Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja:
7
Najdziwniejsze jest to, że niektóre gry włączają się normalnie, ale po wybraniu np. New Game wszystko się zacina i trzeba wyłączyć całą konsolę. Niektóre nie chodzą w ogóle, a jeszcze inne raz działają, a raz nie. Po kupieniu gry, nowej i włożeniu do napędy gra chodzi normalnie. Po graniu około godzinki płyta jest cała porysowana. Konsola była już 5 razy na gwarancji. 3 razy była naprawiana, a 2 razy wymieniana na "nową". Gwarancja się skończyła, a ja jak nie pograłem tak nie pogram. Wie ktoś co mogę jeszcze z tym zrobić?
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja:
157
Dla mnie to wygląda na zepsuty laser. Skoro płyty ci się rysują w niej, to po co jeszcze je wkładasz do niej?
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja:
157
No to brawo. Na twoim miejscu bym wymienił laser, albo najlepiej to kupił jakąś sprawną używkę na allegro, póki jeszcze tanie są.
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja:
7
Spróbuje wymienić laser. Jak to nie pomorze to kupię dobrą używkę, jak mi doradziłeś. Dzięki
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Kumpel miał podobny problem, ale pamiętam jego sposób.
Gdy zawiesi ci się gra, wyjmij i włóż ponownie płytę, zawsze to działało u kumpla, a zawieszenia były tylko w menu.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
iSenzo, ale dalej będzie mu rysowało płyty. Szkoda gier
Zapraszam do wspólnej gry
♥Arhn.eu♥
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 10
Reputacja:
7
Dokładnie. Kup sobie lepiej używkę. Ja widziałem gdzieś PS2 Fat z padem za 50 zł. A kable weźmiesz z uszkodzonego.