![]() |
Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kolekcjonerzy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=203) +--- Wątek: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) (/showthread.php?tid=5476) Strony:
1
2
|
Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 16-09-2013 Witam, fajnie, że można założyć swój temat ze swoim własnym pokojem. Nareszcie udało mi się posprzątać (najwyższy czas, jutro wychodzi GTA V więc potem czasu na takie głupoty nie będzie ![]() Gaming Room - post 1 (foto) Gaming Room - post 2 (foto) Gaming Room 2014 (wideo) Gaming Room 2015 (wideo) Ale i tak najważniejsze i najbardziej aktualne są te fotki:
Wejście do mojego pokoju. Jakieś tam gimbusiarskie naklejki gracza, ale podobają mi się, fajny klimat tworzą. Pierwszy widok po wejściu, cała moja rupieciarnia ![]() Półka z grami PC nad kącikiem muzycznym. Stanowisko komputerowe, standard. Pierwsza część stanowiska konsolowego ![]() ![]() Druga część z grami na PS 3 oraz ciąg dalszy tytułów na PC, nie mogło zabraknąć plakatu arhn.eu oczywiście. Kolejna ściana, tu zbieram filmy i od niedawna wydania kolekcjonerskie gier. Tu też swoje miejsce ma moja ukochana gitarka ![]() Zoomik na kolekcjonerki i mini kartonowego Linka. Rzut okiem do konsolowej szuflady, kamerka, pilot, HS, pad, klawiaturka do PS3... Tak to wygląda u mnie, jak Wam się podoba? Wrzucajcie swoje gaming roomy! Pozdrawiam, Link. RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Piromaniaq - 16-09-2013 Ładna kolekcja. Najbardziej spodobała mi się półka z RPG'ami i strategiami ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - ichabod - 16-09-2013 Bardzo fajny pokój, ale największe wrażenie robi ta kolekcja gier Legend of Zelda, widać, że trafiło na fana! RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 16-09-2013 Wiele razy o tym pisałem, moja kolekcja Zeld (R.I.P.) została sprzedana wiele lat temu, w czasach gdy szarpałem na SNESie, Game Boyu pocket'ie itp... Bardzo dziś tego żałuję i na serio odbuduję swoją kolekcję przygód Linka! ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - farmaceuta - 16-09-2013 Całkiem ładna kolekcja gier na PS3, i masz kolekcjonerkę Finala XIII :Fap: RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Dark Archon - 16-09-2013 Haha, fajna kolekcja stu Gothiców. ![]() ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Grodek - 16-09-2013 Świetnie się prezentuje twój pokoik Link. RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - farmaceuta - 16-09-2013 Ja miałem kiedyś bigboxa z Gothica I, ale niestety byłem młodym i głupim gimbem i wyrzuciłem przez przypadek. Do dzisiaj się zastanawiam dlaczego go nie zachowałem :Psyduck: RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 16-09-2013 (16-09-2013, 20:22)Dark Archon napisał(a): Haha, fajna kolekcja stu Gothiców. Ja bym powiedział: "Kto biednemu zabroni bogato żyć" ![]() Dzięki za pozytywne komentarze, cały czas pracuję nad swoim pokojem. RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - SebastianL92 - 16-09-2013 Wow, jaki porządek. Fajny pokoik, ciekawa kolekcja. Gratuluję ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 06-12-2013 U mnie mała aktualka, troszeczkę się zmieniło w moim gaming roomie - jest chyba bardziej gejmingowy
