![]() |
Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Dead Island Riptide Zombie Bait Edition (/showthread.php?tid=4311) Strony:
1
2
|
RE: Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - Jokersky - 27-04-2013 Podzielam zdanie Archona naprawdę żenująca kolekcjonerka w dodatku cholernie droga. Mówienie, że to się sprzeda w dodatku obnaża podejście twórców tej kolekcjonerki, którzy najwyraźniej chcieli wspomóc sprzedaż gry wśród młodszych odbiorców poprzez tak tani chwyt. Ponadto patrząc na odzew widzów pod materiałem na YouTube boję się o wasz światopogląd jeśli komentujecie go tekstami w stylu "zachowujecie się jak stare babcie", nie mam pytań. RE: Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - Dark Archon - 27-04-2013 (27-04-2013, 14:05)Jokersky napisał(a): Ponadto patrząc na odzew widzów pod materiałem na YouTube boję się o wasz światopogląd jeśli komentujecie go tekstami w stylu "zachowujecie się jak stare babcie", nie mam pytań. Moim zdaniem to idealnie odzwierciedla target. Po tym jak wyrażają się "gorliwi zwolennicy" kolekcjonerki bardzo łatwo wywnioskować można kogo takie cuda kręcą. Na usta ciśnie mi się wyraz zaczynający się na "gim", a kończący na "busy".* Czytając takie komentarze czuję się z własną opinią dużo lepiej. *Disclaimer: nie każdy komu się podoba jest gimbusem. Chodzi o pewną nieelokwentną, wulgarną grupę. Mam chwilami wrażenie, że muszę się tłumaczyć z kontekstu każdego słowa, bo zdolność słuchania ze zrozumieniem i wnioskowanie przyczynowo-skutkowe chyba gdzieś zanikło. A szkoda, bo nie chcę traktować naszej widowni jak stada idiotów, którym trzeba wszystko łopatologicznie wyjaśniać. Tak jak to robię teraz. Uważam, że nasza społeczność jako ogół nie musi się do czegoś takiego zniżać. A selekcja naturalna z czasem wyeliminuje (rzal unsub) resztę. ![]() Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - lirykald - 27-04-2013 Archon znając twoją wysoką aprobatę dla "poprawności politycznej" myślałem, że przesadzasz z tą figurką. Do czasu kiedy sam ją zobaczyłem :P Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - cr4v - 29-04-2013 Archon pomysł figurki jest według mnie ok, a problem leży w doborze postaci (torsu) - gdyby był to facet sądzę że problemu by nie było - a niestety wybrali cycatą lalę, co niestety trochę psuje odbiór. Niestety w takim wypadku, moja kobieta by mnie z domu wyrzuciła gdybym taką figurkę postawił obok innych ![]() Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - Jayu - 29-04-2013 Jak nie chcecie tułowia to ja go z chęcią wysadzę, a tak serio lubię dziwne rzeczy na swoich półkach, tak więc gdybym miał X-Boxa pewnie zainwestował bym w kolekcjonerkę. Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - fafikozoom - 29-04-2013 Jaki bulwers ;____; Osobiście wolę Polską kolekcjonerkę, koszulka, karta, plakat, pełno super rzeczy. Ale po co mieć całą półkę gadżetów skoro można mieć statuetkę cycków. Jak chcecie zobaczyć piersi to zapraszam na RedTube, a nie się jarać kijową kolekcjonerką. Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - MixsterioPL - 11-05-2013 jaki następny unboxing? RE: Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - Danonek - 11-05-2013 Jako mężczyzna chętnie bym sobie coś takiego postawił w swoim pokoju na półce. Niestety, jako gracz nie byłbym usatysfakcjonowany czymś takim. W ogóle nie nawiązuje do zawartości samej gry. Tak właściwie niczym nam nie sugeruje, że jest to figurka z kolekcjonerki tej konkretnej gry. To ma stać i wyglądać. Niestety panowie się tutaj nie popisali, jednak reszta zestawu jest w porządku. Dead Island Riptide Zombie Bait Edition - patrykpie - 04-06-2013 fajna figurka |