15-11-2014, 18:42
Witam. Potrzebuję pomocy. Za dwa tygodnie mój chrześniak ma urodziny. Zastanawiam się co kupić mu w prezencie. Bardzo lubi gry komputerowe, natomiast ich wybór teraz jest imponujący. Bardzo bym chciał, żeby był zadowolony z prezentu. Bardzo interesuje się gospodarstwem, ciągle pomaga dziadkowi w pracy na roli, stara się dbać o zwierzęta. W domu ma kota, psa, szczura, a teraz chce jeszcze rybki. Myślałem, że może kupię mu jakąś grę o zwierzętach. Kiedyś przewinęła mi się reklama gry, gdzie hoduje się zwierzęta, uprawiać rośliny itd. Znacie jakieś dobre gry tego typu. Nie znam się na grach, a chciałbym by cieszył się z prezentu. Bardzo chciałbym sprawić mu przyjemność. On bardzo lubi zwierzęta, dba o nie. To jego zamiłowanie. Myśle, że to będzie dobry prezent dla niego. Zaproponujecie mi coś. Wolałbym, żeby gra mu się spodobała. On to lubi, więc warto to wykorzystać przy wyborze gry. Wiem, że jest coś takiego jak symulator farmy czy coś w tym stylu. Chciałbym uzyskać rzetelną poradę na ten temat? Proszę, pomóżcie mi.
Platforma: PSP, PS2 lub komputer starszy
Platforma: PSP, PS2 lub komputer starszy