Liczba postów: 132 Liczba wątków: 6 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 129Poziom ostrzeżeń: 0%
04-04-2013, 19:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2013, 19:41 przez neko. )
Witam i zapraszam do postowania tu tematów do omówienia w trakcie naszych Teamspeakowych Sobót. Tematy mogą być zarówno poważne jak i całkiem błache. Na samych sobotach prosimy o zachowanie średnio-wysokiej kultury wypowiedzi-staramy się nie przeklinać i szanować cudzą opinie, nie przekrzykiwać ani srogo oceniać cudzych wyborów  Ma tam panować rodzinna atmosfera, a przynajmniej taka, jaką da się osiągnąć w naszej dysfunkcyjnej forumowej rodzince
Proszę też aby tematy były rozbudowane-chcemy mieć okazję podyskutować, a jeśli temat jest źle sformułowany lub niesprecyzowany, dyskusja kończy się w kilka sekund.
Sobota 06.04.2013
1) Czy i jakie dodatki (figurki, gadzety, a może biżuteria trololo) do gier najbardziej nas jarają? Czy kiedyś dokonaliście zakupu całej wersji kolekcjonerskiej tylko ze względu na jakiś dorzucany do niej przedmiot? Jakie rzeczy cenicie sobie w kolekcjonerkach lub zestawach specjalnych, a jakich nie cierpicie? Czy są jakieś związane z grami rzeczy, które macie ochotę zakupić, ale powstrzymuje was cena lub przymus importu z innego kraju bądź nawet kontynentu?
Proponuje przy okazji tematu rozważyć także przedmioty kolekcjonerskie związane z filmami (kiedyś allegro oferowało tonę pierścieni LOTR/naszyjników Arweny/różdżek z HP itd, czy to też was jara, czy raczej odrzuca?
PS. Sugeruje spisać sobie orientacyjne wymiary i specyfikacje waszych ulubionych gadżetów (może cene)-zminimalizujemy w ten sposób zaśmiecanie rozmowy dorzucaniem lików do stron na allegro czy ebay-u itp :P
Temat ten ma na celu orientacyjne określenie czy jako gracze jesteśmy zgodni co do dorzucanych do pudełek, lub dostępnych w sklepach, dupsików, czy podobnie jak z muzyką mamy gusta i guściki (biżuteria... mrr ^^)
Liczba postów: 18 Liczba wątków: 4 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
2) Polska społeczność w wszelkich grach sieciowych (MMORPG, MOBA,...). W których grach można sobie spokojnie pogadać, uzyskać pomoc podczas trudniejszych zadań itd., a w których nasi rodacy niszczą cały klimat i nie warto się przyznawać do tego, że jest się Polakiem?
Liczba postów: 66 Liczba wątków: 3 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
05-04-2013, 10:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2013, 11:54 przez bleub. )
@up
Czy w którejkolwiek grze warto się przyznawać, że jest się polakiem? ;D
Oczywiście nie mam na myśli tego, że bycie polakiem hańbi, ale jednak wiemy jak jest w internecie ;|
[adn]Temat ma służyć podrzucaniu tematów do TSowych sobót i ewentualnie omawianiu sensowności tychże, a nie polemiki na którykolwiek z nich - wszak od tego właśnie są te sobotnie spotkania 
~bleub[/adn]
Liczba postów: 18 Liczba wątków: 4 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
O tym będziemy rozmawiać jutro wieczorem na TS :P
Liczba postów: 658 Liczba wątków: 55 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 101Poziom ostrzeżeń: 20%
06-04-2013, 07:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2013, 23:19 przez Crix Doomsday. )
3) Cosplay - czyli przebieramy się za swoją ulubioną postać. Co o tym myślicie i czy bylibyście w stanie się w coś takiego bawić, żeby potem wystąpić na np. jakimś konwencie. Jak to wygląda u nas a jak za granicą?
