To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Interakcje ›
Mailbag
1 2 Dalej »
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:★★★★★ (5 głosów - średnia: 5)
Mailbag
Dark Archon
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
Poziom ostrzeżeń: 0%
Heart  10-04-2013, 21:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2013, 21:38 przez Dark Archon. )
To mój TYSIĘCZNY post, więc zdecydowałem, że zrobię w jego ramach coś niecodziennego.

Zdarza się, że dostajemy bardzo miłe albo bardzo niemiłe maile. Robi nam to oczywiście niezwykle ciepło w serduchu (a jeszcze cieplej, gdy wylewa się na nas gorące pomyje <3 ). Będę tu wrzucał fragmenty albo nawet całe maile, które w jakiś sposób zwróciły moją uwagę. Dlaczego z listu do redakcji miałbym się cieszyć ja sam? Dlaczego z namiętnego flejmu nie powinniśmy pośmiać się wszyscy?

Zaczne od czegoś, co poprawiło mi humor :) Takie wiadomości dostarczają mi gigantyczną dawkę pozytywnej energii. Bardzo fajnie wiedzieć, że nasze starania są doceniane i znajdują się ludzie, którzy znajdują w naszej pracy kroplę inspiracji.

Cytat:Witaj!

Piszę, gdyż chciałem Tobie podziękować. Na Twój (Wasz) kanał trafiłem przypadkiem na YT - był to filmik o serii Mortal Kombat. Obejrzałem jedną część, a potem poleciały kolejne - filmiki o waszych gaming roomach mnie rozwaliły na kawałki. Coś we mnie pękło i wróciłem to dawnego stanu, gdzie gry (nawet samo ich posiadanie) ogromnie mnie rajcowało.
Kiedyś, namiętnie zbierałem gry i konsole, miałem PSX, N64 Game Boy Color, Saturna, DC, PS2 oraz Xboxa. Do tego multum gier i akcesoriów. Niestety, tak się porobiło, że "zdradziłem" moje hobby. Zniknął gdzieś mój zapał i wyprzedałem moją ukochaną kolekcję. Jakiś czas minął i kupiłem PS3 i PSP, nie był to jednak ten stan co kiedyś, grałem sporadycznie, więcej chyba oglądałem na tych konsolach filmów. Wszystko jednak odmieniło się w zeszły piątek kiedy trafiłem na Twój kanał. Do dzisiejszego dnia kupiłem na powrót PS2 i PSX ( w planach kolejne sprzęty) orz zacząłem odbudowywać moją kolekcję gier, co chwila coś licytuję na różnych aukcjach i wypatruję z wywieszonym jęzorem listonosza.
To jest to! Wróciła mi radość i banan na twarzy. Obudził się mój wewnętrzny maniak gier i zaczyna ostro działać.
Bardzo chciałbym za to Tobie podziękować. Gdybyś chciał kiedyś o tym gdzieś wspomnieć to nie ma problemu!

Jeszcze raz ogromne dzięki!

Szymon "badej"

To my dziękujemy!
Javel
Commodore 64
**
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 9
11-04-2013, 14:28
To takie urocze.
Dark Archon
Administrators
25-04-2013, 18:21
Dziś troszkę z drugiej strony lustra :D Komentarze, które bawią mnie "w inny sposób" :) Paulo Coelho by się nie powstydził niektórych z nich.
Źródło - rozpakowanie Dead Island Riptide: Zombie Bait Edition

[Obrazek: 2013-04-25_1915.png]

[Obrazek: 2013-04-25_1916.png]

[Obrazek: 2013-04-25_1917.png]

[Obrazek: 2013-04-25_1919.png]

[Obrazek: 2013-04-25_1919_001.png]

Jak znajdę chwilkę to może skompiluję też moich ulubieńców z Tomb Raidera.

