Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... › Newsy v
1 2 3 4 5 ... 44 Dalej »

Raiden usmaży wrogów w Mortal Kombat X
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Raiden usmaży wrogów w Mortal Kombat X
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
14-07-2014, 01:17
[Obrazek: fzOxNFKZNuY.jpg]
Ed Boon, ojciec cyklu Mortal Kombat skorzystał z okazji jaką jest coroczny turniej mordoklepek EVO, by ogłosić, że najnowszym bohaterem dołączającym do listy bohaterów Mortal Kombat X jest sam Bóg Piorunów, Raiden.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Raiden usmaży wrogów w Mortal Kombat X
Szukaj
Odpowiedz
Srubek Offline
Nintendo DSi/Sony PSP
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
14-07-2014, 08:57
Lord Raiden od zawsze był moją ulubioną postacią w MK (czyli m.in. o mnie wspomniał Archon w artykule Winking). Już w poprzedniej części grało mi się 'gromowładnym' przednio. Po tym co widzę na załączonym materiale w dziesiątce będzie się działo Smiling. Już nie mogę się doczekać.
Szukaj
Odpowiedz
kaczmar456 Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 5
Reputacja: 6
14-07-2014, 09:53
Chyba nie muszę mówić jak X-Raye i Fatality pięknie wyglądają? Będzie miazga. Dla fanów bijatyk tytuł obowiązkowy, zwłaszcza, że teraz Mortal Kombat na konsolach ósmej generacji i PC osiągnie nowy poziom brutalności. Póki co te trzy style to dla mnie lekkie udziwnienie tematu i ograniczenie w ilości ciosów danego wojownika. A sam Raiden wygląda spoko.
Szukaj
Odpowiedz
Maxiow43 Offline
FuckThisGayEarth
**
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 21
Reputacja: 3
14-07-2014, 12:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2014, 13:00 przez Maxiow43.)
Fatality na trailerze było tragiczne, te śmiesznie wylatujące oczy Bitch please!
Szukaj
Odpowiedz
Redoks Offline
Zawodowy gimbus
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 4
17-07-2014, 00:39
Muszę zgodzić się z Maxiowem, że to Fatality jest złe, ale podobnie jak większość finiszów ma jedną wadę-pieprzenie się, dajmy na przykład Fatality Sub Zero:
1. Dobrze to najpierw zamroże mu brzuch.
2.Teraz wyjmę mu ten kawałek lodu z brzucha, tak, żeby nie uszkodzić kręgosłupa.
3. Teraz łamię wyżej wspomniany układ kości, a potem łamię całego przeciwnika.
Według mnie Fatality powinno, nie tyle być szybkie tylko pokazać, że wojownik który je wykonuje, powinien pokazywać chce zabić przeciwnika, np. w 9 Sub Zero po prostu zamrażał dolną część oponenta i wyrywał mu czachę z kręgosłupem, widać było, że lodowy assasin chciał zabić przeciwnika, a nie go torturować, ewntualnie popisywać się przed Sub Girl.
Szukaj
Odpowiedz
rysiekjea1 Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
17-07-2014, 13:26
W poprzedniej części chyba to lepiej wyglądało.
Szukaj
Odpowiedz
Frednes Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
17-07-2014, 20:31
Rozgrywka bardzo podobna do dziewiątki. Do tego narratorem jest Shao Kahn, przecież Raiden go usmażył. 2/10. . . . KKUUUUPUJEEE!!!!1111oneoneone Torll
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 21:04 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.