Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 41 Dalej »

Połączenie VPN
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Połączenie VPN
voyaga Offline
ten, który nie kupuje gier
*
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 13
Reputacja: 4
15-05-2015, 01:34
Witam!
Zna ktoś darmowego, bezpiecznego klienta VPN? Chciałbym zmienić widoczność mojego adresu IP, najlepiej na zagraniczny tak aby zyskać dostęp do kilku witryn. Mogą być to wersje testowe, ważne, by nie był to zbyt skomplikowany proces. Chciałbym uzyskać do nich dostęp góra na kilka dni.
Pozdrawiam.
Szukaj
Odpowiedz
JaneQPL Offline
Zarządca Napisów™
Liczba postów: 88
Liczba wątków: 4
Reputacja: 37
15-05-2015, 01:59
Od siebie mogę polecić bezpłatne rozszerzenie Hola! Better Internet. Osobiście używam do Netflixa i Hulu, okazjonalnie także australijskiego iView ABC - jak do tej pory nie miałem żadnych problemów Smiling.
Najprościej zainstaluj sobie plugin do Chrome i ustaw kraj przez który chcesz się połączyć Smiling .
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
voyaga Offline
*
15-05-2015, 02:25
(15-05-2015, 01:59)JaneQPL napisał(a): Od siebie mogę polecić bezpłatne rozszerzenie Hola! Better Internet. Osobiście używam do Netflixa i Hulu, okazjonalnie także australijskiego iView ABC - jak do tej pory nie miałem żadnych problemów Smiling.
Najprościej zainstaluj sobie plugin do Chrome i ustaw kraj przez który chcesz się połączyć Smiling .

Próbuje poprzez ten plugin pobrać Games with Gold, a konkretnie Mafie II, lecz dalej mam z tym problem, nie ważne na jaki kraj ustawiam.
Szukaj
Odpowiedz
JaneQPL Offline
Zarządca Napisów™
Liczba postów: 88
Liczba wątków: 4
Reputacja: 37
15-05-2015, 02:31
Przy korzystaniu z programów, których ruch nie przechodzi przez przeglądarkę musisz puścić też przez VPN. Z tym Ci jednak nie pomogę, bo aktywacja gier na platformach nie przeznaczonych dla twojego regionu to zazwyczaj ostre łamanie ich licencji PC Has No Game .
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
voyaga Offline
*
15-05-2015, 02:42
(15-05-2015, 02:31)JaneQPL napisał(a): Przy korzystaniu z programów, których ruch nie przechodzi przez przeglądarkę musisz puścić też przez VPN. Z tym Ci jednak nie pomogę, bo aktywacja gier na platformach nie przeznaczonych dla twojego regionu to zazwyczaj ostre łamanie ich licencji PC Has No Game .

Z tym, że nie łamie licencji, ponieważ jest to tytuł z pakietu Games with Gold, który normalnie jest dostępny w naszym kraju. Co któraś osoba ma ten sam problem co ja. Spróbowałem migracji konta na Xboxie, w serwisie xbox.com gra jest dostępna jako darmowa do pobrania, lecz niestety, ja nie mam takiej możliwości... Pozostaje mi chyba tylko infolinia do microsoftu. Podobny problem miałem ostatnio ze sklepem amazon.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 11-05-2025, 23:15 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.