Lubię taki hejt, kręci mnie bardziej niż figurkowe cycki dla gimbusów <3
Gazar
SilverSiden
*
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
25-04-2013, 18:47
No jest się z czego pośmiać brawa dla tych panów :grem:, są ludzie i parapety.
ktosiu100
Allschool
**
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 14
Reputacja: 14
25-04-2013, 19:09
Lubie(sorry jak będą błędy :please: ) sie pośmiać często z debili, ale to już przekroczyło poziom. To po prostu jest żenujące
[Obrazek: 76561198056146311.png]
^
|
|
|

Chętnie każdego przyjme

guy_fawkes
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
25-04-2013, 20:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2013, 20:54 przez guy_fawkes. )
Komentarze w Internecie po raz kolejny udowodniły, że... nie warto czytać komentarzy. Gimbusiarnia kompletnie nie przyswaja całej treści materiału, wyłapując tylko pewne hasła i odnosząc się do nich w sposób typowy dla swojej głupoty. Archon, jeśli będziesz tutaj wrzucać więcej takich rodzynków, to wątek spuchnie do gargantuicznych rozmiarów w zastraszającym tempie.
[Obrazek: fs.png]
Rufus
Commodore 64
**
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 6
Reputacja: 55
26-04-2013, 00:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-2013, 00:27 przez Rufus. )
nie warto czytać komentarzy

Z jednej strony masz oczywiście rację, jednak z drugiej, to przeczyłoby idei samego ich pisania.
Najlepszym wyjściem jest ignorowanie, tych totalnie burackich, i pozostawienie ich na pastwę własnego JA komentującego. Co Archon w dużej mierze czyni skutecznie moim zdaniem ;)
Dark Archon
Administrators
27-04-2013, 11:41
<3
[Obrazek: 2013-04-27_1238.png]
Wielkimati
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
27-04-2013, 11:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2013, 19:44 przez Wielkimati. )
"Generacje to ci kurwa z chaty zrobie"

Co kurwa? :pacze:

[adn]Nie ma to jak merytoryczna wypowiedź na odpowiednim poziomie. Wydaje mi się że co poniektórzy poprzez ciepłą posadkę na forum i przeświadczenie o rodzinnej atmosferze™ pozwalają sobie na zbyt wiele. Odzywki "co kurwa?" to proszę zachować sobie na rozmowy ze znajomkami na podwórku. :grempy:
~bleub

Edytuję sobie twoją adnotację, bo nie chcę, aby moje procenty były widoczne dla innych użytkowników, pozdrawiam
~Wielkigimb[/adn]
pojler
Rycerz Sony
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja: 146
27-04-2013, 13:19
Widzę że nie tylko ja tak mam że się lubię śmiać z głupoty internatów niektórych.
Cyborg
Deal with it!
*
Liczba postów: 21
Reputacja: 1
27-04-2013, 18:23
Jednak z jednej strony trzeba pogratulować twórcą tej kolekcjonerki. Stworzyli coś, za czym pójdzie banda gimbusów z portfelami wypchanymi kasą ich rodziców. Podobnie jak było z nowym TR... "Ta gra musi być zajebista! Przecież ma taką fajną grafikę! Jak śmiesz w ogóle ją hejtować!? Nawet Rojo w nią gra!"
Czasami miło pośmiać się z debili, ale jednocześnie boję się o przyszłość tego kraju....
BTW. Zakładam że Kamil Andrzejczak dostał PS3 na komunię od rodziców i nie miał nawet innej konsoli na oczy nie widział... Przykra prawda...
Dark Archon
Administrators
27-04-2013, 20:32
Zdziwiłem się, że rozwikłanie tej zagadki trwało aż tak długo :loool:

Kim jest [ten dzieciak]?

[Obrazek: 2013-04-27_2130.png]
pojler
Rycerz Sony
28-04-2013, 07:26
A jeszcze jedno pytanie. Co ich obchodzi ten dzieciak? Własnego życia (tudzież rzycia) nie mają?
guy_fawkes
SNES
28-04-2013, 07:37
Bo tacy ludzie jak choćby Rock czy Rojo przyzwyczają gimbusów, że mogą być jakby "kolejnym domownikiem". I tak oto przenosi się to dalej. Widać niektórzy nie potrafią zrozumieć, że można mieć kanał/stronę tylko o grach, ceniąc sobie sferę prywatną.
Link
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
28-04-2013, 07:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2013, 07:50 przez Link. )
Ogólnie to od dawna nie czytam już niestety komentarzy pod filmami arhn.eu, ze względu na wiadra pomyj, jakie są rzucane na temat gier i wszystkiego innego. Fajnie, że jest ten temat i te prawdziwe rodzynki można sobie poczytać, aczkolwiek skupiałbym się bardziej na tych pozytywnych mailach, niż gimbusowych wypowiedziach.
Widzę, że sporo ludzi nie ma swojego 'rzycia' dlatego na siłę wpierniczają się do innych - ale ten rozkminiator położył mnie na łopatki ;] Aczkolwiek wyczuwam trolla i wiem, że Archon przekupił tego dzieciaka cukierkami, by ten krzyknął do niego "daddy"
ktosiu100
Allschool
**
28-04-2013, 16:20
Ja również dawno temu przestałem czytać komentarze na youtube. :psyduck: Ludzie się wyzywają, traktują komentarze jak chat, niczym nie uzasadnionie odpowiedzi, komentarze takie np. jakie zostały wklejone przez archona :mother: , itd. Przestałem komentować cokolwiek aż do czasu gdy wgłebiłem się w forum arhn.eu
^
|
|
|

