Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 ... 62 Dalej »

Cześć!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Cześć!
Tomeztos Offline
Człowiek bez życia™
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
06-08-2014, 01:30
Nazywam się Tomek, mam 15 lat i pochodzę z okolic Wrocławia. Interesuję się grami od... żebym teraz sobie przypomniał. W każdym razie, gdzieś w wieku 4 lat łupałem w Colin McRae Rally Grinning Może właśnie dlatego gry to praktycznie wszystko co robię w wolnym czasie (i tak, mam go dużo, więc wychodzę na no-life'a). Mimo to, skromnie powiem, że wcale nie jestem niedouczonym pajacem spędzającym noce nad meczami w jakiejś sieciówce. Jestem po prostu pasjonatem jeżeli chodzi o gry, niezależnie od tego jak głupio by to brzmiało. Z tego też powodu od jakiegoś czasu próbuję swoich sił w tworzeniu własnych gier - co prawda amatorsko i praktycznie żaden z moich pomysłów nie doczekał się chociażby grywalnego prototypu, choć dużo z nich było bardzo blisko, lecz z powodu braku doświadczenia nigdy się to nie udawało. Robię bowiem dużo rzeczy - jako że działam praktycznie sam, cały kod piszę ja, czasem jest łatwiej, np. gdy użyję gotowego silnika takiego jak chociażby Unity, ale czasami trudniej, gdy postanawiam pisać od zera z użyciem podstawowych bibliotek. Oprócz tego pracuję przy modelach 3D (o ile moje wypociny mogą się tak nazywać) i teksturach, jeżeli potrzeba to także przy udźwiękowieniu. Nie dam rady? Może faktycznie, to zły pomysł. Ale trochę doświadczenia w tych dziedzinach nie zaszkodzi Smiling

Teraz dopiero widzę jak niepotrzebnie się rozpisałem. No trudno, w każdym razie - tym oto sposobem, chcę się z Wami przywitać. Cześć!
Szukaj
Odpowiedz
Yren Offline
Pan świata umarłych
**
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 8
Reputacja: 6
07-08-2014, 10:14
Witaj Tomeztos Smiling

Słuchaj, na tym forum każdy jest pasjonatem gier, zatem nie musisz się niczym przejmować.
A to tworzenie gier to wcale nie jest głupi pomysł. Może po jakimś czasie nałapiesz doświadczenia i zaczniesz tworzyć jakieś proste gierki, albo nawet wypuścisz pełnoprawny tytuł? Nigdy nic nie wiadomo, zatem rób to co lubisz i się nie poddawaj Smiling
blabla
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 15:15 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.