Materiały pomocnicze:
Zagraniczne - http://www.youtube.com/watch?v=AVARri7AbN0&list=FLy1anazDCcYEE3PXZh__EUw&index=3
Pyrkon - http://www.youtube.com/watch?v=7pT_ZzxDx3g&list=FLy1anazDCcYEE3PXZh__EUw&index=8
4) Realia gier - współczesność, przyszłość, przeszłość, steampunk, "miecz i magia" itp. W jakim świecie czujemy się najlepiej, dlaczego. Jakie tytuły w danych realiach najbardziej się wam spodobały.
5) Supermoce i superbohaterowie. Jakie supermoce najbardziej lubicie i dlaczego. Jacy są wasi ulubieni superbohaterowie. Najlepsze i najgorsze tytuły z superbohaterami.
6) Religia w grach - czy jest to coś co was w grach denerwuje? Co zwykle kryje się pod religią w grach? Fikcyjne religie, które znacie z gier.
7) Klaustrofobiczne korytarze, otwarte przestrzenie, miasta, wioski czy lasy - co lubicie najbardziej? W oparciu o tytuły gier omówić gdzie czuliście się najlepiej, gdzie najgorzej. W jakich tytułach użycie danego "środowiska" wypadło najlepiej, gdzie najgorzej, a gdzie go brakowało. Czego obecnie gracze najbardziej oczekują - otwartego świata, czy przemierzania "korytarzy"?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
8) Ulubione potwory w grach. W jakich grach (tytuły) najbardziej podobały się wam potwory? Jakie są wasze ulubione (mogą być gatunki). Które was najbardziej przestraszyły, zdziwiły lub zniesmaczyły. Gdzie spotkaliście najbardziej beznadziejne projekty potworów, a gdzie najlepsze.
9) "Ten zły". Kim bardzo często są nasi główni wrogowie - sprawcy całego zamieszania? Co nimi kieruje, co starają się osiągnąć i w jaki sposób? W jakich tytułach "finałowa" walka dała wam najwięcej satysfakcji, w jakich najmniej?
10) Wybory w grach - czy to robimy ma jakiś wpływ na otaczający nas świat, czy jest tylko złudzeniem?
Liczba postów: 132 Liczba wątków: 6 Dołączył: Luty 2012 Reputacja: 129Poziom ostrzeżeń: 0%
Dobra panowie, dajcie znać czy i które tamety przechodzą na następny tydzień i zabieramy się za kolejne
Liczba postów: 24 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Fajna sobota byłą wczoraj. Nie wiem tylko czy dlatego, że byłem lekko pijany, był grem, wygadałem się, czy dlatego, że trwały do 4:30 xD
Liczba postów: 658 Liczba wątków: 55 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 101Poziom ostrzeżeń: 20%
8) Ulubione potwory w grach. W jakich grach (tytuły) najbardziej podobały się wam potwory? Jakie są wasze ulubione (mogą być gatunki). Które was najbardziej przestraszyły, zdziwiły lub zniesmaczyły. Gdzie spotkaliście najbardziej beznadziejne projekty potworów, a gdzie najlepsze.
9) "Ten zły". Kim bardzo często są nasi główni wrogowie - sprawcy całego zamieszania? Co nimi kieruje, co starają się osiągnąć i w jaki sposób? W jakich tytułach "finałowa" walka dała wam najwięcej satysfakcji, w jakich najmniej?
10) Wybory w grach - czy to robimy ma jakiś wpływ na otaczający nas świat, czy jest tylko złudzeniem?
Liczba postów: 147 Liczba wątków: 28 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 27Poziom ostrzeżeń: 0%
Happy End w grach - oczekujecie, że gry skończą się szczęśliwie i wszystko potoczy się po naszej myśli czy lubicie kiedy gra kończy się w niespodziewany sposób niekoniecznie szczęśliwie dla głównego bohatera?
12) Growe koszmary-czy zdarza wam się, że po całym dniu naparzania w klawiaturę/mordowania pada śni wam się świat z waszej gry albo śni wam się, że ją dalej przechodzicie? Czy mieliście kiedyś koszmary/sny a może nawet sny erotyczne z postaciami z gier? Jak się czujecie po takim doznaniu? Czy napawa was to wstydem czy jest o raczej przyjmne, a może męczące?
