25-10-2013, 14:14
A nowa Zelda?
|
Świeże zdobycze
|
|
25-10-2013, 14:15
25-10-2013, 14:37
Gdzie dorwałeś poradnik do Wieśka drugiego?
25-10-2013, 15:34
26-10-2013, 22:03
No to ja się pochwalę zdobytym DSi XLem, bo zachciało mi się zdjęcia wrzucić, na co PSX czeka od miesiąca. Może go wrzucę..?
Wyszło mi z 10 fotek bo zaszalałem a i tak pare rzeczy które bym chciał zrobić olałem. Tutaj reszta: http://imgur.com/a/uJrKY ![]() Konsola PSX 7502 w pudełku (troche dowalonym), instrukcją, oryginalnym okablowaniem i padem. Do tego memorka marki Gamester Nintendo Gamecube goły, wziąłem z ciekawości, gdyż ma nieoryginalne śrubki Gry na PSX: Ridge Racer NFS 2 Kiss Pinball Rugrats Studio Tour Gry na PC: Final Fantasy VIII MDK Blade Runner (BOX, pełen zestaw) Gry na GameBoy: Tetris Z innych oryginalny kabel transferowy do GBA oraz kabel telewizyjny Nintendo. Za całość zapłaciłem ok. 50zł. Opłacało się?
![]() Nówka, 12-letnia folia. Big box. Ale jaram się nieziemsko, w końcu to najlepszy RTS ever.
30-10-2013, 11:48
30-10-2013, 12:45
30-10-2013, 21:47
Spoiler![]() Na Elgaconie śmieszni panowie w fedorach nauczyli nas grać w Magcik: The Gathering i dostaliśmy demopacki. Polecam
01-11-2013, 22:47
Poradnik do GTA SA za 30zł, teraz jak już go zdobyłem to tylko zacząć grać, ale że GTA V jest cudownie, to zapewne SA zacznę gać a święta
![]() Czeka mnie dzień bez wychodzenia z domu.
Nie ma drogi do pokoju. To pokój jest drogą.
05-11-2013, 13:56
Witajcie, dzisiaj troszeczkę tego jest.
Więc, moje zdobycze to: -Limitowany poradnik z gry GTA 5 -Edycja kolekcjonreska Beyond: Dwie Dusze -Battlefield Bad Company 2 Ultimate Edition -Red Dead Redemption GOTY -Diablo III -Dishonored GOTY -Barman: Arkham Origins -i za 29.90 złotych + przesyłka nowa Fifa Football na Vite Pozdrawiam
05-11-2013, 15:14
@up
Ile dałeś za edycję kolekcjonerską do Beyond?
[attachment=151]
Książeczki ![]() /EDIT: Sorry za jakość ziemniaka :F
05-11-2013, 21:32
Szkoda że nie ma, jak w wydanym w Polsce poradniku do Red, Blue i Yellow, spisu i porównania wszystkich dostępnych Pokemonów
ale pewnie trzeba by było drugiej takiej książki.![]() Tak czy siak wspaniale wydany poradnik dla kogoś kto zaczyna swoją przygodę z Pokemonami wspaniałe uzupełnienie na start ale dla kogoś doświadczonego już nie koniecznie - chyba że kupuje w celach pamiątkowo wspominkowych jak ja jeśli ktoś chce o coś zapytać to zapraszam do wysłania PW.Kupione via Amazon.
06-11-2013, 19:24
Oto rzeczy które udało mi się zdobyć od ostatniego posta: 1.PS2 w wersji 7xxx z 1 padem, kartą 8mb, zasilaczem i 3 grami (TimeSplitters, MoH:Frontline i GuitarHero II )za 91zł z przesyłką. Do tego musiałem jeszcze dokupić kabelek AV za 25zł czyli "cała" konsolka wyszła mnie 116zł. Jak na taki zestaw to myślę, że cena jak najbardziej okazyjna
2. Street Fighter'a, Prototype i World of Goo kupiłem u Short'ego za 24zł z przesyłką. 3. Test Drive 6 oraz Settlers IV (z dodatkiem, poradnikiem i instrukacjami, niestety bez BigBox'a) dostałem, całkiem z resztą przypadkowo. ...no i Tropico 3, które przywiozłem z PGA (czyt. Free Gamez PLOX) 4. + gadżety ARHN.EU z PGA "Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[img=173x70]http://oi68.tinypic.com/2efkgah.jpg[/img]
06-11-2013, 23:19
Październikowe rewolucje !
Zdobyłem DS Lite za 60zł ! W prawie świetnym stanie ! Lecz ze złamanym "zawiasem", jakoś sobie poradzę z tym
Bioshock ! W Końcu się doczekałem. Zakupiony za 20zł
Bioshock 2 ! Za 21zł
No i Duke. Wymieniłem go za The Fight, w którego nie dałem rady grać.
