Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 Dalej »

PSP / PS2 - symulator farmy, zwierzęta
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
PSP / PS2 - symulator farmy, zwierzęta
westcnig Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
15-11-2014, 18:42
Witam. Potrzebuję pomocy. Za dwa tygodnie mój chrześniak ma urodziny. Zastanawiam się co kupić mu w prezencie. Bardzo lubi gry komputerowe, natomiast ich wybór teraz jest imponujący. Bardzo bym chciał, żeby był zadowolony z prezentu. Bardzo interesuje się gospodarstwem, ciągle pomaga dziadkowi w pracy na roli, stara się dbać o zwierzęta. W domu ma kota, psa, szczura, a teraz chce jeszcze rybki. Myślałem, że może kupię mu jakąś grę o zwierzętach. Kiedyś przewinęła mi się reklama gry, gdzie hoduje się zwierzęta, uprawiać rośliny itd. Znacie jakieś dobre gry tego typu. Nie znam się na grach, a chciałbym by cieszył się z prezentu. Bardzo chciałbym sprawić mu przyjemność. On bardzo lubi zwierzęta, dba o nie. To jego zamiłowanie. Myśle, że to będzie dobry prezent dla niego. Zaproponujecie mi coś. Wolałbym, żeby gra mu się spodobała. On to lubi, więc warto to wykorzystać przy wyborze gry. Wiem, że jest coś takiego jak symulator farmy czy coś w tym stylu. Chciałbym uzyskać rzetelną poradę na ten temat? Proszę, pomóżcie mi.

Platforma: PSP, PS2 lub komputer starszy
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
15-11-2014, 18:48
Hej. Do tego opisu idealnie pasują gry z serii Harvest Moon. Można je kupić zarówno na PSP jak i PS2. W grach tych można uprawiać roślinki, hodować zwierzątka i rozwijać farmę. Wyszło wiele ich wersji na oba systemy więc cieżko jednoznacznie zawęzić wybór do jednej. Pewnie najlepiej żeby zadecydowała cena. Winking
Szukaj
Odpowiedz
Dekakura Offline
Lokalny animefag
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 8
Reputacja: 120
15-11-2014, 19:24
Też polecam Harvest moon. Ale ja myślę że dobrym wyborem byłby Farming Simulator 2013 lub 2014, lecz tylko z tą okładką Okładka wersji 2013, ponieważ tylko tytuły od firmy "GIANT" (czerwone logo na dole okładki) się do czegoś nadają. Ta firma robi to najlepiej, a reszta to tylko marne podróbki o miernej jakości, szczególnie "Symulator Farmy 2013" wydawany przez techland, jest po prostu słaby i ma takie problemy z optymilizacją że potrafi animacja przycinać na nowych komputerach.

Co do Harvest moon to polecam szukać na allegro bo PS2 i PSP to stosunkowo stare platformy, więc w dostępność nowych egzemplarzy jest bardzo trudna. Poniżej przykładowe linki:

Harvest moon na PS2

Harvest Moon na PSP

Harvest moon na PSP 2
Szukaj
Odpowiedz
dragon1493 Offline
Pong
*
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
16-11-2014, 04:48
Nie karmijcie trola, on juz pisal na Xbox forum oraz PlayStation forum tylko zmienial platformy jakie posiada Grinning

Na XBF byl to X360 i PC, a na PSF byl to PS3 i X360 Smiling
Ciagle pyta o to samo, ogolnie to tekst jest identyczny na kazdym z tych forum :P

Wysłane z mojego HTC Vision
Szukaj
Odpowiedz
Chopin98 Offline
Urodzony z Padem w Ręku
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
16-11-2014, 12:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2014, 12:46 przez Chopin98.)
Właśnie coś mi nie pasowało bo wchodze na arhn.eu a tu podobne pytanie jak na xboxforum lekko mnie stroolował hahaha
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
izid111 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 7
Reputacja: -1
16-11-2014, 12:46
Na VSF to samo, tylko że na PSP... I inny nick...
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 18:49 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.