Chętnie każdego przyjme

MichuB
trance_for_life
**
Liczba postów: 50
28-04-2013, 17:06
(28-04-2013, 07:46)Link pisze: Ogólnie to od dawna nie czytam już niestety komentarzy pod filmami arhn.eu, ze względu na wiadra pomyj, jakie są rzucane na temat gier i wszystkiego innego. Fajnie, że jest ten temat i te prawdziwe rodzynki można sobie poczytać, aczkolwiek skupiałbym się bardziej na tych pozytywnych mailach, niż gimbusowych wypowiedziach.

najprostsza recepta na nieczytanie debilnych komentów pod filmami na yt to chyba oglądanie ich poprzez stronę główną, wtedy ma się dostęp tylko do "merytorycznych" komentów z forum i fb

mam wrażenie, że coraz głupsi ludzie mają dostęp do internetu, komentarzy na onecie, wp, gazeta.pl (tfu) nie idzie w ogóle czytać (poza nielicznymi wyjątkami), wszędzie głównie hejt i (kontrolowanie lub nie) trollowanie

Cytat:Widzę, że sporo ludzi nie ma swojego 'rzycia' dlatego na siłę wpierniczają się do innych - ale ten rozkminiator położył mnie na łopatki ;] Aczkolwiek wyczuwam trolla i wiem, że Archon przekupił tego dzieciaka cukierkami, by ten krzyknął do niego "daddy"

nie wiem skąd ta moda na wchodzenie z butami w czyjeś życie, głównie chyba w internecie dzieciarnia ma z tego wielką frajdę (oraz babcie 60+ na osiedlach i małych miejscowościach), bo czuje się anonimowa więc obrażanie i inne tego typu zachowania przychodzą łatwiej, braki elementarnego wychowania też swoje robią
PC + Vita, PS3 w fazie zakupu (odłożone na jesień), 3DS i DS Lite w planach
Dark Archon
Administrators
05-05-2013, 22:13
Mania prześladowcza?

[Obrazek: 2013-05-05_2302.png]
[Obrazek: 2013-05-05_2308.png]
[Obrazek: 2013-05-05_2309.png]
pojler
Rycerz Sony
06-05-2013, 06:14
@UP
To ten jeden nie wiedział że jutjub się popsuł XD
A po drugie chyba jak komentarz jest za przeproszeniem kijowy to lepiej go zablokować niż żeby psuł normalnym ludziom gusta XD.
ktosiu100
Allschool
**
06-05-2013, 13:06
ahhahahaha ten damian to niezły debil

EDIT: Archon ty to tylko śmiać się z ludzi umiesz na forum. Zrozum, że nie można wyzywać ludzi od takich debili na przykład :/
^
|
|
|

Chętnie każdego przyjme

Gazar
SilverSiden
*
Liczba postów: 41
06-05-2013, 20:11
No pan damiano zabłysnął inteligencją, lubi być chyba blokowany bo co chwile prowokuje :P
Dark Archon
Administrators
09-05-2013, 15:02
[Obrazek: 2013-05-09_1600.png]

To chyba jeden z najmilszych komentarzy jakie dane mi było przeczytać. Szczególnie porównanie do "dawnego CD-Action". Rozumiem względy sentymentalne i dlatego tak przyjemnie jest mi usłyszeć, że ktoś czuje w naszych produkcjach tego ducha przeszłości :)
khizbu

