Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
Witam.
Kupiłem ostatnio skyrima i nie mogę zmienić na język polski.
Te sposoby znalazłem w necie ale żaden nie pomógł:
1.Steam mam po polsku.
2.Prawy przycisk na grę właściwości>język nie mam wyboru na polski
3.Plik w moich dokumentach zmieniałem na polish i po uruchomieniu gry zmieniał się sam na english
Może ktoś ma pomysł co zrobić.
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 15
Reputacja:
187
Ja aktualnie gram :3.
Kupiłeś wydanie Polskie, czy zagraniczne?
Ja wydanie Polskie, i po odpaleniu mam wybór Wersji Pełnej i Wersji Kinowej.
Jak to jest u Ciebie?
Reputacja:
1
Ja kupiłem wersje zagraniczną ale czy to ma znaczenie skoro jest dodana na steam, na którym są dostępne języki i w nich jest Polski
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 15
Reputacja:
187
No nie, ma znaczenie, wydanie amerykańskie wersji polskiej nie będzie zawierało. Co z tego, że Steam po Polsku, jak gra angielska? Steam to odtwarzacz.
Zgłoś się do pomocy technicznej albo poszukaj na necie, może jest jakiś sposób, np. z zamianą plików.
Reputacja:
1
Wydanie amerykańskie zawiera japoński, włoski,francuski, niemiecki, hiszpański a polskiego nie?
W tych językach mogę grać (jedynie muszę ściągnąć dany język).
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
Reputacja:
5
Ja kupiłem w promocji na Steam i normalnie mogę zmieniać języki w Właściwości -> Język. Może napisz do suportu.
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Mogło się Tobie trafić stare wydanie Hamerykańskiej wersji, gdzie nie dodali PL. Wtedy pomoże tylko support. Na początku Cenędza miała wersję polską na wyłączność, dopiero potem udostępnili "ogółowi" kupujących polską.
Może trafił się Tobie stary klucz, w którym "nie dodali" polskiej wersji?
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
Reputacja:
5
Mam pytanie czy jak zmienisz język w właściwościach z polskiego na anigielski to pobiera ci się jakiś mały plik? I potem jak zmienisz język z angielskiego na polski pobiera ci się plik o wadze ok. 1.4gb?
Reputacja:
1
Ja nie mogę zmienić na polski język. A gdy w właściwościach skanuje pliki gry to mi wyskakuje, że jest 1 błędny ale go nie naprawia ;/
I jak ktoś może powiedzieć jak napisać do suportu bo jak biorę pomoc> pomoc techniczna>gry> skontaktuj się z pomocą techniczną i uzupełniam te rubryki to mi jakiś syf wyskakuje a nie pomoc...