Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja:
23
![[Obrazek: L14DkfHuBkA.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/L14DkfHuBkA.jpg)
Najbardziej osobliwy twórca gier niezależnych w Europie. Autor takich produkcji, jak Hotline Miami czy KEYBOARD FUCKING WEREWOLF. Człowiek, który uważa, że gry nie muszą być przyjemne, a powinny głównie pozwalać doświadczać rzeczy, których nie można osiągnąć w prawdziwym życiu. Przed państwem, cactus. Poznaj cactusa będzie chronologicznie opowiadać o jego grach, o których sam zresztą będzie się wypowiadał (tekstowo lub głosowo) specjalnie dla ARHN.EU.
Dajcie znać czy chcecie bym kontynuował tę serię.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Poznaj cactusa #1 - Insect Invade II
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
21-02-2013, 19:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013, 21:43 przez Dark Archon.)
Pierwszy! Liczy się?
Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za tę wiadomość.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jak zawsze material na propsie.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
No no, pozytywny materiał i sam Cactus  Mam podobne zdanie co on, Gry mają pokazać coś niecodziennego, coś co w " realu " jest niemożliwe
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 6
Reputacja:
-2
Spoko filmik kiedy następny.
Reputacja:
23
jak ściongnie mi sie minecraft z torrentów, bendzie 100-odcinkowy lecplej
Liczba wątków: 3
Reputacja:
-1
Super, ale maiłem nadzieję że pokażecie więcej niż jedna produkcja...mam nadzieję, że kolejny odcinek nie będzie za 3 miesiące
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8
Super, fajnie że coś takiego powstało, tylko ciekawe czemu akurat ta osobistość.
Reputacja:
23
21-02-2013, 20:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013, 20:52 przez Shorty.)
Po prostu lubię gnoja.  Jeśli wypali, to po cactusie mam zamiar zająć się innymi twórcami, zaczynając prawdopodobnie od Jaspera Byrne.
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8
Super pomysł na tego typu serie (liczba mnoga  ) o twórcach gier swoją drogą.
Reputacja:
-1
A POFIESZ COŹ O NOCZU ON JEZD SUPERrr zrobil majnkafra!!1 
A na serio, kiedy planujesz następny? Masz już nagrane czy jak?
Reputacja:
23
Raz na dwa tygodnie, może raz na tydzień. Zależnie od ilości wolnego czasu i zainteresowania.
Liczba postów: 14
Reputacja:
0
Wyrwę się przed szereg ale mi się nie podobało.
Materiał o gościu który zrobił "gierkę w gejmmejkerze"... i tyle.
W sieci jest tego multum, wystarczy poszukać... a nie, zapomnialem, cactus jest niezalezny, dlatego że mimo iż robi coś czego jest w sieci pełno to on zasługuję na rozgłos bo jest niezależny - tak ten materiał odbieram ja  .
Doceniam wkład autora w przygotowanie tego materiału, ale fanem tej serii nie zostanę.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 132
Reputacja:
129
Shorty, o ile pierwszy filmik zrozumiałam bez większych problemów, w drugim obrałeś sobie tak dziwny akcent, że nie rozumiem co do mnie mówisz
Reputacja:
23
21-02-2013, 21:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013, 21:33 przez Shorty.)
Mhoram, no i takie opinie to ja rozumiem.  Właśnie będę chciał udowodnić, że to nie jest tylko pierwszy lepszy twórca niezależny. Jego gry to raczej doświadczenia niż gry. Takie, których się nie zapomina tak łatwo. Insect Invade 2 zdecydowanie jeszcze taką pozycją nie jest, ale kolejnym będzie do tego coraz bliżej.
W sieci może i jest multum, ale nie w dwóch wersjach językowych/w wersji wideo/z informacjami prosto od Cactusa.
neko, starałem się zrobić żywszy materiał i odruchowo zacząłem gadać za szybko. Postaram się to zwalczyć, wiem, że jesteś uważna na tym punkcie. :P
Liczba postów: 132
Reputacja:
129
Tak, mam hopla na pukncie tego czy coś widze i słysze. Troche jak stara ślepo-głucha babunia, która za wszelką cenę chce usłyszeć i zobaczyć ciekawą historię. Jeśli nośnik informacji mnie zawodzi to marudzę
Reputacja:
23
Nie to miałem na myśli, bo masz rację, ale niech ci będzie.
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dostrzegam obecnie trend, robienia swego rodzaju cebrytów z twórców indie. Czy to dobrze? To chyba kwestia indywidualna każdego z nich. Mimo to cieszę się ze ich produkcje cieszą sie coraz to większym zainteresowaniem.Łapka w górę za serie
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Za mało informacji - dla mnie odcinek skończył się w momencie największego zaciekawienia autorem - niestety nie zauważyłem ,że pasek na filmiku w youtube tak szybko zleciał i łudziłem się na prezentację jeszcze co najmniej jednej gry.
Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ,mam nadzieję ,że pojawi się jak najszybciej.
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
dla mnie wyszło super a i masz mojego suba
Reputacja:
0
Jakoś mnie nie przekonał do siebie ten materiał.
Liczba postów: 23
Reputacja:
0
Świetnie że ruszyła taka inicjatywa stworzenia serii o grach oraz twórcach niezależnych. Uwielbiam tego tupu materiały, ale moim zdaniem, film powinien zostać zamieszczony tak, aby w całości reprezentował danego twórce i większość jego gier, a nie tylko jedną przez kilka minut. Oczywiście to tylko moje zdanie, wiem że możesz go nie podzielać, ale w końcu po to jest opcja komentowania, by wyrażać swoje zdanie.
Reputacja:
23
Widzę, że nie tylko ja wpadłem na ten pomysł.  Jest kilka plusów takiego systemu, materiały byłyby obszerniejsze i nie trzeba byłoby czekać tydzień na kolejną grę od jednego twórcy. Poza tym opowiedziałbym o większej ilości właśnie tych osób w krótszym terminie. Nie zrobiłbym zwyczajnie z tego Mody na Sukces, nie każdy lubi czekać na skrawek informacji. Jednak nadal się zastanawiam.
Liczba postów: 23
Reputacja:
0
Moim zdaniem, to już zależy czy bardziej nastawiasz się na szczegółowe zaprezentowanie gier niezależnych, czy też ogólne przedstawienie twórców i omówienie w dość streszczonej formie wszystkich ich wypocin. Po tytule sądzę że raczej to drugie, więc myślę że nie ma co robić krótkich 4-minutowych odcinków, i tworzyć z tego jakieś serie kilku-odcinkowe poświęcone wyłącznie jednej osobie, za którymi osobiście nie przepadam.
Reputacja:
0
No koleś spoko i materiał  Sam mam podobne ambicje na przyszłość, oby mi się udało
|