04-08-2014, 15:31
@up - następnym razem wrzucaj zdjęcia tak :
|
Świeże zdobycze
|
|
04-08-2014, 15:31
@up - następnym razem wrzucaj zdjęcia tak :
04-08-2014, 16:00
Mieliśmy niebywałe szczęście kupić dziś nowy, nieużywany egzemplarz limitowanego, Pokémonowego Nintendo DSi i to w bardzo korzystnej cenie. Jak odsprzedam n-ty już egzemplarz Pokémon White, to wyjdzie praktycznie półdarmo.
Idealnie wkomponuje się w Pokémonową półeczkę.
04-08-2014, 17:14
Zaledwie wczoraj zostawiłem tutaj wpis dotyczący nowych rzeczy, a już pojawiła się kolejna okazja by pochwalić się świeżymi zdobyczami! Dzisiaj otrzymałem paczkę wysłaną przez użytkownika C7_4K który ostatnio postanowił oddać kilka pudełek. Jestem mu niesamowicie wdzięczny, ponieważ postanowił wysłać je właśnie mnie, a wśród nich były pudełka które mnie niezwykle interesowały
Premierowy Orange Box, NFS Undercover, Splinter Celle i pudełeczko od Call of Duty. Jak na razie nieźle.
Feary, kolejne Splinter Celle i pudełeczko od Counter Strike :P
A tutaj coś na czym najbardziej mi zależało - Battlefield Bad Company 2 i Battlefeld 2 - pierwszy w Edycji limitowanej, a drugi w Deluxe. Pięknie Na zdjęciu jeszcze fajna ceramiczna podkładka, którą również postanowił mi podarować
06-08-2014, 15:34
Przyszło dziś parę skarbów na PS3
Najbardziej to jestem zadowolony z Dante's Inferno Death Edition Łapa Fapa
06-08-2014, 18:42
Trochę mnie nie było, acz to nie znaczy że nic nowego do mnie nie zawitało:
Pierwsza kupiona pudełkowa gra na Vitę, jaram się strasznie i nie mogę doczekać, aż to odpalę
Zwykła płyta z muzyką, ale lubię pudełka a i artystę uwielbiam, to postanowiłem złożyć na Ultraviolet pre-order
I ostatnie, acz nie najgorsze: Darmowy stuff od Kicakena za uczestniczenie (choćby i częściowe) w turnieju Haxballa. Dzięki Kicaken że przypinki wrzuciłeś do pudełka, o mało go nie rozerwałem przy próbie ich wyjęcia.
06-08-2014, 18:44
Chmuro jestem z ciebie dumny
Persona 4ever
07-08-2014, 10:44
Ostatnie zdobycze:
Transformers: The Game - 5 zł. Fahrenheit - 5 zł. The Thing - 15 zł. Wszystko w moim ulubionym komisie z grami.
A teraz najważniejsza i zarazem najdroższa zdobycz, choć wyrwana w super atrakcyjnej cenie:
Logitech G500S - mysz z genialną rolką MicroGear, która zastąpiła wysłużonego A4Techa X748K ze złamanym kablem.
07-08-2014, 14:31
07-08-2014, 18:48
Kupiłem nie dawno (a w zasadzie tydzień temu z hakiem, ale był me poza domem
) PSP. Od dawna chciałem mieć, ale zawsze coś innego kupowałem, a to GB jakiegoś, ato gry, i w końcu zakupiłem model 3004 z etui i 6 grami w pudełkach .
Tutaj konsolka, gry i etui:
Przepraszam za jakość drugiego zdjęcia, aparat sfokusował się dalej, jak widać. A co to za tęcza na PSP na pierwszym miejscu nie wiem XD. Swoja drogą, pozytywnie zaskoczyłem sie na GTA- w środku jak to zwykle bywa przy grach serii GTA mapa-plakat i 'poradnik', czyli fajna do poczytania rzecz, taki opis miejscówek itd. W moim GTA:SA na PS2 też takie było i w innych GTA jest podobnie, a po edycji "małej" się nie spodziewałem .
Wszystko używane, kupione na olx kupione za 200 zł . Jedno pudełko z instrukcją po niemiecku (ProStreet), dwa po polsku (Simsy i Tekken) oraz reszta po angielsku, co nie zmienia faktu, że wszystkie gry są po angielsku.
I, co mnie zaskoczyło, zamiast Tekkena dostałem Daxtera. Co nie zmienia, że jest to miodna gra .
![]()
08-08-2014, 08:44
Dzisiaj żadnych gier nie ma, ale dostałem paczkę z drugim Polskim Superbohaterem (pierwszy był AS
08-08-2014, 15:32
Fap of the year
Guitar Hero 5 z gitarką na PS3. Całość kosztowała mnie 195 zł z wysyłką. Oprócz tego gra na dzisiejszy Gabenopiątek .
