Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Giełda v
« Wstecz 1 ... 46 47 48 49 50 ... 88 Dalej »

[Z] FAR CRY 3 BLOOD DRAGON (KOD UPLAY)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[Z] FAR CRY 3 BLOOD DRAGON (KOD UPLAY)
Krzychu98 Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 10
Reputacja: 14
25-10-2014, 15:13
Witam.
Mam do wymiany kod do uplay na far cry 3 blood dragon.
Propozycję proszę pisać w komentarzach, lub PW. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
kexus512@ Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 13
Reputacja: 9
26-10-2014, 22:07
Myślę że to trochę nie fair zamieniać się kodem z gazety. Chyba że go kupiłeś, to przepraszam.
Szukaj
Odpowiedz
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
26-10-2014, 23:46
@up: Niby dlaczego? Przecież z punktu widzenia Uplay nie liczy się skąd pochodzi klucz; ważne tylko, by był prawidłowy i legalny. Poza tym kolega nawet nie chce go sprzedać, a zamienić.
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
kexus512@ Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 13
Reputacja: 9
27-10-2014, 09:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2014, 10:26 przez bleub.)
@up Tylko że on chce zamienić grę na inną, a wydaje mi się że w ostatnich miesiącach rozdawano tylko kody właśnie do fc3bd. Krótko: Chce zamienić kod który nie ma wartości (bo był rozdawany Trollface ) na KUPIONY przez kogoś innego kod na platformę Uplay. Może i legalne, ale niemoralne.

Aha, kupno to też wymiana, a wymiana to kupno, kupując wymieniamy np. Grę na walutę, wymiana różni się tylko tym że wymieniamy grę na grę, albo na papier toaletowy itd.

Daruj sobie te wypociny i próbowanie doszukania się na siłę problemu, którego nie ma. Jeżeli ktoś ma taką ochotę, to może równie dobrze próbować wymiany tym dziale gry za oponę od Stara czy cokolwiek innego.
Jeżeli kod do Blood Dragon faktycznie ma tak niewielką wartość (w co wątpię, wszak to dobry tytuł), to najwyżej imć Krzychu nie znajdzie żadnego zainteresowanego wymianą.
~b

Szukaj
Odpowiedz
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
27-10-2014, 10:20
Czyli klucz w CD-A nie został przez niego kupiony, nie uiścił w kiosku tych 16 zł i po prostu pewnego dnia zespawnował mu się na biurku? Co za pokrętna, bezsensowna logika. Poza tym gdzie napisał, że coś, co chce dostać w zamian, musiało być "KUPIONE"?
Idąc Twoim tokiem rozumowania, należałoby napisać do Valve, że przeceniony właśnie na Steamie Super Meat Boy nie jest wart nawet tych 2,79€, "bo przecież był kiedyś w bundlu za dolca". Psyduck Mind Blown
Sam rozdałem za friko swoje kody na FC3:BD, bo mam pierdyliard gier, ale skoro znaleźli się chętni, tzn. że ktoś tej gry jeszcze NIE POSIADAŁ.
Nie próbuj myśleć myśleć za kogoś - jak ktoś wyrazi chęć oddania za ten klucz choćby Aliena: Isolation, to jego sprawa. Ważne, że gość nie cebulaczy.
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 21-05-2025, 00:34 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.