13) Postaci męskie i żeńskie w grach: co zostaje często przepakowane i wyolbrzymione (tak, wiem,  ), z jakimi modelami postaci spotykamy się w różnych typach gier, jak bardzo anatomia bohaterów różni się od 'normalnie zbudowanej postaci ludzkiej' (Bayonetta, Soul Calibur, Gears of War).
14) Gry na podstawie filmów kinowych-czy ktokolwiek, kiedyklwiek kupił coś zrobionego na podstawie filmu kinowego i wydanego w tym samym czasie co wypuszczony film? Co myślicie o produkowaniu gier na podstawie kinówek czy seriali, czy hit kinowy gwarantuje sprzedaż gry na jego podstawie?
Więcej nie daje, bo nie mam zamiaru długo siedzieć ^^
15) Gry które byście zabrali ze sobą na bezludną wyspę (zakładając że jest tam prąd - dla czepialskich). Nie ważne czy konsolowa, czy na PC. Max 5 gier. Co by to było. Macie czas - zastanówcie się.
16) Jakimi graczami zespołowymi jesteście? Czy w drużynie dbacie o dobrą atmosferę, czy wręcz przeciwnie - zamieniacie się w potwora?
Liczba postów: 24 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Jak nam się ten zwyczaj utrwali, to proponuję zmienić event na Teamspeakowe Noce
o której się skończyło?
Liczba postów: 791 Liczba wątków: 86 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 157Poziom ostrzeżeń: 0%
Cóż, o 5:30 poszedłem, ponoć Dymek i Ichabod też zaraz skończyli. A Shaydar zasnęła przy kompie. :P
Jest propozycja żeby dzisiaj wpaść na TS o 21. Jak ktoś chętny to zapraszamy. Wątpliwe żeby byl Archon i Neko, ale kto wie. Jak będą ludzie to powinno być zabawnie. Nie będzie konkretnych tematów, tylko luźne forumowe rozmowy. Zapraszamy.
Liczba postów: 93 Liczba wątków: 52 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 44Poziom ostrzeżeń: 0%
15-04-2013, 11:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2013, 12:11 przez Ymir. )
17) Jakie postacie kreujecie, bądź jakie klasy, a przede wszystkim jaki typ charakteru preferujecie? Wolicie być brutalnym i oschłym typem spod ciemnej gwiazdy, czy raczej opiekuńczym i dobrodusznym kapłanem? Czy sposób patrzenia na kreowanie postaci zmienił się wam przez lata grania? A może nie ma to żadnego znaczenia?
18) Czy przywiązujecie się do postaci, którymi gracie? Czy duże ma dla was znaczenie, to co się z nią dzieje po wydarzeniach z gry?
19) Najbardziej nostalgiczna gra, najbardziej zapadające w pamięć sceny z gry.
20)Spróbujmy ułożyć Top 5, albo 10 najlepszych charakterów w historii gier (i z gier stricte, więc taki Joker, czy Wiedźmin raczej odpadają).
Death is nothing to us, since when we are, death has not come, and when death has come, we are not. - Epicurus
Ziew... Ciezko mi bardzo o nowe tematy, więc zrobie sobie przerwe i będę liczyć na pozostałe osoby biorące udział w ts-owych sobotach :P
Kto ma zamiar sie zjawic-ruszcie pupy i napiszcie o czym macie ochote pogadać- z tego co widze, całkiem ładnie idzie nam też spekulowanie na temat rzeczy, które jeszcze nie wyszły (google glass i rozmowa na temat tego jak bedzie działać z osobami z zespołem Tourette'a XD ), może więc, zamiast podążania za zasadą: 'nie dyskutujemy o rzeczach, które jeszcze nie wyszły' wpiszcie tematy na które chcecie pogadać-nawet jeśli to rzeczy w które nikt jeszcze nie grał/nie używał.
Ahhhh zieeewww...