Kocham Car Booty ;]
Było nie za dużo osób ale udało mi się wyrwać coś dobrego. Za całość dałem 7 funtów i dostałem gratis jeszcze fajny stojaczek idealnie pod gry z psx D Kobieta miała jeszcze PS1 Fat w pudełku + 2 gry taneczne i mata za 10f ale że zamówiłem ps2 a jedynkę mam w Polsce to zostawiłem dla innego zbieracza.Spis bo słabo widać: GTA2 Worms Theme Park World Colin McRae Rally Tomb Raider (platinum ![]() Rainbow Six Lone Wolf V-Rally 2 Fifa Football 2004 The Simpsons Wrestling Porsche Challenge Army Man Omega Soldier Sled Storm
10-08-2014, 14:07
Dzisiejsza wizyta na krakowskiej giełdzie rtv zakończyła się dla mnie kupnem GTA Chinatown Wars (w końcu mam swój, a nie pożyczony egzemplarz
) i Pokemonów White na DSa.
GTA amerykańskie, ale oryginał, działa na 3DSie, pudełko w mapą/plakatem instrukcjami i wszystkim, Pokemony z jakiegoś powodu mają pirackie pudełko z fatalnej jakości nadrukiem ale kartridż europejski, oryginalny. Cena? 50zł plus Sims 3: Pets na 3DSa (boli mnie strasznie, że nie kupiłem za 40zł Pokemonów Emerald na GBA, bez pudełka, ale kartridż oryginalny :C)
11-08-2014, 05:48
11-08-2014, 14:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2014, 14:49 przez Crix Doomsday. )
12-08-2014, 10:31
Trochę Słodkości na PS3 i Pokemonki na GBC
W końcu się doczekałem mojego własnego 3DSa XL
![]() ![]() Do konsoli dokupiłem sobie 2 gierki: Metal Gear Solid 3D i coś na czo czekałem od 1,5 roku, czyli Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance. Mój osobisty fap of the year wśród zdobyczy ![]() ![]() Do tego w ostatnim czasie kupiłem sobie parę starych gier w second handach. Każda po funta. Bardzo zadowolony jestem z Lego Racers, bo zawiera pełny zestaw instrukcji + plakat. Gran Turismo też ma pełny zestaw książeczek, ale niestety jest w pudełku od DVD, trzeba będzie skombinować nowe Toy Story 2 jest na pc i brakuje okładki, ale musiałem to kupić, bo Dorczenzo narobił mi na tę grę nie lada ochoty. Jest jeszcze Beyblade, które kupiłem z czystego sentymentu dla anime, o grze nigdy nie słyszałem. No i Tomb Raider, którego chyba nikomu nie trzeba przedstawiać ![]() ![]() Aha, za 3DSa z grami dałem około 150 funtów, czyli jakieś 750 zł, więc myślę, że nie przepłaciłem aż tak bardzo
Paczajcie co ja mam
Nintendy Sixty FOOOUR! Z Zeldą, Marianem i Banjo - Kazooie Kupiłem od użytkownika forum - Woodymir, dziękuję bardzo za szybką i udaną transakcję, leci repik + Edit, za zestaw zapłaciłem 230 zł z wysyłką ![]()
13-08-2014, 18:45
It's fffaaapppiinnnggg time!
Paczka z japonii za 80zł z wysyłką? Nabywając ps2 nie mogłem sobie po prostu odmówić. Ciekawe czy ktoś to jeszcze pamięta...? Stan naprawdę bdb.
14-08-2014, 06:34
Pierwsza Biedronka i już mam wszystko co chciałem
Painkillera wziąłem, bo ładna zbiorcza edycja. The Guild 2 to podobno bardzo ciekawa strategia, więc chciałem wypróbować. Wormsy, bo stare dobre robaki w 2d
A Chivalry to taki ulepszony system walki z M&B więc
![]()
14-08-2014, 13:02
Moja dzisiejsza zdobycz z Biedronki
14-08-2014, 17:35
Witam po dłuższej przerwie!
Korzystając z faktu, że obecnie przebywam "zagranico", oraz z tego że mam Gamestop minutę drogi od mieszkania, razem z moją lubą nie mogliśmy nie wykorzystać okazji do wyrwania kilku okazji:
Brutal Legend, Monkey Island i Enslaved udało się wyrwać za równowartość 25zł/sztuka. Te dwie ostatnie dostałem od mojej dziewczyny. Gry powyżej otrzymałem w prezencie od znajomego (Palestyńczyka ). A kabelek to uniwersalna ładowarka do PSP, GBA, DS, 3DS, kupiona głównie dla GBA SP.
