[X360] 'Gruniopiątki' - Regulamin & Lista spotkań - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/Forum-Allschool) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/Forum-Ustawki) +--- Wątek: [X360] 'Gruniopiątki' - Regulamin & Lista spotkań (/Temat-X360-Gruniopi%C4%85tki-Regulamin-Lista-spotka%C5%84) |
'Gruniopiątki' - Regulamin & Lista spotkań - mlyko - 15-12-2013 'Gruniopiątki' - Na XBOXIE? czemu nie!
Reaktywa i Ja chcemy zorganizować gruniopiątki na XBOX360. Poniżej napisany przez Linka regulamin i zasady panujące na gruniopiątkach. Zapraszam do zapoznania się: Gruniopiątek to lekkie granie z użytkownikami forum online 1. Aby wziąć udział w 'Gruniopiątku' należy najzwyczajniej w świecie napisać posta pod tematem (NIE JEST TO TEN TEMAT) który pojawi się +/- tydzień przed wydarzeniem umieszczając w treści swój nick XBL ID, oraz fakt posiadania Headseta - jest to preferowana forma, aczkolwiek istnieje alternatywa w postaci serwera TeamSpeak arhn.eu, specjalnie na potrzeby "Gruniopiątku" został utworzony specjalny kanał (znajduje się w zakładce "Inne gry" na samym dole listy TS'a) Na nim bez przeszkód będzie można się ze sobą komunikować. Dane do serwera: ts.arhn.eu, hasło: arhn 2. Zapisane osoby muszą dodać nas do znajomych w sieci XBL (nicki: mlyko0, Reaktywa) wysyłając zaproszenie - to jest oczywiste, dzięki temu ja jako Organizator widzę kto jest online, komu padł net, mam możliwość komunikacji itp. 3. Przed graniem koniecznie wcześniej odpalcie grę i pościągajcie wszystkie niezbędne aktualizacje. 4. Jeżeli ktoś nie może się zjawić - a zapisał się wcześniej należy napisać kolejnego posta w temacie - zaoszczędzi to nam oczekiwania na tę osobę. 5. Gdy w temacie nie zapiszę się wystarczająca liczba osób - takowa gra idzie na koniec kolejki. Nie masz XBOXA360? nic straconego zapraszam na Gruniopiątki PS3 Nie masz konsoli? nic straconego zapraszam na Gruniopiątki PC Póki co tyle, temat będzie aktualizowany w miarę potrzeb, wszystkie opinie/sugestie ślijcie mi na PM, żeby tu nie robić syfu. Podziękowania dla Linka za pomysłodawcę gruniopiątków i dla Kicakena za zrobienie logo do Gruniopiątków Lista spotkań 20.12.2013 o godz. 21.00 - gamernight zakończony z gry Happy Wars 27.12.2013 o godz. 20.00 - gamernight zakończony z gry Shoot many robots 03.12.2013 o godz. 20.00 - gamernight zakończony z gry GTA Online 10.1.2014 o godz. 20:00 - gamernight odwołany Gruniopiątki wstrzymane Lista osób która wzięła udział w gruniopiątkach na XBOXA! Mlyko Reaktywa Wielkimati Kicaken franzss SzamanPL Jesteście zajebiści! RE: 'Gruniopiątki' - Regulamin & Lista spotkań - mlyko - 15-01-2014 Z przykrością stwierdzam, że gruniopiątki na xboxa zostają wstrzymane do odwołania
Powodem jest brak chętnych. Zawsze można na shoucie się dogadać co do grania. Mam nadzieję, że sytuacja się zmieni. RE: 'Gruniopiątki' - Regulamin & Lista spotkań - farmaceuta - 15-01-2014 Sytuacja się zmieni, jak zostanę na uczelni, wtedy kupie sobie konto gold na jakiś czas i będę wtedy uczestniczył w Gruniopiątkach RE: 'Gruniopiątki' - Regulamin & Lista spotkań - SzamanPL - 15-01-2014 Wielka szkoda Mam jednak nadzieję, że zagramy jeszcze wspólnie na "eksboksie" RE: 'Gruniopiątki' - Regulamin & Lista spotkań - mlyko - 15-01-2014 Szaman, jasne. Zawsze idzie się w więcej osób ugadać na shoucie Grunio wrócą jak będą chętni Farma czekamy |