Liczba postów: 34
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Czy korzystacie z tego gadżetu jakim jest ps home? Od czasu do czasu są organizowane ustawki polaków (zazwyczaj w weekendy) więc jest z kim zagadać w ojczystym języku. Jednak ostatnimi czasy zrobiło się dość pusto jeśli chodzi o naszych rodaków. Może zrobimy jakąś ustawkę forumowej ekipy. Termin do ustalenia. Co wy na to?
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja:
163
To zajmuje aż 3GB? Oh shiiii...
Przecież to jest dla ludzi którzy kupili "czystą" konsole bez żadnych gier, niby fajna zabawka ale 10 minut po graniu w to, strasznie się nudzi i odpycha. Cały czas mówię sobie, że przy następnym odpaleniu konsoli to usunę, ale zapominam. Ale skoro to aż tyle miejsca zajmuje, to chyba dzisiaj w końcu to zniknie z dysku.
Liczba postów: 34
Reputacja:
0
Jak się nie ma znajomych na home to tak jest. Samo pogranie w holdem'a czy teraz w te nowe popierdółki to całkiem fajna rozrywka po warunkiem że mamy z kim się pojedynkować. Poza tym im wyższy numerek home tym staje się on ciekawszy. To prawda że na starcie niewiele było tam do roboty ale teraz jest całkiem znośnie.
Liczba postów: 85
Reputacja:
0
Ja czasami postrzelam tam w Uncharted 3: Fortune Hunter. To wszystko.
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 3
Ja wchodzę raz na dzień na PS Home, ale nie siedzę tam za długo. Ale tak wejść i pogadać mógłbym.
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Ja Home'a miałem krócej niż dobę. Usunąłem, głównie dlatego, że miałem jedynie 12 gigabajtowy dysk, a potrzebowałem miejsca. Teraz mam 500 gb, lecz wciąż mnie do tej aplikacji nie ciągnie.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
PS Home to świetna sprawa, przybywa nowych gier, ciekawych światów. Sony tam transmituje konferencje z E3. Jest ciekawie.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mi tez nie przypadło do gustu.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Raz odpaliłem i potem zapomniałem. Samemu nie ma tam nic do roboty. Ale jakby się zebrać grupą to kto wie?