Liczba postów: 66 Liczba wątków: 3 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Naprawdę nie wiem co się tu może znaleźć więc wrzucę to co mam akurat teraz na myśli ;D
21) Jakie filmy lubicie/oglądacie? Wolicie się pośmiać przy komedii, czy raczej wystraszyć przy dobrym horrorze? Może zależy to od tego kiedy na co ma cie ochotę? Może w ogóle nic nie oglądacie, czemu?
22) Z tego co wiem to rozmawialiście o tym co może wystraszyć w grze. A w filmie? Jest tu zupełnie inaczej. Czego oczekujecie? Czego się najbardziej obawiacie? Co według was powinno być w filmie, aby wystraszyć widza?
23) Alkohol, czyli największy problem polaków ;D Jaka jest u was sytuacja z alkoholem? Kiedy pijecie? Ile? Do "zgonu", czy raczej umiarkowanie? Macie problemy z alkoholem, bądź macie kogoś w rodzinie lub wśród znajomych kto ma problemy? Jak sobie z tym radzicie?
Nie wiem w końcu czy mówimy tylko o grach, czy inne tematy też są do przyjęcia, więc jak coś to można ominąć
Liczba postów: 147 Liczba wątków: 14 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 14Poziom ostrzeżeń: 0%
Nie podobają mi się tematy 22 i 23 ale to nie ja wybieram co będzie
Oglądając najnowszy materiał o "tanks" zachciało mi się pogadać o starych grach. Jakie są wsze pierwsze gry, jakie z tych starszych najbardziej lubicie itd
^
|
|
|
Chętnie każdego przyjme
Liczba postów: 791 Liczba wątków: 86 Dołączył: Lipiec 2012 Reputacja: 157Poziom ostrzeżeń: 0%
A co, 23 się nie podoba, bo sam nie pijesz? :torll:
Od siebie:
24) Więzienia i przemycanie. Wiele było przypadków przemycenia telefonów czy innych rzeczy w tyłkach, czy pochwach. Czy według was jest to opłacalne, czy raczej szybko to zauważą i będą kłopoty?
Znowu nie jestem pewna jakie tematy zostały wyczerpane a jakie pominięte-postujcie znowu od nr 1 żebyśmy mogli się połopać.
Ja w tym tygodniu pozagaduję was trochę na temat live-ów, arhn-owego radia, forum, shoutboxa itd. Tematów nie będę wymyślać, chce wiedzieć o czym wy chcecie rozmawiać, ja narazie się wygadałam i nie mam pomysłów.
Liczba postów: 147 Liczba wątków: 28 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 27Poziom ostrzeżeń: 0%
Czy mieliście jakieś śmieszne sytuacje, wynikające z tego, że język Angielski(lub inny) nie jest waszym językiem ojczystym? Może przez zły akcent powiedzieliście coś śmiesznego?
Liczba postów: 739 Liczba wątków: 60 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 172Poziom ostrzeżeń: 0%
2. Komentarze w internecie, czy należy się nimi przejmować lub z nimi liczyć
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
3. Ewolucja. Czy zwierzęta(np. psy) kiedyś będą na tyle rozwinięte, że będą mogły korzystać z komputera?
Liczba postów: 739 Liczba wątków: 60 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 172Poziom ostrzeżeń: 0%
4. Jaranie się kreskówkami z kucykami, lolitami, antropomorficznymi zwierzętami itp. - czy jest to coś normalnego czy przybliża nas do momentu gdy każdy rodzaj zboczenia będzie powszechnie akceptowany.
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
27-04-2013, 14:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2013, 14:13 przez Dark Archon. )
(27-04-2013, 14:06)Stivi pisze: 4. Jaranie się kreskówkami z kucykami, lolitami, antropomorficznymi zwierzętami itp. - czy jest to coś normalnego czy przybliża nas do momentu gdy każdy rodzaj zboczenia będzie powszechnie akceptowany.
Oczywiście. Cycate kadłubki.
Liczba postów: 640 Liczba wątków: 51 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 216Poziom ostrzeżeń: 0%
Chyba dla pedała prawiczka, elo!
