Liczba postów: 110 Liczba wątków: 16 Dołączył: Listopad 2012 Reputacja: 23Poziom ostrzeżeń: 0%
09-02-2013, 14:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2013, 16:39 przez Shorty. )
![[Obrazek: t1BaEwgGeC8.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/t1BaEwgGeC8.jpg)
Tym razem nieco inaczej - nie o grach samych w sobie, a o graczach i ich odczuciach. To dosyć subiektywny materiał, ale myślę, że na pewno znajdą się osoby podzielające moje zdanie. A wy przy jakich tytułach łapiecie growego kaca?
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Growy kac
Chcecie pomóc? Subskrybujcie mój kanał i polubcie mój profil na Facebooku (tak, aż tak nisko upadłem)! :torll: Już wkrótce pierwsze materiały. http://www.facebook.com/Huiggi http://www.youtube.com/user/shortyshortiego
Naprawde fajnie sie tego slucha. Wiem jak to jest miec growego kaca, mialem takiego po ME2
Liczba postów: 1 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 139 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: -2Poziom ostrzeżeń: 30%
good work tylko popraw jakość dźwięku
Liczba postów: 110 Liczba wątków: 16 Dołączył: Listopad 2012 Reputacja: 23Poziom ostrzeżeń: 0%
Jakość dźwięku czego? Masz na myśli, że muzyka/dźwięki z trailera są za głośno?
Liczba postów: 139 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: -2Poziom ostrzeżeń: 30%
Nie za sam głos autora raz jest cicho raz aż za głośno, dzwieki z trailera są czasami za głosne na końcówkach
Ok, dzięki. Następnym razem postaram się to bardziej wyrównać.
Liczba postów: 16 Liczba wątków: 7 Dołączył: Listopad 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Materiał bardzo dobry, ambitny. Jednak nie nazwał bym tego kacem, tylko w pewnym sensie niedosytem. Dla mnie growy kac to niechęć grania np. w LoL'a, DOTE, czy Diablo w pewnym sensie już się nie chce, ale dalej bym pograł. (Ale to tylko moje zdanie). Liczę na kolejne artykuły.
Ja tam myślę, że "growy kac" to dobra definicja. Czuć wtedy taką samotność :P Poza tym było wspomniane o tym, że "można byłoby grę przejść jeszcze raz, ale to już nie to samo uczucie". I za to zdanie masz plusa u mnie :] Materiał bardzo ciekawy, mam nadzieję na następne tego typu :P
Liczba postów: 2 Dołączył: Sierpień 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 2 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 6Poziom ostrzeżeń: 0%
09-02-2013, 16:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2013, 17:07 przez Dark Archon. )
Po pierwsze czesc Shorty, nie udzielam sie na forum ale ogladam wiekszosc materialow wideo wiec nie wiem czy jestes znana osobistoscia tutaj czy moze nowym uzytkownikiem, wybacz mi moja ignorancje. Gratulacje z okazji calkiem udanego debiutu, mam nadzieje, ze bedziesz sie rozwijal i zobaczymy wiecej felietonow video nie tylko Twoich ale tez innych uzytkownikow. Bylem dosyc pozytywnie zaskoczony jakoscia materialu jaki przedstawiles, bylo tam kilka niedociagniec (tytul Ass, Ass in Creed 3 a filmik byl z Revelations o ile sie nie myle i kilka innych drobnych wpadek)ale pamietam poczatki Arhona i tez szalu nie bylo a teraz prosze, legenda Polskiego internetu(tm).
Mam nadzieje, ze starczy Ci zapalu na kontynuacje tego co zaczynasz i do obejrzenia nastepnym razem.
Super Film  Sam już doświadczyłem growego kaca... żeczywiście ciężko odciągnąć się wtedy od ukończonej gry...
Fajny film
Liczba postów: 77 Liczba wątków: 2 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 36Poziom ostrzeżeń: 0%
Fajnie, ciekawie, jeśli będziesz to robić dalej coś z tego będzie. Popraw mastering, bo tak jak któs zauważył wyżej były problemy z poziomami głośnosci  Oczywiście nie uniemożliwiało to odbioru, ale na aryndotiju wszystko ma być perfekt
Tak czy inaczej good job:]
Liczba postów: 399 Liczba wątków: 42 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 49Poziom ostrzeżeń: 0%
09-02-2013, 18:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2013, 18:59 przez Chmurowaty. )
Naprawdę dobry materiał. Z pewnością będę czekał na kolejne materiały.