07-11-2013, 17:01
(06-11-2013, 23:19)Azu pisze: Październikowe rewolucje ! Bardzo dobre zakupy Milordzie
Well, well, well... przyszedł czas, abym i ja pochwalił się najnowszymi zdobyczami, których niestety nie ma zbyt wiele
![]() ![]() Na pierwszy ogień idą Battlefieldy, jeden w w Edycji Limitowanej, a drugi w Edycji Deluxe ( ze Steelbookiem ). Zdobyty dzięki użytkownikowi Dusty z tego forum - dzięki wielkie! ;D ![]() Tutaj mamy jeszcze wnętrze rzeczonego Steelbooka ![]() ![]() I na koniec coś, z czego do końca zadowolony nie jestem, ale cóż... trzeba było sprawdzić jak im to wyjdzie w tym roku
07-11-2013, 19:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2013, 19:45 przez guy_fawkes. )
Efekty dzisiejszej wizyty w Media Markt:
![]() Cryostasis: Arktyczny Sen - niecałe 5 zł. Miałem już egzemplarz z czasopisma, ale nie mogłem się oprzeć pokusie kupna pudełka na półkę za taką kwotę. Polecam, bo gra ma kapitalny klimat! Ceną za to jest co prawda kiepska optymalizacja, ale lepiej się trochę pomęczyć i zagrać w coś nietuzinkowego, pomysłowego, niż w kolejnego generic-shootera w 60 klatkach. Hard Reset - niecałe 10 zł. Na tę produkcję polowałem od dłuższego czasu, bo grałem w demo i bardzo mi się podobało. Zresztą polskie, młode studio już 2 razy udowodniło, że ma smykałkę do oldschoolowych strzelanek.
08-11-2013, 12:55
Na "upierdolonym" stole ale trudno.
Pudełka z gier, których mi brakowało (i jeszcze sporo brakuje) ale do nich dostałem za darmo nowiutkiego (w folii) Batmana Arkham Origins na PC. Best Day Everrrr... (no prawie :P)
(08-11-2013, 12:55)CriX Doomsday pisze: Na "upierdolonym" stole ale trudno. Ten S.T.A.L.K.E.R Był w najnowszym CD-Action wraz z modem Complete ![]() [adn]Dzięki za nic nie wnoszonce do tematu info! ~lklw [/adn]
10-11-2013, 12:46
Dzisiejsze znalezisko
Game Boy Advance SP i Super Mario Bros. 3
Początkowo nie miałem zamiaru w ogóle postować tejże zdobyczy bo na dobrą sprawę to nic ciekawego.
![]() Jednak okazało się, że omyłkowo (tak zakładam) otrzymałem dwa klucze na białą zbroję dla Raidena, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie jeden oddam.
"When a woman says something cute, a man just can’t trust it"
13-11-2013, 17:14
Rock Band 2 i 3 z keyboardem na Playstation 3 za 208 zł z przesyłką
14-11-2013, 13:48
Dawno nie było u mnie nic nowego. Zdjęcie wykonane cudownym aparatem Vity :torll:
Bioshock 2 - 30zł Dead Space 2 - 30zł ![]()
14-11-2013, 20:12
Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie - owoc ostatniej wizyty na giełdzie staroci. Musiałem wymienić samo pudełko, gdyż było uszkodzone, a w dodatku przezroczyste, lecz reszta zawartości, tj. okładka, płyta, instrukcja oraz ulotka są bez zarzutu. Cena? Całe 5zł. Konwerter HDMI->D-Sub z wyjściem mini-jack na audio - cena 52zł, z Allegro. Dla mnie to całkiem niezła zdobycz, gdyż w monitorze nie miałem odpowiedniego portu do podłączenia niedawno zakupionego PS3, a nabycie nowego to spory wydatek. Ewidentna chińszczyzna, zadziałała dopiero z trzecim kablem D-Sub (być może część winy leży też po stronie krnąbrnej konsoli), ale póki co nie narzekam. Na jakiś czas powinno wystarczyć, a obraz jest bez zarzutu, lata świetlne wyprzedzający to, co widziałem na ekranie podłączając PS3 przez tuner TV.
[attachment=154]
Demon's Souls + Soul Calibur V = 50 zł God of War Wstąpienie = 150 zł - 60 zł = 90 zł ( Zakup roku jak dla mnie,oryginalnie kupiłem za 150 zł kolekcjonerkę,ale w ciągu 2h sprzedałem edycje podstawową,więc wyszło 90zł za nową sztukę )
15-11-2013, 17:36
Wymieniłem się ze znajomym zza granicy:
A to kupiłem za 5.50 PLN + wysyłka, czyli łącznie jakieś 15 PLN.