![]() Kilka nowych naklejek na drzwiach: Ogólny rzut na pokój, zacząłem zbierać figurki z gier, mam już z AC IV, God of War, Fallouta 3 i 4 sztuki z Guitar Hero: Zoomik na figurki: Ścianka z plakatami też się rozrasta: I na koniec, gdy nie gram na gitarce, to jej miejsce nie jest obok wzmacniacza, a na specjalnym wieszaku: I jak? Jest lepiej? ![]() Pozdrawiam, Link. RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Wojtex28 - 06-12-2013 Dużo lepiej, ach ten Battlefied na ścianie ![]() ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - SebastianL92 - 07-12-2013 Cholera, fajny pokój. Mam tu również na myśli to, że jest bardzo niepozorny, niby pokój gracza, ale również i zwykłego śmiertelnika. Tak z ciekawości, jak przyklejasz plakaty do ściany? RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 07-12-2013 (07-12-2013, 00:19)SebastianL92 napisał(a): Cholera, fajny pokój. Mam tu również na myśli to, że jest bardzo niepozorny, niby pokój gracza, ale również i zwykłego śmiertelnika. Dzięki, wiesz, trzeba jakoś połączyć hobby z funkcjonalnością pokoju - musi być miejsce na wszystko ![]() Plakaty przywieszam na specjalną taśmę dwustronną, bardzo polecam, trzyma wyśmienicie i wszystko zaklejone jest od wewnątrz, gorzej z ewentualnym późniejszym ich zdjęciem, ale da się. RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 31-03-2014 Najnowsza aktualizacja mojego pokoju gracza w filmie: Zapraszam do oglądania i komentowania ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Krzaku - 31-03-2014 Pokój pierwsza klasa ![]() gratuluję zbiorów RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - PanDorian - 31-03-2014 Jak oglądam twój pokój, to mam ochotę pociąć się makaronem z zazdrości! A gdzie są twoje Zeldy Link?? ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - HackBoy - 31-03-2014 Link, pecetowiec. "rzal" ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 31-03-2014 Dziękuję za bardzo miłe komentarze i przyjęcie filmu, myślałem, że nie będzie tak miło ![]() To co jest w tej chwili w moim pokoju to efekt ciężkiej pracy i realizacji postawionych sobie celów oraz marzeń (zajęło mi to 3 lata, zacząłem od PS3 z dwoma grami) - każdy jest w stanie sobie stworzyć taki kącik jaki chce ![]() Najbardziej cieszy mnie fakt, że nie wydałem na to miljonuf bo większość okazów to rzeczy kupione w lombardach, komisach, na promocjach, przecenach, otrzymane za darmo od ludzi dobrej woli ![]() ![]() To zaledwie połowa eksponatów, wiele lat temu sprzedałem ogromne ilości sprzętów i gier - dziś powoli wszystko odbudowuję. A Zeldy... ![]() ![]() Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Krzaku - 31-03-2014 ^zeldy na pewno spiracone na płytach bluray leżą ![]() Cos super cennego sprzedałes? Wysłane z mojego iPhone RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - parasolka - 02-04-2014 Czekam na letni update z sąsiadka. ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Volfer - 12-06-2014 + 10 do podziwu Naprawdę bardzo fajna kolekcja ![]() ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 19-06-2014 (12-06-2014, 20:18)Volfer napisał(a): + 10 do podziwu Dzięki ![]() Masz rację, cały czas zbieram i zbieram te Zeldy, ostatnio dostałem za free wersję na SNESa ![]() U mnie w pokoju malutka aktualka, nie miałem miejsca na retro gierki, więc zrobiłem nową szklaną półeczkę na tytuły PC: ![]() Miejsce które zwolniło jedną z półek zdobią teraz retro gejmzy (prócz tych na pegazusa, nad ich ulokowaniem ciągle myślę): ![]() I jeszcze jedna fotka w stylu ![]() ![]() Gry na PC już przestały mi się mieścić, Archon pomusz i na serio nie mam w co grać na kompie ;/ RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - kamil.z7 - 19-06-2014 Age of Mythology ![]() ![]() RE: Gdzieś w lesie Kokiri... (Gaming Room Linka) - Link - 19-06-2014 (19-06-2014, 14:01)kamil.z7 napisał(a): Age of Mythology Dzięki, kamil ![]() ![]() ![]() |