Cześć trolcuchy, pisze żeby dać wam znać, że nie będzie mnie dziś na naszych TS-owych rozmowach. Mimo tego jak świetnie się bawie gadając z wami, uznałam, że potrzebuję przerwy - częściowo również dlatego, że co raz częściej osoby nowe chciałyby wrócić do omawiania tematów których stali bywalcy się już nasłuchali. Proponuję więc łapać okazje, wrócić do tematów które już były ale o których lubicie gadać albo czujecie, że poprzednio temat nie został wyczerpany. Bawcie się dobrze, bądźcie grzeczni i dajcie znać jeśli ktoś będzie brzydko się zachowywał
A tu na rozgrzewke temat o który nowi lubią pytać najbardziej:
Indyki, co jest indykiem a co nie, jaka jest przyszłość gier indie, dlaczego są tak popularne i często lepsze niż niektóre 'duże' produkcje.
Teamspeakowe soboty będą się odbywać normalnie. Kto wie, może będą goście "specjalni". :mistery:
Oczywiście jak zawsze zapraszamy nowych użytkowników. Namiar na TS znajduje się w prawym dolnym rogu na stronie głównej.
Liczba postów: 753 Liczba wątków: 113 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 419Poziom ostrzeżeń: 0%
Nie wiem czy był taki temat, bo dopiero wkręcam się w te TS'owe soboty.
Gdy nie mogę przejść gry to...
Czy cisnęliście kiedyś padem o podłogę ze złości na niemożliwość przejścia danego fragmentu gry? Jak reagujecie, gdy nie możecie po raz setny pokonać upierdliwego bossa? Podchodzicie spokojnie, czekacie chwilę i próbujecie ponownie później? Czy być może bluzgacie do telewizora i toczycie pianę z ust?
Hej kulfony, jak wam wczoraj poszło? Z mini-relacji Crix-a wynika, że całkiem spoko. Weszłam tylko na chwilę i zauważyłam niepotrzebny pojazd na Sonix, która miała akurat do powiedzenia coś, co w cudzych (np moich) ustach zostałoby uszanowane. Wiem, że młodsi userzy czasem mówią rzeczy, które dla starszych są oczywiste, ale proszę się poskromić od przerywania innym wypowiedzi 
Z góry dzięki, i zabieramy się za tematy do przyszłego tygodnia ^^
Widze że tylko ja tu pisze, ale spoko
Mnie i Archona dzisiaj wieczorem nie będzie, ale TS-owe soboty się odbędą. Pilnować was będzie Crix, więc bądźcie grzeczni i bawcie się dobrze plotkując o redakcji hehe
Liczba postów: 20 Liczba wątków: 6 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Oj, szkoda, no nic, ważne, że się odbędą, ale bez Was to nie to samo
Przypominam że jutro jak co tydzień odbywają się Teamspeakowe soboty. Jak chcecie poruszyć jakieś konkretne tematy to piszcie tutaj. Start normalnie o 22.
Liczba postów: 104 Liczba wątków: 11 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 30Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 183 Liczba wątków: 7 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 55Poziom ostrzeżeń: 0%
(18-05-2013, 14:00)Sapiejewski pisze: Bedzie prezes ?
Oczywiście, że będę!
:torll:
Przypominam, że dzisiaj jak co tydzień Teamspekowe soboty. Neko zapowiedziała chęć udziału więc frekwencja powinna być dobra. Jeśli chcecie przedyskutować jakieś konkretne tematy to wpisujcie je tutaj.
Liczba postów: 501 Liczba wątków: 29 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 146Poziom ostrzeżeń: 0%
1.Można z tego tematu zrobić rutynowy temat. Czyli w co graliśmy w tym tygodniu, nie chodzi o wymienianie tytułów tylko o nasze przemyślenia odnośnie tej gry.
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Uwaga! Ważna zmiana!
Zmienił się ADRES DOSTĘPOWY do serwera Teamspeak. Od dziś, aby wejść na serwer należy korzystać z nowego adresu:
ts.arhn.eu
Przypominam o zbliżających się TS-owych sobotach. Jeśli chcecie omówić jakieś konkretne tematy, to proponujcie je tutaj. Pora trochę wrócić do starej formuły
Liczba postów: 3 Dołączył: Maj 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Świetna sprawa na różnorodne pogadanki. Postaram się być cały czas.