09-05-2013, 16:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2013, 16:41 przez . )
Yay! Jest mój komentarz.
A teraz serio. Dziwi mnie że po tylu nagranych filmach Archon nadal nie potrafi przyjąć krytyki. Nazywanie negatywnych komentarzy "hejtem" wam nie pomoże. :)
Wielkimati
Trololo™
*
09-05-2013, 16:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2013, 16:52 przez Wielkimati. )
Archon już wielokrotnie mówił, że przyjmuję krytykę na klatę, jak Sasha na... um... Wiesz, jeżeli ta fala krytyki jest uzasadniona i ktoś mówi coś z sensem, to Archon się tym przejmuje, a czasem nawet odpisuje. Jeżeli to zwykły troll, bez żadnych argumentów, ani niczego podobnego, to olewa. Also, w którym miejscu Archon zaczął wyzywać nas od debili?

SpoilerJa tam bym się nie cieszył z komentarza, który wylądował tutaj w sekcji "te głupie" :torll:
Dark Archon
Administrators
09-05-2013, 16:44
(09-05-2013, 16:21)khizbu pisze: Dziwi mnie że po tylu nagranych filmach Archon nadal nie potrafi przyjąć krytyki. Nazywanie negatywnych komentarzy "hejtem" i wyzywanie od debili wam nie pomoże. :)

Również, podobnie jak Mati powyżej nie rozumiem. Przyjmuję konstruktywną krytykę, gdy taka się pojawia, ba, nawet za nią dziękuję.

Inna sprawa, że nie przypominam sobie ostatniej sytuacji, gdy ktoś podjął się faktycznej, sensownej krytyki mojej pracy. Jeśli znajdziesz przykłady do których się nie ustosunkowałem i ciekawi cię mój pogląd, to je tu przytocz i chętnie to nadrobię.

Mylisz to prawdopodobnie z ludźmi, którzy nie zgadzają się z moją opinią. W tym wypadku nie ma o czym dyskutować - de gustibus non est disputandum. Jak mi się coś nie podoba i ktoś mi powie, że jestem kretynem, bo jemu się podoba, to niestety, automatycznie nie zrozumiem jego punktu widzenia i tego nie polubię.

Największym problemem jest niestety umiejętność słuchania ze zrozumieniem, która niestety chyba jest w zaniku. W twoim przypadku wyjaśniłem ci przecież, że to że dany element edycji kolekcjonerskiej mi nie przypadł do gustu nie skreśla automatycznie elementów pozostałych, które moim zdaniem były wykonane wzorowo. W czym więc problem?
pojler
Rycerz Sony
09-05-2013, 16:54
Archon nigdy nikogo na forum czy w innych internetach (nie wiem jak w życiu prywatnym) nigdy nie nazwał DEBILEM, co najwyżej gimbusem ale usprawiedliwia go to że w takich przypadkach ma rację w 100% co więcej nie przejmuje się bezsensowną krytyką typu tobie się to nie podobało,a mi tak unsub. A w komentarzach pod filmami gdzie jest prawdziwa krytyka typu muzyka w tle jest za głośno lepiej żebyś ściszył odpowiada grzecznie jak na kulturalnego człowieka przystało. A więc jak nazwać bezsensowną krytykę jak nie hejt. Khizbu twoja wypowiedź była kulawa ;)
inquis1t0r
Repent !
**
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 3
Reputacja: 7
09-05-2013, 17:10
A ja dodam od siebie, że właśnie to, że Archon cały czas mówi to co ON myśli i opisuje jak ON odbiera daną grę itd powoduje, że da się odczuć jego szczerość i to, że nie mówi tego, co ludzie chcą usłyszeć, a jedynie to co czuje.
I podejrzewam, że nadal robiłby to w taki sposób, nawet dla 10 wiernych widzów, przy kilku tysiącach unsubów.
[Obrazek: fs_overall.png]
khizbu

09-05-2013, 17:27
@Archon
Jak znajdę dłuższą chwilę to dokładnie wyłożę co mi leży na sercu.
@Wielkimati
Wyedytowałem poprzedni post, ktoś coś napisał o debilach i mi się pojebało, mój błąd.
Dark Archon
Administrators
22-05-2013, 14:55
Znowu ktoś leczy kompleksy w internecie :D

