Witam, jako iż mnie się oskarża o trollowanie jak piszę o swoich gustach, zróbmy może listę powszechnie tutaj akceptowanych poglądów - które konsole są dobre? Które gry są dobre? Co jest dobrego w gamingu? Jakie gatunki są najlepsze? Na bazie czego oceniać jakość? Co ma każdego obrzydzać?
PS Nie chce by brzmiało to jak smutek, potrzebuje wydobycia informacji na temat publicznych, poprawnych poglądów gamingowych.
[adn]Zaznaczę tylko, że:
"§2. Treści zabronione
W postach, profilach, avatarach, sygnaturach i shoutboksie nie można zamieszczać treści:
...
3. Propagujących fanbojstwo i obrażanie gry XXX lub platformy XXX lub ich fanów. Witamy fanów, żegnamy fanbojów."
I jeśli temat nie będzie miał cech dyskusji na poziomie, zostanie zamknięty, a fanboje otrzymają swoje upominki.
~Manga[/adn]
PS Nie chce by brzmiało to jak smutek, potrzebuje wydobycia informacji na temat publicznych, poprawnych poglądów gamingowych.
[adn]Zaznaczę tylko, że:
"§2. Treści zabronione
W postach, profilach, avatarach, sygnaturach i shoutboksie nie można zamieszczać treści:
...
3. Propagujących fanbojstwo i obrażanie gry XXX lub platformy XXX lub ich fanów. Witamy fanów, żegnamy fanbojów."
I jeśli temat nie będzie miał cech dyskusji na poziomie, zostanie zamknięty, a fanboje otrzymają swoje upominki.
~Manga[/adn]
FC 3DS: 2836-0396-6993
(Dodałeś mnie? wyślij FC ze swoim ^^)
(Dodałeś mnie? wyślij FC ze swoim ^^)

)? Graj w niego, jeśli daje Ci to frajdę- dla Ciebie może być to super gra, inni mogą uważać całą serię za gnioty. Co z tego? Czy to, że ktoś nazwie Twoją ulubioną grę "crapem" zmieni Twoje myślenie o niej? No właśnie.