21-06-2013, 22:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2013, 22:22 przez Crix Doomsday. )
No i dalej nic nie piszecie... Potem będzie narzekanie, że nie ma tematu i rozmowy o pierdołach.
Na TS jak co tydzień - 22.00
Wymyślcie tematy do omówienia. Napiszcie je tutaj.
Liczba postów: 501 Liczba wątków: 29 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 146Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja mam jeden, ponarzekajmy na kijowe polonizacje gier, oraz odnajdźmy perełki (czyli te dobre polonizacje)
Liczba postów: 363 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 63Poziom ostrzeżeń: 0%
Sam pewnie nie wpadnę na TS-a, ale chętnie podrzucę oczywisty temat: zmiana polityki MS odnośnie X1. Czy faktycznie "our feedback matters"? Jak się to ma do bardziej przyjaznego od samego początku stanowiska Sony? Czy dzięki takiemu precedensowi zyskamy większy wpływ na poczynania giganta, co może zaprocentować w przyszłości? Czy też MS jakoś będzie próbować sobie odbić tę porażkę?
Liczba postów: 102 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 55Poziom ostrzeżeń: 0%
21-06-2013, 23:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2013, 00:03 przez Rufus. )
heh, to jest ciekawe, jeśli spojrzycie w dyskusji na ten temat pod innym kątem.
Co jeśli M$ jest geniuszem marketingowym i przez swoje poprzednie "wpadki" zrobił sobie darmowe badanie rynku? których tematem było: "czy konsumenci są gotowi na tego typu rozwiązania?"
Sprawdzimy, jeśli nie? to się z tego wycofamy i z szumnym hasłem na sztandarach "słuchamy przede wszystkim graczy" pokażemy że to MY chcemy tworzyć produkt dla was, a to WY nam dyktujecie jaki ma być w swojej ostatecznej formie
Oczywiście to moje osobiste Science Fiction, ale gdyby tak wyglądała rzeczywistość, to mimo obarczenia dużym ryzykiem, była by to genialna sztuczka marketingowa.
Miłej dyskusji
Rufus bądź na TS, a nie omawiaj tematów w dziale do tego nie przeznaczonym...
Sobota za pasem. Przygotowujcie jeśli chcecie tematy do omówienia.
Jest też szansa że Neko wreszcie do nas wróci.
Crix, teraz już wiem skąd wzięły się pogłoski, że będe. Dzięki.
Kochane moje misiaki, wiem, że ostatnio, a raczej przez cały ostatni miesiąc, nie odwiedzałam naszego ts-a, ale miałam ku temu dobre powody. Wczoraj zostałam zwabiona aby dołączyć do rozmów mimo kompletnego braku czasu, zdrowia i rzeczy do powiedzenia. Przepraszam za ucieczke bez ostrzeżenia, ale niestety, tak jak napisałam powyżej, jeśli nie mogę uczestniczyć to nie mogę  jakbym mogła to bym była od początku.
Przy pomyślnych wiatrach, gdy się trochę uspokoje i przestane klnąć na wszystko i wszystkich, zamierzam wrócić do naszych pogaduch. Przewidywalny termin to przyszła sobota. Jedziemy z tym koksem!
-pogdajmy o grach od których ze względu na efekty wizualne robi się nam niedobrze, kręci nam się w głowie albo po prostu chce wymiotować. Czy macie jakieś gry z dzieciństwa które odpalone teraz wywołują w waszych głowach efekt karuzeli, a kiedyś nie mieliście z nimi problemu? Czy przywykliśmy za szybko do HD?
Chodzi o to, że po jednej rozmowie wywnioskowałem - i tu uwaga - że jest szansa na to, że będziesz. Nigdzie nie gwarantowałem, że tak będzie na 100%.
W takim razie pozostaje mi tylko przeprosić jeśli ktoś pomyślał że była to gwarancja...
hej trolcuszki, co to za brak tematów?! Jak tak dalej pójdzie to zmusze was do suchania o tym jak lubié robic kanapki!
|