(17-03-2015, 18:46)damian_wax napisał(a): O w morde....
Świetna kolekcja i wielkie gratulacje
Ile czasu wszystko było zbierane ?
Hmm.... Zbierane to jest od listopada

Wcześniej miałem kilka gier na PSX i kilka konsolek, potem poszliśmy już na całość.
Co do cartów to za jakiś czas ma dojechać kilka do kolekcji, jednakże nie pamiętam co to dokładnie było - musiałbym się spytać kumpla, który to wszystko załatwia.
Co do Twojej kolekcji - liczba ta robi wrażenie

Aż poszukam sobie Twojego tematu.
Pudełko mam niestety na razie jedno jeśli chodzi o PSX.
Przy okazji odpowiedzi, aktualizacja.
W sobotę przyszła do nas ogromna paczka z grami na PSX.
Stąd też musiałem zrobić miejsce na regale dla gier. Regał aktualnie prezentuje się tak:
Relacja z odpakowywania paczek już za jakiś czas
Trafiło też do nas to:
W dzieciństwie miałem tylko jedną kartę pamięci. Obiecałem sobie, że jak dorosnę to będe mieć ich dużo. Myślę, że dotrzymałem swojej obietnicy
Zbiór PlayStation Magazyn trochę się powiększył. Cel: Uzbierać wszystkie numery.
Nabyłem też to maleństwo:
Tutaj taki mały smaczek ze świata atari (nakład był ograniczony):
Z racji zwolnienia miejsca na gry, z regału musiałem zdjąć to wszystko i położyć tymczasowo na półce.
Jestem w trakcie załatwiania nowego regału. Chociaż zastanawiam się czy nie załatwić czasem od razu dwóch
W przesyłce z grami, było również etui na płyty. Od razu poszło do prania i prezentuje się teraz tak:
Wraz z książką, przyszła również mata taneczna, za którą dałem 5złotych

Myślę, że była to okazja.
Liczba przedmiotów do tworzenia kanału na YT zwiększa się bardzo szybko. Teraz pora skupić się na tworzeniu filmów z grami, bo póki co to większość była z otwieraniem paczek