Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 ... 41 Dalej »

Phantaruk na Steam Greenlight
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Phantaruk na Steam Greenlight
Kordgorn Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
07-03-2015, 12:52
Drodzy gracze,

Potrzebujemy Waszej pomoce w przebiciu się przez Steam Greenlight!

[Obrazek: Slide_Greenlight.png]

Phantaruk to mała gra, stworzona przez dwie osoby po godzinach. Twoim zadaniem, jako gracza jest wydostać się z opuszczonego statku kosmicznego, na którym przyjdzie Ci się zmierzyć ze złem w czystej postaci. Będziesz musiał kombinować, rozwiązywać zagadki logiczne i znajdować odpowiednie surowce, umożliwiające przetrwanie.

Gra w serwisie Steam Greenlight znajduje się tutaj: http://steamcommunity.com/sharedfiles/fi...=403584625

Gorąco zachęcam do kliknięcia “TAK” i powiedzenia o naszej grze znajomym. Na wszelkie pytania chętnie odpowiem. Smiling

Strona gry: www.phantaruk.com
Szukaj
Odpowiedz
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
07-03-2015, 13:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2015, 13:17 przez Chmurowaty.)
Gra na obecnym etapie produkcji jest zupełnie pozbawiona klimatu. Niby jest sobie jakiś człowieczek, jest opuszczony statek kosmiczny i jest wielki zły bebok, ale...z tego co widziałem po screenshotach/filmach ze strony na steamie, to nie zapowiada się na nic rewolucyjnego czy ciekawego jak dla mnie.
No i po co właściwie w tej grze jest REM oraz miernik bicia serca? Można dostać zawału czy co?

Aktualnie zupełnie gra mnie nie interesuje, ale jeśli temat będzie aktualizowany, to będę tu zaglądał by przyjrzeć się bardziej jak to rozwijacie :P
Happy to be on the food chain at all.
[Obrazek: Chmurowaty.png]
Szukaj
Odpowiedz
Kordgorn Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
07-03-2015, 13:26
Hej,

Dzięki za komentarz! Za kilka dni chcemy opublikować wersję demo gry, więc myślę, że sam będziesz mógł sprawdzić klimat. Smiling

REM odpowiada za poziom trucizny w naszym organizmie. Gracz musi przyjmować dawki antidotum co pewien okres czasu - jeżeli tego nie zrobi, będzie regularnie otrzymywał obrażenia.
Szukaj
Odpowiedz
Ame Offline
Fajer Stajl Fajerbol !!!
**
Liczba postów: 191
Liczba wątków: 6
Reputacja: 13
09-03-2015, 03:12
Żeby ten przymus na antidotum się nie skończył jak malaria w FC2. To była żenada.
[Obrazek: MLG%2BTop%2BNep.png]
Szukaj
Odpowiedz
GobiPLX Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja: 11
09-03-2015, 22:17
Niestety po trailerze, nie ma nic co by mnie mogło zachęcić. Wyglądaj jak "kolejny" survival horror, na które jest teraz duża moda :/
[Obrazek: 76561198031917843.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 14:32 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.