Jaram się teraz
16-11-2013, 14:24
Uploaded with ImageShack.us Symulator pociągu mam do nadrobienia, z Hydraulikiem trochę przycrixowałem, ponieważ to jest samo pudełko, poprzednie niestety dokonało żywota w rękach niewinnych dzieci
![]() Za 100zł nowa kolekcjonerka snajper ghost warrior. Spodobało mi się demko więc kupiłem
Tak wygląda te Jumbo steelbook
A tu flaga od Muve do mojej EK AC4. Jest ogromna
20-11-2013, 21:35
U mnie nieco biedniej niż u Criksa:
Również zamawiałem na muve.pl, dlatego flaga pozostaje ta sama. Warto wspomnieć, iż figurka rzeczywiście wygląda dobrze (do tego to zestaw typu IKEA - należy ją samemu złożyć z kilku elementów. Co ciekawe, lina jest materiałowa). Wrażenie robi przywiązanie do szczegółów, jak np. ćwieki na płaszczu, czy wyciągane pistolety skałkowe. Jedynym mankamentem pozostaje twarz Edwarda, która wygląda nieco sztucznie, a to głównie wina oczu. Na szczęście jest skrywana przez kaptur, przez co nie zwraca się uwagi na tę niedoskonałość. Czepialstwem jest wspomnienie o nie najlepszym wyważeniu całości - pan Kenway ma podobną przypadłość, co nowa konsola Sony, lekko się gibie. Problem występuje tylko w momencie, gdy poruszamy figurką, w każdym innym wypadku grzecznie stoi i zbiera kurz.
21-11-2013, 18:41
Oto na waszych oczach powstaje nowa historia!
![]() (tak, chusteczki w gotowości) Kciuk Jezusa(tm) Teraz czekamy na konsolę :P #fejm #nowageneracja #PS4
@ichabod: Zelda
.. Podobno wydanie UK ma na odwrocie alternatywną okładkę, sprawdzałeś?
25-11-2013, 10:30
Sprawdzałem, widać ją zza dziur :P Jest podoba do tej normalnej, tyle, że bez złotych akcentów.
25-11-2013, 13:03
Paczuszka z Muve.pl przyszła
! Oto rezultat ich wyprzedaży edycji kolekcjonerskich - za całość 250 zł
Ostatnio postanowiłem rozpocząć przygodę z komiksem i o to są tego efekty. Zacząłem od klasyki, czyli Watchmenów, oraz skorzystałem z okazji do poznania bliżej Batmana, jaką dawał reset całego uniwersum DC w formie The New 52. Dodam jeszcze, że był to mój pierwszy zakup z Amazona, a jest to o tyle istotne, iż nie spodziewałem się tak szybkiej wysyłki - paczka dotarła z Wielkiej Brytanii do Polski w jeden dzień. EDIT: @Grodek Batmana kupiłem na Amazonie za £7,63. Jest to miękka oprawa, stąd niższa cena. W twardej opłaca się bardziej kupować w Polsce (np. na sklep.gildia.pl), gdy jest promocja -25% (wychodzi 55 zł za jeden tom). Z kolei Watchmeni wynieśli mnie £20.46. To edycja Deluxe i, jeśli wierzyć informacjom na stronach www, posiada 32 strony więcej w stosunku do TEGO polskiego wydania.
25-11-2013, 18:32
(25-11-2013, 18:18)FireStorm pisze: Ile za tego Batmana? Cena taka sama jak polskie wydanie (ok. 80zł) czy inna? ![]()
Ile dałeś za komiksy? Bo ja kupiłem oba w polskiej wersji, w twardych oprawach za 50 zł(Batman) i 70 zł (Watchmen)
(25-11-2013, 18:32)Grodek pisze: Ile za tego Batmana? Cena taka sama jak polskie wydanie (ok. 80zł) czy inna? Polskie wydanie jest w twardej oprawie. Poza tym za 75 zł kupisz go w Empiku. W każdej księgarni internetowej jest za ok 50 zł
25-11-2013, 18:50
Ja też coś z DC zakupiłem. Nie są to wydania zbiorcze (aktualnie nie mam tylu pieniędzy) ale i tak dobrze się czyta. Green Arrow po #17 jest świetny. ![]()
25-11-2013, 19:53
(25-11-2013, 09:48)ichabod pisze: A ja na swoją wciąż czekam . Ktoś wie ile idzie paczka z GAME?
3DS FC: 0301-9800-4470 Nintendo ID: SebastianL92
25-11-2013, 20:01
25-11-2013, 21:05
Preorder. Według maili wysłali grę już 18 listopada.
3DS FC: 0301-9800-4470 Nintendo ID: SebastianL92
25-11-2013, 21:12
Z tego co pamiętam jak od nich zamawiałem to czekałem około 7-10 dni. Więc w najbliższym czasie powinieneś dostać.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|