A to ostatni zakup - Carcassone Zamek za 40zł, czyli niezła okazja. Gry powyżej to tylko ciekawostka - takie rzeczy można wypożyczyć w miejskiej bibliotece w Norwegii. Widziałem również Dark Souls II i wiele innych hiciorów. Generalnie jest jeszcze mnóstwo tanich, dobrych gier w Gamestopie, w kategorii 0zł. Jak na kraj, gdzie przeciętny chleb kosztuje 15zł to ceny używek szokująco niskie.
W tamtym tygodniu piliśmy z Kirbym- wciągnął prawie wszystko (włącznie z Beniem)
![]()
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
http://scr.hu/1g0w/vwe9z
Moje nowe zdobycze Oprócz "biedronkowego szału", Dostałem paczuszke z Grami na 3dsa i Larą z Preyem ![]() Ps. Aktywujcie swoje kopie Preya na Steamie
14-08-2014, 21:06
Nie jestem pewien czy owa zdobycz nadaje się do tego tematu ale dla mnie niezły
bo w końcu mój GBA SP wygląda po ludzku. Efekty do ogarnięcia na blogu, link w sygnaturze
15-08-2014, 13:19
świeże zdobycze
15-08-2014, 18:22
Koszulka z Gruniopiątków?
My już w nich nie uczestniczymy.
Teraz tylko Rock Bando niedziele!!
Fap, or not to Fap?
Kolega sprzedał mi je za 5 zł. Kupił je w USA w około 2005 roku.
![]()
16-08-2014, 15:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2014, 15:04 przez farmaceuta. )
Jako, że u mnie w mieście jest 13 biedronek
![]()
17-08-2014, 12:47
Niestety podczas odwiedzin na Włocławskiej giełdzie nie znalazłem akurat żadnej interesującej gry (głównie celowałem w jakiegoś Rock Banda albo Guitar Hero) więc szukałem czegoś innego i znalazłem kilka komiksów.
I jako, że zostało mi trochę pieniążków to postanowiłem kupić sobie jeden tytuł w Biedronce. Nigdy nie grałem w żadną przygodówkę Sam and Max, a postaci kojarzę z kreskówki.
![]()
17-08-2014, 16:22
Co prawda dopiero co zakupione,także będzie u mnie dopiero za jakiś czas,ale już się pochwalę :
17-08-2014, 19:48
Kolejny GB trafił do kolekcji, tym razem wersja Advance SP + kartonik, zestaw instrukcji (co jest raczej niespotykane) 5 gierek i ładowarka za 65 zł.
17-08-2014, 19:48
Widzę, że Link zaopatrzył się w pełnoprawne Pokemony, daj znać jak się sprawdzają :torll:
![]()
18-08-2014, 12:48
Kompletny 3DS z kilkoma grami z eShopa (m.in. Crimson Shroud, Liberation Maiden i Pullblox).
18-08-2014, 16:50
18-08-2014, 17:35
Skąd wy bierzecie tego steelbooka
?
Kiedy superbohater kończy 75 lat, nie można przejść obok tego obojętnie.
Moja pierwsza styczność z komiksowymi Batmanami . O ile Człowiek, który się śmieje nie chwycił mnie jakoś specjalnie za serce, to Zabójczy żart skutecznie nadrobił zawód.
Oprócz tego trochę gacławowego stuffu
Wspomnienia
Nie tak dawno temu, na allegro leżał sobie taki zestawik... i nikt nie licytował. Przygarnąłem bidulki. Niestety gacek bez okablowania .
Na aukcji obok również dostrzegłem zagubionych osobników. Udało mi się ich przygarnąć za całkiem niską cenę, zaś oni odpłacają się mi wnętrzem.
3DS FC: 0301-9800-4470 Nintendo ID: SebastianL92
18-08-2014, 17:46
@up Ja steelbooka kupiłem na Ebayu za niecałe 40 zł, poszukaj
18-08-2014, 18:50
Przechodząc obok sklepu z używanym sprzętem nie mogłem się powstrzymać
PSP 2004 z ładowarką w stanie db+ (dwie białe kropki na wyświetlaczu widoczne przy wyłączonym ekranie) + Monster Hunter Freedom za 186zł. Niestety PSP z softem 5.50 prometeus który z tego co wyczytałem jest softem przerobionym. Szukam sposobu na powrót do oryginalnego softu od Sony.
[attachment=260]I'am BATMAN
[adn]20% za SPAM ~lklw [/adn]
18-08-2014, 19:13
Mi natomiast udało się kupić używane jakieś dwa-trzy razy PSP-3004 S&L. W zestawie 5 gier, karta 2Gb, gumowy pokrowiec, etui, pudełko i ładowarka. Konsola nie była przerabiana, cieszę się strasznie, gdyż kosztowało mnie to wszystko 150zł. A ACII i Battlefielda odkupiłem od kolegi za 10zł.
18-08-2014, 20:37
Giermaszowe zdobycze
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|