'Gruniopiątki' - Na XBOXIE? czemu nie!
![[Obrazek: v4jJSOb.png]](http://i.imgur.com/v4jJSOb.png)
Reaktywa i Ja chcemy zorganizować gruniopiątki na XBOX360.
Poniżej napisany przez Linka regulamin i zasady panujące na gruniopiątkach.
Zapraszam do zapoznania się:
Gruniopiątek to lekkie granie z użytkownikami forum online

1. Aby wziąć udział w 'Gruniopiątku' należy najzwyczajniej w świecie napisać posta pod tematem (NIE JEST TO TEN TEMAT) który pojawi się +/- tydzień przed wydarzeniem umieszczając w treści swój nick XBL ID, oraz fakt posiadania Headseta - jest to preferowana forma, aczkolwiek istnieje alternatywa w postaci serwera TeamSpeak arhn.eu, specjalnie na potrzeby "Gruniopiątku" został utworzony specjalny kanał (znajduje się w zakładce "Inne gry" na samym dole listy TS'a) Na nim bez przeszkód będzie można się ze sobą komunikować.
Dane do serwera: ts.arhn.eu, hasło: arhn
2. Zapisane osoby muszą dodać nas do znajomych w sieci XBL (nicki: mlyko0, Reaktywa) wysyłając zaproszenie - to jest oczywiste, dzięki temu ja jako Organizator widzę kto jest online, komu padł net, mam możliwość komunikacji itp.
3. Przed graniem koniecznie wcześniej odpalcie grę i pościągajcie wszystkie niezbędne aktualizacje.
4. Jeżeli ktoś nie może się zjawić - a zapisał się wcześniej należy napisać kolejnego posta w temacie - zaoszczędzi to nam oczekiwania na tę osobę.
5. Gdy w temacie nie zapiszę się wystarczająca liczba osób - takowa gra idzie na koniec kolejki.
Nie masz XBOXA360? nic straconego zapraszam na Gruniopiątki PS3
Nie masz konsoli? nic straconego zapraszam na Gruniopiątki PC
Póki co tyle, temat będzie aktualizowany w miarę potrzeb, wszystkie opinie/sugestie ślijcie mi na PM, żeby tu nie robić syfu.
Podziękowania dla Linka za pomysłodawcę gruniopiątków i dla Kicakena za zrobienie logo do Gruniopiątków

Lista spotkań
20.12.2013 o godz. 21.00 - gamernight zakończony z gry Happy Wars
27.12.2013 o godz. 20.00 - gamernight zakończony z gry Shoot many robots
03.12.2013 o godz. 20.00 - gamernight zakończony z gry GTA Online
10.1.2014 o godz. 20:00 - gamernight odwołany
Gruniopiątki wstrzymane
Lista osób która wzięła udział w gruniopiątkach na XBOXA!
Mlyko
Reaktywa
Wielkimati
Kicaken
franzss
SzamanPL
Jesteście zajebiści!
![[Obrazek: f101gn.jpg]](http://oi39.tinypic.com/f101gn.jpg)