Liczba postów: 24
Poziom ostrzeżeń: 0%
Napisałem to na początku streama, i pozostaję przy swoim - to kiepski tytuł do streama. Ani nie ma czego oglądać (nutki lecą, no wow), ani słuchać, bo Archon jest zbyt skupiony na graniu i nie ma czasu na chat. Fajną muzykę mogę puścić sobie z dysku...
Liczba postów: 75
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31Poziom ostrzeżeń:
0%
Trochę racji wujo444 masz, ale ja jednak mimo wszystko nie żałuję, że obejrzałem tego live'a. Można było poznać naprawdę fajne tytuły (niektórych nie znałem, a spodobały mi się). No i ta satysfakcja niektórych osób, że ich requesty co do piosenek zostały spełnione. Szkoda tylko, że Twitch znowu nabałaganił. Tym, którym się podobało, to oglądali. Ci, którym się nie podobało, w każdej chwili mogli wyjść. Ważne, że Archon i Qzak w miarę dobrze się bawili.
Zamiast tego na streamie lepiej by się oglądało Rocksmith`a

przynajmniej byś grał na prawdziwej gitarze, sam grywam na swoim squier`rze, jeszcze nie potrafię samodzielnie grać, ale mam nadzieję, że z rocksmith`em mi się uda
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 4
Ja wiem, że to może nie najlepszy temat na to pytanie ale tak przy okazji - jak to jest z tymi GH, z tego co znalazłem to sporo tego wyszło, jakby chcieć to kupować to które i z czym(dajmy na to czy kontrolery z wcześniejszych gier działają dalej, czy gameplay jakkolwiek się zmienia i tak dalej

) no i skąd bierze się muzykę, tzn poza tym co jest w samej grze? Ściąga się DLC? Wrzuca swoje pliki(iTunes czy co? )
@up ja też