Miałem podobne odczucia w grach, w których naprawdę można było się zżyć z bohaterem. Mogę jako przykład podać Red Dead Redemption, czy też Mafia II.
Z niecierpliwością czekam na kontynuacje tych serii, by przeżyć kolejne przygody naszych bohaterów.
Ale cóż Rockstar SpoilerJohna Marstona nie ożywi, ale pozostaje nam jego syn
Liczba postów: 332 Liczba wątków: 16 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 262Poziom ostrzeżeń: 0%
Świetny materiał!
Fajnie się oglądało.
Shorty oby tak dalej.
Liczba postów: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Shorty, jakiego programu używasz do montażu?
Audacity i triala Sony Vegas Pro 12.
Ja wciąż wspominam Braida i jego niesmowite zakończenie
Liczba postów: 17 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
polecam setke z rana na kaca
Liczba postów: 1 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Super są takie filmy.Ja chce więcej!!!!!!!
Liczba postów: 501 Liczba wątków: 29 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 146Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja owego kaca przeżywałem po zakończeniu trylogii Jak & Daxter, i jak wyszło lost frontier zatraciłem się w nim bez reszty. Świetny materiał shorty
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: -1Poziom ostrzeżeń: 0%
ciekawe video
Liczba postów: 3 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Zjawisko "growy kac" dotkneło mnie kilka razy. Jednak ten materiał nie wnosił nic co mogłoby mnie zaciekawić. Taki niedosyt gry po jej skończeniu każdy przeżywa sam.
W moim wypadku taki "kac" zdarza się po obejrzeniu naprawdę dobrego anime.
Liczba postów: 2 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja miałem takiego "kaca" po Assassin's Creed Revelations i po wielu innych tytułach
Liczba postów: 22 Liczba wątków: 5 Dołączył: Październik 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Po każdej Zeldzie mam kaca
Liczba postów: 3 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Dawno nie miałem takiego "Kaca" :c
Liczba postów: 75 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 31Poziom ostrzeżeń: 0%
Materiał naprawdę fajny, bardzo mnie zaciekawił. Jedyną wadą był czasami za głośny dźwięk z gry w stosunku do twojego komentarza. Jednak debiut z pewnością udany i życzę kolejnych dobrych materiałów.
Liczba postów: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Dzięki za film, teraz wiem przynajmniej jak nazwać to uczucie.
Ja growego kaca miałem przy Wiedźminie 1 i 2 ;/
Liczba postów: 41 Liczba wątków: 2 Dołączył: Sierpień 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
ja takie "kace" miewam po tym jak obejrzę ostatni odcinek jakiegoś dobrego serialu  w grach miałem tak tylko chyba przy Assasin Creedach :P
Jaki musi być kac jak grasz i jednocześnie pijesz :P
Liczba postów: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Podobno największy taki kac jest po przejściu gry "to the moon". Sam jej nie ukończyłem, ale muszę nadrobić zaległości.
Co tam gry, po dobrej serii książek jest najgorszy...
Liczba postów: 1 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
heh ja miałem takiego kaca po zakupie gry euro truck symulator 2 hehe  a film super
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 2 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
15-02-2013, 14:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013, 14:15 przez SuchyŚledziu. )
Jak te uczucie gdy nadrabiasz z 10 sezonów jakiegoś serialu a potem musisz czekać na nowy odcinek.
Jak te uczucie gdy nadrabiasz z 10 sezonów jakiegoś serialu a potem musisz czekać na nowy odcinek.
Liczba postów: 1 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
15-02-2013, 19:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013, 19:25 przez Chmurowaty. )
uroczo ;x
[adn]Czyż nie? To wypadałoby napisać coś więcej, a nie spamować jednym słowem i średnikiem z iksem, kurwa. 20% na nauczkę do końca miesiąca[/adn]
Liczba postów: 4 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Mam tak samo przeszedłem ded space 3 i chciałbym chociaż dlc do 3
Liczba postów: 4 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
|