Liczba postów: 6 Liczba wątków: 1 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Osobiście posiadam Samsung Galaxy Gio tj. S5660
Procesor ma taktowanie 800 mhz, a posiadany ram to 278mb.
Telefon przy tych bardziej rozbudowanych grach nie chodzi płynnie szczerze mowiąc,
ale do tych prostszych jest w sam raz.
Jedyne nad czym ubolewam to brak aktualizacji softu na niego.
Maksymalny Android do wgrania czy to brandowany Play czy jakiś inny - Nie ma większej wersji niż 2.3.7
Jestem szczęśliwym posiadaczem Sony Ericsson'a Neo V
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Htc Wildfire s. Ale za 3 miechy kupuje Samsunga galaxy Ace 2 lub Galaxy s III mini. Zależy
Liczba postów: 2 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Motorola Defy Mini. Może później zamienię go na coś lepszego.
Liczba postów: 3 Liczba wątków: 1 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Samsung GT-I5700. Ważne, że ma wi-fi. Ale na wielkanoc, mam dostać coś lepszego. Tylko jeszcze nie wiem co.
Liczba postów: 3 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Xperia neo V bardzo dobry telefon i nie za drogi
Liczba postów: 7 Liczba wątków: 1 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
12-03-2013, 14:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2013, 14:18 przez Zer0zer0. )
Zdezelowany niczym syrenka po wypadku Sony Ericsson Live With Walkman. Swoją drogą,polecam go tylko ludziom którzy mają dużo cierpliwości .
Liczba postów: 4 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Grand X In, ale niestety mimo solidnego SoC'a, w graniu przeszkadzają zdarzające się problemy z kompatybilnością, wynikające z architektury CPU - x86.
Liczba postów: 7 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
14-03-2013, 13:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2013, 18:20 przez Akoss. )
Jestem wybitnie szczęśliwy z posiadania swojego iphona 4. Nic więcej mi nie trzeba od telefonu - prócz darmowego neta
[adn] Temat zasadniczo jest założony do dyskusji o telefonach z androidem na pokładzie, na przyszłość radzę czytać przynajmniej pierwszego posta ~SmellySocks[/adn]
Ale to luźna pogaduszka, więc dlaczego nie miałbym wtrącić?
Jeśli tak się sprawy mają:
Byłem posiadaczem HTC HD2 z androidem. Android jest fajny, bo otwarty lecz nie poruszył mego serca.
Liczba postów: 363 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 63Poziom ostrzeżeń: 0%
LG L9. Duży ekran, 2-rdzeniowe CPU i 1 GB RAM pozwalają bez problemu korzystać z Androida 4.0.3. Bateria mogłaby być pojemniejsza, bo 2100 mAh potrafi pożreć w 1 dzień.
Liczba postów: 6 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: -1Poziom ostrzeżeń: 40%
15-03-2013, 10:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2013, 11:36 przez Dark Archon. )
Xperia play stara ale można sobie pograć
[adn]Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za tego posta. Prosimy o pisanie pełnymi zdaniami i uzasadnianie swoich opinii. Jeśli nie masz niczego do powiedzenia -- nie pisz.  [/adn]
Liczba postów: 73 Liczba wątków: 7 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 25Poziom ostrzeżeń: 0%
28-03-2013, 09:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2013, 18:09 przez mlyko. )
Posiadałem Samsunga Galaxy Ace, starszy model, ale dobry.
Od 3 dni mam Nexus 4 diabelnie szybka maszynka 
I nie ma co porównywać do Ace.
Liczba postów: 21 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Asus Padfone 2 + Padfone Station
Jak na razie nie narzekam.
Liczba postów: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Mam bardzo popularną NeoV, ma 384 mb ramu zamiast podanych wszędzie 512 MB, ale nie jest zła.
Idzie pograć we większość gierek, czasem się przywiesi, ale ogólnie za tę cenę - polecam.
Aha, no i warto dodać też jakąś kontrolę procesora bo inaczej bateria schodzi nam w nie cały dzień :/
Liczba postów: 9 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Sony Xperia J, nie narzekam bo dobry. Przynajmniej wytrzymały, kilka razy mi juz upadł a nic nie widać.
