Obrazek: userbar.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
25-06-2014, 23:47
(25-06-2014, 23:43)StormS napisał(a): Byłem chwilę trochę pogadałem trochę pograłem i znikłem. Udało mi się też zrobić fotkę jakimś człowiekom. Niestety nie znam nicków. Smiling Pozdrawiam.

Nie wiem, czy zdawałeś sobie sprawę, ale zrobiłeś fotkę luklewowi, Johnnemu i Smelliemu #tylewygrac
Szukaj
Odpowiedz
zolv82 Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
29-06-2014, 11:41
no nieeee... może i mam ponad 400km ale za rok tam będę Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 14:02 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.