Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Wasza twórczość v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

[Dziennik] Psychodeliczne sny Obiego.
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[Dziennik] Psychodeliczne sny Obiego.
Obi Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 11
Reputacja: 23
10-06-2015, 13:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2015, 13:17 przez Obi.)
Blog o snach

"...Zbliżając się do tego na pozór nie budzącego podejrzeń miejsca, poczułem dziwny tajemniczy klimat. Niebo zaczęło mienić się purpurowym kolorem, a kłębiące się chmury, przybierały miejscami kolor czarnej jak smoła otchłani. Pierwszy raz od wielu godzin zacząłem czuć niepokój, a przyjaciel po prawej stronie dotkliwe umilkł, jego obecność była słabo wyczuwalna. Czekając na pozytywny obrót wydarzeń - zawiodłem się. Dziwni, chaotyczni ludzie, nie posiadający wyraźnej formy, zaczęli pojawiać się na horyzoncie rozległych, intensywnie żółtych pól...."

Siemanko, długo zastanawiałem się, czy podzielić się z Wami moją autorską stroną. Doszedłem do wniosku że, w sumie co mi szkodzi i właśnie tym krótkim fragmentem, chciałem zaprosić Was do mojego (niedawno reaktywowanego) bloga, w którym opisuje moje dziwne, mistyczne i jak np. ten:  psychodeliczne sny. Strona powstała, dawno dawno temu, jeszcze w technikum - na jakieś tam zaliczenie (lubię minimalizm i przejrzystość), ale niedawno postanowiłem ją nieco odświeżyć, zoptymalizować  i dodać trochę treści. Mam dość dziwny styl pisania, pewnie niewielkiej liczbie z Was (o ile ktoś to odwiedzi), przypadnie on do gustu - tak czy siak zapraszam do oceniania i krytyki Winking
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Hesher Offline
Pong
*
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja: 3
14-08-2015, 11:33
Nietypowa twórczość, muszę to przyznać. Mało w tym psychodelii, jedynie pojedyncze opisy. Jest też parę pomniejszych błędów, np. "Gdy byli już dostatecznie blisko, ujrzałem, mięli ciemne twarze z wyraźnymi niebieskimi akcentami". Ale da się to zjeść, jest ogółem bardzo dobrze. Ostatecznie nie wiem tylko czy jest to coś na rodzaj Twojego kalendarza znów (jeżeli tak, to nie musisz dodawać słowa "psychodeliczne") czy może Twoje trip reporty - cel zostaje mi nieznany.
Niemniej jednak, powtórzę - dobra robota.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-06-2025, 21:38 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.