To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Stażyści › Archiwum ›
Dziewczyna gracz
Wątek zamknięty 
Dziewczyna gracz
Sonix
Graczka?
*
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 6
Reputacja: 3
Poziom ostrzeżeń: 0%
01-04-2013, 17:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2013, 05:06 przez Sonix. )
Hej, mam na imię Dominika i jestem graczem. Niektórzy znają mnie pod nickiem Sonix, a wziął się on od nazwiska. Mam 13 lat, chodzę jeszcze do szkoły podstawowej. Zawsze interesowała mnie technologia, a szczególnie konsole i gry ;) Niestety u mnie w otoczeniu nikogo takiego podobnego do mnie nie ma ;( Pojawiałam się tu na arhn.eu przez recenzję Funstation 3. Było to dawno, ale później pojawiło się co raz więcej nowych recenzji, no i poznałam stronę więc jestem ;). Muszę przyznać że bycie tu, a śledzenie kanału na YouTube to zupełnie inne rzeczy :D Jeśli chodzi o moje że tak powiem "pasje" to lubię rysować, i ostatnio rysuję miniatury do filmów, recenzji Gurgiego. Niektórzy go znają bo też się tu pojawia ;) W mojej szkole na przykład na informatyce nikt mnie nie traktuje poważnie, gdyż nikt nie może uwierzyć że wśród dziewczyn jest taki "odmieniec" i wie co to jest Nintendo. No cóż.. Ja za to nie wiem kto to są Ci One Direction ;) Lubię słuchać roku, czasami metalu. Moje ulubione zespoły to AC/DC, Queen, DaftPunk i The Beatles. Nie przeszkadza mi to że sama chodzę po korytarzach i gram na swoim małym Game Boy'u Colorze ;) Lubię to, a jak mam być przez to wyrzucona ze społeczeństwa rówieśników, to trudno, dziękuję im bardzo. Życie dziewczyny- gracza nie jest złe, ba jest bardzo fajne :D Chłopcy traktuję mnie z szacunkem i to ja mówię im o innych grach, o tych które przeszłam i o mojej małej kolekcji. W przyszłości chciałabym zostać programistą, albo rysownikiem i kolekcjonować gry. Czasami na shoutboxie zdarzają się żarty typu "Dobra, zakładasz się, ale jak przegrasz to oddasz się mi". Tak naprawdę chłopcy mi to nie przeszkadza, i lubię jak ktoś zwraca uwagę na moją płeć ;) Na początku zdarzało się że ktoś mnie oskarżał że jestem chłopakiem. Na początku udawałam że mam 23 lata, ponieważ wcześniej oznajmiłam że jestem dziewczyną i chciałam żeby mnie ktoś traktował poważnie. No niestety, tu są takie charakterki że z nimi po prostu poważnie się porozmawiać nie da, no chyba że tylko z rana ;D Ale właśnie to w nich lubię, że są z humorkiem i na prawdę bez nich tu wszystkich ten portal by nie istniał ;). Niektórych użytkowników poznałam prywatnie, i są naprawdę normalnymi gośćmi. Czasami chciałabym być chłopakiem, zachowuję się jak oni i czasami niektóre rzeczy "nie wypadają". Starsi czasami uważają mnie za zbyt taką "dorosłą". Uważam że używanie znaków interpunkcyjnych, poprawna gramatyka, ładna i składna wypowiedź powinna się zagnieździć w każdym z moich znajomych. Czasami właśnie przez to że moje "kujońskie wypowiedzi" na przykład na czacie, lub w wiadomościach są takie "dorosłe" że przez to tracę niektórych znajomych. Czasami myślę żeby się do mojego otoczenia dopasować, albo znaleźć nowe, ale moje otoczenie jest tutaj. Wydaję mi się że użytkownicy tutaj są najbardziej normalnymi ludźmi, można z nimi pożartować, pogadać, po wkurzać i właśnie dla tego czuję się czasami jak chłopak, bo nie interesuje mnie że tak powiem status na Facebook'u. Tu się o takich duperelach nie gada i właśnie tu jestem żeby porozmawiać, poczytać i tu jest normalnie. Nie rozpowiadam nikomu że jestem stażystą na arhn.eu bo jak by ktoś z moich durnych koleżków tutaj się zarejestrował to by spamował, a tego właśnie nie chcę ;) Dobra, to już chyba o mnie wszystko więc kończę moją historię i biorę się do pracy ;)

Sonix
ichabod
Rycerzyk Sony
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja: 231
01-04-2013, 17:39
To najbardziej słodki opis, jaki w życiu czytałem :3
[Obrazek: 2012-12-21_1230.png]
Stivi
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
01-04-2013, 17:45
(01-04-2013, 17:39)ichabod pisze: To najbardziej słodki opis, jaki w życiu czytałem :3

Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus

Shorty
Vault Dweller v1.1
**
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja: 23
01-04-2013, 18:07
Niesamowite podkomisarzu, ale to chyba nieodpowiednie miejsce na to.
Btw. Ja też lubię słuchać roku, czasem nawet dwóch.
[Obrazek: 2013-03-10_1456.png]
Sonix
Graczka?
*
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 6
Reputacja: 3
02-04-2013, 05:12
(01-04-2013, 18:07)Shorty pisze: Niesamowite podkomisarzu, ale to chyba nieodpowiednie miejsce na to.
Btw. Ja też lubię słuchać roku, czasem nawet dwóch.

Masz rację Shorty, ale to właśnie miało polegać na tym, że miałam opisać życie gracza-dziewczyny. W ogóle Manga Ryu podsunął mi ten pomysł ;)
Stivi
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
02-04-2013, 09:15
Ale to nadal nie jest coś co może być na stronie głównej
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus

Johnny
Rycerz Nintendo <3
Administrators
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 108
Reputacja: 225
02-04-2013, 09:47
A, bo ja myślałem, że to takie "Haha, cześć, jestem nową stażystką, tu macie mój życiorys żebyście mnie lepiej poznali, a teraz będę pisała jakieś fajne recki/publicystykę/czegotojaniewymyślę."

Bo to jest nieco zbyt prywatne na główną - gimby by się jarały, jakby takie coś napisał Archon albo grem - ciebie nie znają i nie obchodzi ich czego słuchasz i co robisz w szkole. Przykro mi :(

Ale to nie zmienia faktu, że od przybycia na arhn.eu poczyniłaś spore postępy w zakresie poprawnego pisania i widać, że chcesz być coraz lepsza - i dobrze, o to właśnie chodzi. Niezależnie od tego czy napiszesz jakiś dobry tekst w ramach stażystów czy nie, i tak będziesz mogła to zaliczyć jako udane doświadczenie i, jeżeli się nie dostaniesz, spróbować jeszcze raz za jakiś czas.

Powodzenia :D
[Obrazek: 2013-02-19_2044.png]
Dorczenzo
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
03-04-2013, 13:42
Też uważam, że Sonix może tutaj nabyć cenne doświadczenie :D Nie jest to tekst na stronę, ale im więcej będziesz pisać Sonix, tym będziesz pisać LEPIEJ :)
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.