Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 62 Dalej »

Zdrastwujtie!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Zdrastwujtie!
Nishi Offline
Jakiś Random
*
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 3
Reputacja: 8
21-06-2015, 20:03
Zdrastwujtie użytkownicy! 

Więc to jest miejsce, gdzie można powiedzieć coś o sobie? Ok then.

No więc co, mam 21 lat, mieszkam na południu Polski. Grami interesuję się od małego, od zawsze w domu była jakaś konsola albo stareńki komputer. Pierwsze na czym w życiu grałem to albo Atari na dyskietki albo Commodore na kasety. Niestety nie pamiętam konkretnych modeli, gdyż byłem tylko małym brzdącem :P Aktualnie zaczynam kolekcjonować starsze gry i konsole. Aktualnie na stanie posiadam:
-NES
-SENS
-Gameboy
-Gameboy Color
-PSP
-PS1
-PS2
Lista moich gier jest do wglądu tutaj http://www.retrocollect.com/videogamedat...&rows=3000

Z innych zainteresowań to o czym by tu wspomnieć. Po awatarze widać, że należę do fandomu Bronies. Jestem tam od ponad dwóch lat i jestem tam stosunkowo aktywny. Wcześniej przez kilka lat byłem w fandomie Mangi i Anime. Teraz nie jestem tam aż tak aktywny, ale pojawiam się czasami na konwentach i śledzę jeszcze wybrane serie. Listę anime które obejrzałem można zobaczyć tutaj: http://myanimelist.net/animelist/Nishi199

No i co... z takich podstaw to chyba na tyle. Jesli macie jakieś pytania, walcie śmiało. Nie gryzę ^^
[Obrazek: Nishi;avatar]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 21:05 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.