Liczba postów: 4 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja mam HTC HD2 - moim zdaniem świetny! Dodatkowo jeszcze Nokie Lumie 710
Liczba postów: 11 Liczba wątków: 1 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Samsung Galaxy Mini, nie powiem, że jest super, ale wystarcza.
Liczba postów: 3 Dołączył: Kwiecień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Sony Ericsson xperia neoV
Liczba postów: 3 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: -2Poziom ostrzeżeń: 0%
mam iphona 4s. polecam kazdemu kto lubi teksty typu "ale szpanujesz tym ajfonem"
Liczba postów: 5 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 30%
LG-E400 Fajny telefon tylko że laguje
Liczba postów: 85 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Sony Xperia Neo V, zrootowany, Andek 4.0.4, CPU 1,4GHz, RAM 800MB, etui na obudowę i folia na ekran, żeby mu klucze w tej samej kieszeni krzywdy nie zrobiły :P Nie wyobrażam sobie teraz życia bez tego fona
Liczba postów: 57 Liczba wątków: 6 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 36Poziom ostrzeżeń: 0%
Samsunga Galaxy S2 z większą baterią, nic więcej nie trzeba.
Liczba postów: 3 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
HTC Wildfire S, ale nie polecam zbytnio. Sam mi się wycisza i po roku zaczyna się lekko wieszać.
Liczba postów: 35 Liczba wątków: 2 Dołączył: Maj 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Posiadam HTC Desire Z, czyli jeden z nielicznych androidów z klawiaturą fizyczną. Działam pod kontrolą starego już androida 2.3.3 Największy minus to bateria, która po prawie 2 latach działa coraz słabiej. Zapewne za jakiś czas albo wymienię baterię w mojej Zetce, albo wymienię HTC na LG L9.
@kubaku4: Twoja NeoV (o ile wciąż ją posiadasz) ma 512mb pamięci ram. To 384mb które Ty widzisz to pamięć oddana dla użytkownika, przeznaczona na aplikacje. Resztę z tych 512mb zarezerwowane jest dla systemu operacyjnego.
Liczba postów: 41 Liczba wątków: 4 Dołączył: Maj 2013 Reputacja: 8Poziom ostrzeżeń: 0%
SGS3, macałem SGS4 but i'm not impressed. Kupiony pod pretekstem szybszego pisania/testowania gier (i o dziwo nawet się sprawdza).
Liczba postów: 166 Liczba wątków: 6 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 14Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 41 Liczba wątków: 4 Dołączył: Maj 2013 Reputacja: 8Poziom ostrzeżeń: 0%
09-05-2013, 13:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2013, 13:09 przez nosferathoo. )
...sorry musiałem
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 6 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Sony ericsson live with walkman inaczej znany jako wt19i genialny telefon jest prawdopodobnie najgłośniejszym smartphonem no i gierki też chodzą na nim ok;p
Liczba postów: 15 Liczba wątków: 5 Dołączył: Maj 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Samsung Galaxy S+
Fajny szybki i wydajny choć planuje kupić SII we wrześniu!
" Jeżeli nie mogę czegoś opisać, to to nie istnieje. Wyjątkiem jest Bóg "- Recenzent Ateista
![[Obrazek: 11ec4af064.jpg]](http://zdjecia.arpegio.pl/wrzuta/11ec4af064.jpg)
Liczba postów: 21 Liczba wątków: 5 Dołączył: Maj 2013 Reputacja: 11Poziom ostrzeżeń: 0%
Tak jak kolega wyzej, Samsung Galaxy S+, dzielnie mi sluzy od 1.5 roku i posluzy jeszcze drugie tyle
Liczba postów: 4 Liczba wątków: 1 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
HTC Desire X, dobry telefon, mam go od 2 mies.
Liczba postów: 6 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 111 Liczba wątków: 21 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Mój smartfon chyba nie jest najgorszy.
A tak na serio to mam starego Samsunga Galaxy i5700
P.S. Czy przypadkiem już tego nie pisałem ?
Liczba postów: 3 Liczba wątków: 1 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja od prawie dwoch miesiecy posiadam LG L9 i jestem bardzo zadowolony z wyboru.