[Obrazek: 2013-05-22_1552.png]

Ludzie potrafią mnie przysłowiowy "ból dupy" o wszystko, niezależnie od tego czy ich dotyczy, czy nie. :D
Dark Archon
Administrators
Exclamation  27-05-2013, 15:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2013, 15:39 przez Dark Archon. )
To dla odmiany coś miłego. Otrzymałem dziś bardzo pozytywnego maila, którym chciałbym się z wami podzielić:

Cytat:Witam Cię Arek o waszym serwisie dowiedziałem się dosłownie 3 dni temu z miesięcznika PC FORMAT gdzie pytasz o wątpliwości prawne dotyczące recenzji "konsolki" Overmax. Wklepałem w przeglądarkę nazwę waszego serwisu i dostałem olśnienia obejrzałem materiał o Atari flashback .......... i się popłakałem { dosłownie świadkiem jest moja ukochana żona } . Mam 35 lat i bardzo dobrze pamiętam tamte minione czasy wspaniałych micro komputerów { spectrum,atari.commodore }. Jak strasznie brakuje mi nieprzespanych nocy z moim commodore , wychodzenia z pokoju i chodzenia na paluszkach przy Atari żeby się gra poprawnie wgrała .............. ustawiania głowicy { nie pasował mi śrubokręt więc go ostro z piłowałem !! } load error kochałem to. Pamiętam gdy nieżyjący już mój Tatko kupił mi commodore 64 ....... niosłem sprzęt w taki sposób aby cały wieżowiec na moim osiedlu widział jakiego zakupu dokonałem .. byłem dumnym posiadaczem " mydelniczki". Mój Kochany Ojciec denerwował się iż zarywam noce grając w kultowe wówczas gry { dodam iż przez Commodore nie zdałem do następnej klasy w szkole podstawowej ... ha ha !! }. Ale jakież było moje zdziwienie kiedy pewnego dnia przychodząc ze szkoły zastałem mojego tatę przy owym komputerze z pytaniem na ustach jak się to w ogóle odpala ... To były piękne czasy .. Obecnie jak większość posiadam kompa klasy PC ale jakoś gry do mnie nie przemawiają { nie potrafię wyzwolić w sobie w sobie ducha rywalizacji i podekscytowania rozgrywką mimo pięknej , płynnej i kolorowej grafy .... dlaczego ... nie wiem.. Może warto było by poruszyć ten temat. Na koniec moich pewnie staroświeckich wypocin dodam iż Dziękuje Ci za to że przypominasz nostalgiczne pełne emocji i podekscytowania czasy kiedy nie liczyła się piękna animacja lecz WYOBRAŻNIA !! która żyje w każdym z nas.

Serdecznie pozdrawiam oby tak dalej od tej pory stały widz Rafał ze śląska

Dla takich chwil warto tworzyć :) Wiadomość zapostowana za zgodą autora.
Dobuch66
Atari 2600
*
Liczba postów: 32
Reputacja: 1
Poziom ostrzeżeń: 30%
27-05-2013, 15:50
Tacy ludzie naprawdę potrafią podnieść na duchu. Brawo dla tego gościa, który potrafił po prostu powiedzieć "dziękuję" za content znajdujący się na stronie, chyba już mało jest takich użytkowników.
guy_fawkes
SNES
27-05-2013, 16:09
Mi akurat dzieciństwo upłynęło bez dostępu do takich zabawek (czego naprawdę żałuję), ale znam wartość materiałów odwołujących się do sentymentów. Na pewno autor maila niesiony emocjami przypomniał sobie tylko najlepsze chwile, bez frustracji itd., ale mimo wszystko dobrze jest wiedzieć, że dla kogoś te filmiki są czymś więcej, niż tylko źródłem wiedzy. Fajny gość, nie to co rozpieszczona, wręcz rozbisurmaniona gimbaza.
Grodek
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Reputacja: 170
27-05-2013, 16:38
Od tego posta tez mi sie przypomnialo i moje dziecinstwo. Mimo, ze mam 17 lat to pamietam proszenie o to, aby pojechac do cioci po to aby pograc na Commodore 64. Jaka byla moja radosc kiedy go pozniej dostalem. Mimo, ze to byla moja pierwsza konslola/komputer to dobrze ja wspominam. Na tym serwisie natomiast fajnie jest sie dowiedziec o takich retro rzeczach. Brawa dla tego pana za napisanie tak dobrego maila.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
zujok
Pong
*
Liczba postów: 24
27-05-2013, 17:07
Brawo dla tego gościa:D Więcej takich ludzi w końcu mamy wspólne hobby które powinno nas łączyć a nie jak to często bywa dzieli.
[Obrazek: Zujok.png]
pojler
Rycerz Sony
27-05-2013, 17:11
Więc jedneg ta udawana wiadomość, zrobiła nam jakąś reklamę ;)
lirykald
Pong
*
Liczba postów: 9
27-05-2013, 17:16
Cholera, kolejny ze Śląska? :P W ogóle ktoś tu jest skądś indziej niż ze Śląska? :)
Dark Archon
Administrators
16-07-2013, 11:58
Znalezione pod pigułką z Heroesa. Autor nie dość, że musi mieć problemy natury emocjonalnej, to w dodatku rozwścieczyło go coś, co w filmie nigdy nie padło. W pigułce ani razu nie podajemy, że Ubisoft jest rosyjską firmą.

