Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 10 11 12 13 14 ... 62 Dalej »

Witam wszystkich :)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witam wszystkich :)
Retron Offline
retro gamer
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
25-08-2014, 00:28
Cześć,

Jako, że nie bez powodu piszę tutaj swój pierwszy post napiszę kilka słów o sobie. Mam na imię Kamil, pochodzę z Krakowa, mam 20 lat, a gaming dopadł mnie już pod koniec lat 90'tych w postaci Pegazusa. Smiling Kolejną, a zarazem pierwszą konsolą z prawdziwego zdarzenia było pierwsze Playstation i tak o to ruszyła machina. Przez kilka lat byłem zatwardziałym PC'towcem, ale niestety nie stać mnie na upgrade'owanie sprzętu co 3 miesiące, a mając grę chciałbym wyciskać 100% jej możliwości.

Aktualnie w mojej kolekcji posiadam obie wersje Playstation 1 ("Szaraczek", oraz PSOne), Playstation 2 Slim, PSP Slim&Lite, Gameboya Color, Gameboya Advance SP (Wersja frontlight), czarne Nintendo Wii, Nintendo DS Lite, a także pierwszego XBOX'a. Zbieram również wszelkiego rodzaju licencjonowane gadżety (Etui, case'y, torby i tym podobne). Smiling
W planach jest oczywiście dalsza rozbudowa biblioteczki gier, a także zakup kilku kolejnych konsol, między innymi pierwszą wersję GB Advance'a, Nintendo Gamecube'a, X360, a także PS3.

Mam nadzieję, że nie zanudziłem tą krótką "biografią",
serdecznie pozdrawiam, Retron. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Oscikus Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 122
Liczba wątków: 15
Reputacja: 4
25-08-2014, 02:08
Zawsze miło powitać na forum kolejnego Krakusa Smiling
Witaj, baw się dobrze z tą wesołą forumową gromadką, wchodź na shouta i nie bój się Grema tak bardzo.
PS <kryptoreklama>. Jak chcesz rozbudować biblioteczkę gier, to wejdź na giełdę, tam jest mój temat, też jestem z Krakowa, to może znajdziesz coś ciekawego.
Szukaj
Odpowiedz
Fedox9 Offline
Odrdzewiacz
**
Liczba postów: 129
Liczba wątków: 3
Reputacja: 11
21-09-2014, 20:43
Też z Krakowa!

Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 14:28 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.