Liczba postów: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Obecnie iPhone 4s, wcześniej samsunga galaxy s2. Po przesiadce na iOS mam wrażenie jakby telefon chciał wiedzieć wszystko o mnie i moich znajomych. Powoli skłaniam się ku HTC, chociaż szkoda będzie mi tracić kolekcję gier na iOS'a, to chęć większego ekranu i bardziej otwartego systemu jest silniejsza.
Va'esse deireádh eap eigean
Liczba postów: 1 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Sony Ericsson Xperia Neo V - fajny telefon, nie mam zastrzeżeń. Od kilku dni śmigam na sofcie 4.0.4 i przyznam, że poprzedni (2.3.4) działał o niebo płynniej, ale czego nie robi się dla gry Kingdom Rush
Liczba postów: 5 Liczba wątków: 1 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Galaxy S III, ale teraz czaję się na S IV
Liczba postów: 5 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
A ja jestem posiadaczem Sony Xperii J . Telefon do zadań podstawowych doskonale się nadaje - 3 dni spokojnie wytrzyma na baterii  A i w lepsze tytuły można na nim pograć
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 5 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 16 Liczba wątków: 2 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
31-05-2013, 15:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2013, 16:24 przez Jajo2500. )
Od jakiegoś czasu posiadam Huawei Ascend G300. Telefon przypadł mi do gustu. Jak na swoją półkę cenową jest super. Wygląda ładnie (klon htc  ), bateria trzyma stosunkowo długo, od dwóch do trzech dni, można rozkoszować się nowymi gierkami bez większych problemów, robić średniej jakości zdjęcia (5Mpx) itp. Warto dodać że świetnie nadaje się do przeglądania stron internetowych w czym sprzyja wyświetlacz 4". Słowem podsumowania: telefon godny polecenia!
Edit:
Wyświetlacz chroni super twarda hartowana, nie do porysowania 'szybka' Gorilla Glass.
Liczba postów: 294 Liczba wątków: 8 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 120Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 186 Liczba wątków: 17 Dołączył: Czerwiec 2013 Reputacja: 24Poziom ostrzeżeń: 0%
Niestety ale - Szajsung Galaxy Y :C
Liczba postów: 2 Liczba wątków: 1 Dołączył: Czerwiec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Posiadam HTC Wildfire S,większych cudów techniki nie potrzebuję  , na tym oto smartfonie gram tylko w Game Dev Story oraz oglądam filmy na YouTube
Liczba postów: 132 Liczba wątków: 9 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Nokia Lumia 620, nie jakieś g**** android które ścina przy przeglądaniu zdjęć.
Liczba postów: 7 Liczba wątków: 1 Dołączył: Maj 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
SGSIII szczęśliwy posiadacz
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Posiadam Samsunga Galaxy Gio. Nie jest on może z najwyższej półki ale sprawdza się bardzo dobrze. :3
Liczba postów: 267 Liczba wątków: 39 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 64Poziom ostrzeżeń: 50%
zmiana na Samsung Galaxy S Plus. Jak ja tęsknie za niezawodnym iOSem...
Liczba postów: 4 Dołączył: Czerwiec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Galaxy Nexus - swietny telefon ktory jeszcze nigdy mnie nie zawiodl. Zero scin i lagow, czysty android
Wysyłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2
Liczba postów: 33 Liczba wątków: 5 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Mam Sony Xperia U, który już przewinął się w jednym z postów i osobiście dodam jeszcze, że jedynie trochę wsparcie od producenta dla tego modelu kuleje, czytajcie: brak androida 4.1. Jeśli chodzi o sam telefon cud miód. Dwa rdzenie 1 ghz, kamerka HD, dwa mikrofony i dużo takich bajerów. Szkoda tylko, że wyświetlacz 3,5 (pomimo, że bardzo ładny o wysokiej rozdzielczości) oraz tylko 512 mb ram, ale do gier się nadaje.
Liczba postów: 72 Liczba wątków: 5 Dołączył: Czerwiec 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 30%
Samsung galaxy mini, wbrew pozorom i 280 mb ramu chodzi z niezłą prędkością. Bateria mi trzyma około dziesięciu godzin na intensywnym użytkowaniu.
Mój Skype: tipooss153 (Zapraszam wszystkich, a w szczególności wydalonych z Dedli)
|