[Obrazek: 2013-07-16_1254.png]
ktosiu100
Allschool
**
16-07-2013, 19:20
Ale "Ty" z dużej bo forma grzecznościowa :D
^
|
|
|

Chętnie każdego przyjme

Dark Archon
Administrators
09-08-2013, 22:40
[Obrazek: 2013-08-09_2337.png]
:pacze:
farmaceuta
Final Fantasy Fan
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja: 38
09-08-2013, 23:56
Ja zawszę twierdziłem że gracze Wowa mają nie po kolei w głowie, i tu mamy na to dowód. Czy oni każdą wypowiedź muszą kończyć klasą postaci i tekstem wow pl?
[Obrazek: Q8KmzuE.jpg]
Dark Archon
Administrators
10-08-2013, 00:11
Wow, pi? :loading:
guy_fawkes
SNES
10-08-2013, 00:11
Ten jegomość ma rozdwojenie jaźni, czy tylko halucynacje z niedożywienia? Internet non-stop przekonuje mnie, że do Sieci i gier dostęp powinni mieć wyłącznie ludzi choć trochę mądrzejsi od pierwszego lepszego kartofla...
Wielkimati
Trololo™
*
10-08-2013, 03:05
@Guy

A co jeżeli pierwszy lepszy kartofel rozumie fizykę kwantową? :grunio:
guy_fawkes
SNES
10-08-2013, 07:55
UP: To przynajmniej będzie lepszym rozmówcą, niż kolesie pokroju pablosska. :troll:
Grodek
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Reputacja: 170
10-08-2013, 20:51
Nie wierzę w to co przeczytałem :pacze:
Jestem ciekaw po co pisali swoją klasę (?) i "pl wow"
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
farmaceuta
Final Fantasy Fan
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja: 38
10-08-2013, 23:10
Może to ich znak rozpoznawczy dla wtajemniczonych, albo coś w tym stylu? W każdym razie lepiej ich unikać, w trosce o własne zdrowie psychiczne.
[Obrazek: Q8KmzuE.jpg]
pojler
Rycerz Sony
11-08-2013, 14:14
Chciałem zacząć grać w WoW Archon, ale dzięki tym komentarzom nie zacznę, w trosce o swoje zdrowie psychiczne :D
Wielkimati
Trololo™
*
11-08-2013, 14:35
Ale dlaczego? Grać sobie każdy może, gorzej, jak wyrośnie na takiego człowieka podobnego do tych panów z komentarza.
Dark Archon
Administrators
31-08-2013, 09:47
[Obrazek: 2013-08-31_1044.png]

Pod materiałem dotyczącym zjazdu. :)

Z jednym się zgodzę - wszyscy uczestnicy to teraz "moi koledzy" <3
Dark Archon
Administrators
24-12-2013, 21:47
Od dłuższego czasu nie widziałem dobrego lolcontentu. Aż do dziś:

[Obrazek: 2013-12-24_2146.png]

Wesołych Świąt. XD
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
1 2 Dalej »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.