![]() |
Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II (/showthread.php?tid=3700) Strony:
1
2
|
Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Shorty - 21-02-2013 ![]() Najbardziej osobliwy twórca gier niezależnych w Europie. Autor takich produkcji, jak Hotline Miami czy KEYBOARD FUCKING WEREWOLF. Człowiek, który uważa, że gry nie muszą być przyjemne, a powinny głównie pozwalać doświadczać rzeczy, których nie można osiągnąć w prawdziwym życiu. Przed państwem, cactus. Poznaj cactusa będzie chronologicznie opowiadać o jego grach, o których sam zresztą będzie się wypowiadał (tekstowo lub głosowo) specjalnie dla ARHN.EU. Dajcie znać czy chcecie bym kontynuował tę serię. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II Poznaj Cactusa #1 - Wierzba - 21-02-2013 Pierwszy! Liczy się? Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za tę wiadomość. RE: Poznaj Cactusa #1 - Mycha - 21-02-2013 Jak zawsze material na propsie. Poznaj Cactusa #1 - kamilddz - 21-02-2013 No no, pozytywny materiał i sam Cactus ![]() Poznaj Cactusa #1 - aspazar - 21-02-2013 Spoko filmik kiedy następny. Poznaj Cactusa #1 - Shorty - 21-02-2013 jak ściongnie mi sie minecraft z torrentów, bendzie 100-odcinkowy lecplej ![]() Poznaj Cactusa #1 - Leszczomen - 21-02-2013 Super, ale maiłem nadzieję że pokażecie więcej niż jedna produkcja...mam nadzieję, że kolejny odcinek nie będzie za 3 miesiące ![]() Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - fafikozoom - 21-02-2013 Super, fajnie że coś takiego powstało, tylko ciekawe czemu akurat ta osobistość. RE: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Shorty - 21-02-2013 Po prostu lubię gnoja. ![]() RE: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - fafikozoom - 21-02-2013 Super pomysł na tego typu serie (liczba mnoga ![]() Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Leszczomen - 21-02-2013 A POFIESZ COŹ O NOCZU ON JEZD SUPERrr zrobil majnkafra!!1 ![]() A na serio, kiedy planujesz następny? Masz już nagrane czy jak? RE: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Shorty - 21-02-2013 Raz na dwa tygodnie, może raz na tydzień. Zależnie od ilości wolnego czasu i zainteresowania. Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Mhoram - 21-02-2013 Wyrwę się przed szereg ale mi się nie podobało. Materiał o gościu który zrobił "gierkę w gejmmejkerze"... i tyle. W sieci jest tego multum, wystarczy poszukać... a nie, zapomnialem, cactus jest niezalezny, dlatego że mimo iż robi coś czego jest w sieci pełno to on zasługuję na rozgłos bo jest niezależny - tak ten materiał odbieram ja ![]() Doceniam wkład autora w przygotowanie tego materiału, ale fanem tej serii nie zostanę. Pozdrawiam. RE: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - neko - 21-02-2013 Shorty, o ile pierwszy filmik zrozumiałam bez większych problemów, w drugim obrałeś sobie tak dziwny akcent, że nie rozumiem co do mnie mówisz ![]() RE: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Shorty - 21-02-2013 Mhoram, no i takie opinie to ja rozumiem. ![]() W sieci może i jest multum, ale nie w dwóch wersjach językowych/w wersji wideo/z informacjami prosto od Cactusa. neko, starałem się zrobić żywszy materiał i odruchowo zacząłem gadać za szybko. Postaram się to zwalczyć, wiem, że jesteś uważna na tym punkcie. :P RE: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - neko - 21-02-2013 Tak, mam hopla na pukncie tego czy coś widze i słysze. Troche jak stara ślepo-głucha babunia, która za wszelką cenę chce usłyszeć i zobaczyć ciekawą historię. Jeśli nośnik informacji mnie zawodzi to marudzę ![]() RE: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Shorty - 21-02-2013 Nie to miałem na myśli, bo masz rację, ale niech ci będzie. ![]() Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - szaniaking - 22-02-2013 Dostrzegam obecnie trend, robienia swego rodzaju cebrytów z twórców indie. Czy to dobrze? To chyba kwestia indywidualna każdego z nich. Mimo to cieszę się ze ich produkcje cieszą sie coraz to większym zainteresowaniem.Łapka w górę za serie Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - SoloPSB - 22-02-2013 Za mało informacji - dla mnie odcinek skończył się w momencie największego zaciekawienia autorem - niestety nie zauważyłem ,że pasek na filmiku w youtube tak szybko zleciał i łudziłem się na prezentację jeszcze co najmniej jednej gry. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ,mam nadzieję ,że pojawi się jak najszybciej. Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - dawid06101998 - 22-02-2013 dla mnie wyszło super a i masz mojego suba ![]() Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Revkage - 22-02-2013 Jakoś mnie nie przekonał do siebie ten materiał. Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Dragon_ice - 23-02-2013 Świetnie że ruszyła taka inicjatywa stworzenia serii o grach oraz twórcach niezależnych. Uwielbiam tego tupu materiały, ale moim zdaniem, film powinien zostać zamieszczony tak, aby w całości reprezentował danego twórce i większość jego gier, a nie tylko jedną przez kilka minut. Oczywiście to tylko moje zdanie, wiem że możesz go nie podzielać, ale w końcu po to jest opcja komentowania, by wyrażać swoje zdanie. RE: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Shorty - 23-02-2013 Widzę, że nie tylko ja wpadłem na ten pomysł. ![]() Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Dragon_ice - 26-02-2013 Moim zdaniem, to już zależy czy bardziej nastawiasz się na szczegółowe zaprezentowanie gier niezależnych, czy też ogólne przedstawienie twórców i omówienie w dość streszczonej formie wszystkich ich wypocin. Po tytule sądzę że raczej to drugie, więc myślę że nie ma co robić krótkich 4-minutowych odcinków, i tworzyć z tego jakieś serie kilku-odcinkowe poświęcone wyłącznie jednej osobie, za którymi osobiście nie przepadam. Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II - Adisken - 26-02-2013 No koleś spoko i materiał ![]() ![]() |