Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › Wii U v
1 2 Dalej »

Problem z Wii U
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Problem z Wii U
Hixovick Offline
NES
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja: 7
08-09-2014, 23:10
Witam.
Kolega chce mi sprzedać konsolę Wii U, tylko że coś jest z nią nie tak. Chodzi o to, że konsola włącza się, działa przez chwilę i się wyłącza. Cały czas sieci się biała dioda od napędu. Jest jeszcze jedna konsola, która dział, ale nie daje obrazu (powiedział mi dokładnie te słowa). Czy opłaca się kupić którąkolwiek z tych konsol? Ile zapłaciłbym za naprawę? Czy jest w ogóle możliwa naprawa?

Pozdrawiam.
Szukaj
Odpowiedz
grem Offline
Sturgeon's Law Advocate
Administrators
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 1
Reputacja: 223
09-09-2014, 13:31
(08-09-2014, 23:10)Hixovick napisał(a): Czy opłaca się kupić którąkolwiek z tych konsol?

nie
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Hixovick Offline
NES
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja: 7
09-09-2014, 15:50
Dzięki Grem! O taką odpowiedź mi chodziło. Serio (:
Szukaj
Odpowiedz
Dancap Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
11-05-2015, 10:27
Cześć, mam taki problem. Chciałem zagrać w mario kart ale niestety pojawił się błąd i informacja, żebym wszedł do menu gdzie zapisane są gry i inne rzeczy. Wszedłem tam i musiałem usunąć wszystko co było związane mario kart (aktualizacje, save oraz dodatki które kupiłem) inaczej błąd dalej się pojawiał.
Wszedłem w grę i chciałem dodać jeszcze raz zakupione dodatki (zelda i Animal) niestety nie mogę a gra sugeruje, że dodatków nie kupiłem.  Co zrobić w takim przypadku?
Szukaj
Odpowiedz
Massiv Offline
The Dark Sorcerer
*
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
11-05-2015, 20:01
(11-05-2015, 10:27)Dancap napisał(a): Cześć, mam taki problem. Chciałem zagrać w mario kart ale niestety pojawił się błąd i informacja, żebym wszedł do menu gdzie zapisane są gry i inne rzeczy. Wszedłem tam i musiałem usunąć wszystko co było związane mario kart (aktualizacje, save oraz dodatki które kupiłem) inaczej błąd dalej się pojawiał.
Wszedłem w grę i chciałem dodać jeszcze raz zakupione dodatki (zelda i Animal) niestety nie mogę a gra sugeruje, że dodatków nie kupiłem.  Co zrobić w takim przypadku?

Spróbuj pobrać je jeszcze raz z poziomu eshopu Winking
Szukaj
Odpowiedz
voyaga Offline
ten, który nie kupuje gier
*
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 13
Reputacja: 4
07-07-2015, 19:02
Zwracam się do was w miarę podobnym tematem. Kupiłem konsolę na allegro, używaną ale w bardzo dobrym stanie. Na konsoli jest profil poprzedniego użytkownika oraz dwie zakupione gry z eShopu (Ducktales i Megaman). Czy stracę tą zawartość jeżeli usunę konto poprzedniego użytkownika czy też gry są przypisane do konsoli?
Szukaj
Odpowiedz
Massiv Offline
The Dark Sorcerer
*
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
10-07-2015, 13:07
Działa to trochę osobliwie.Na Wii U gry przypisane są do konta, ale w obrębie tylko 1 konsoli- tzn. z gry zakupione na danej konsoli możesz pobrać tylko na tę 1, ale nadal "upoważnionym" do grania w nie jest użytkownik który je zakupił. Mam nadzieję, że jakoś Ci ta moja paplanina pomoże Winking
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 12:21 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.