![]() |
Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze ! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Napisz coś o sobie! (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=135) +--- Wątek: Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze ! (/showthread.php?tid=8044) |
Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze ! - deamonGH - 04-07-2014 Wypadało by się przywitać, więc : Witajcie wszyscy którym chciało się tu zajrzeć, i już na wstępie dziękuje za poświęcony czas zabrany przez wejście do tego wątku i przywitania się ![]() I malutkie sprostowanie, nie założyłem tego konta niedawno, a prawie rok temu, tylko z niego nie korzystałem. Dopiero od jakiegoś czasu postanowiłem aktywniej spędzić swój czas na tym portalu ![]() A teraz wracając: Jestem Deamon, urodzony w 1999r. Mieszkam nieopodal Warszawy, a moją pasją, oprócz oczywiście gier, to szeroko rozumiana informatyka i polityka. Uwielbiam czytać komiksy, w tym szczególnie te ze Świata Gwiezdnych Wojen, oraz Kajka i Kokosza :p. Prócz tego czytam książek, choć nie mam zbyt bardzo na nie czasu. Z pisarzy moim ulubionym jest Cormac McCartney. Jeżeli chodzi o filmy, lubię przysłowiowe jebacze mózgów - Np. Donnie Darko. Nie zbyt lubię zaś typowe BlockBusterów, prócz filmów Marvela na których zawsze jestem w kinie. Jeżeli chodzi o ulubione serie filmowe to na podium znajduje się : Star Wars, Planeta Małp oraz Obcy. Lubię także Seriale, z obejrzanych mam House MD, Sherlocka, Breaking Beda i Daxtera, i każdą uwielbiam z osobna ![]() Trochę zbyt bardzo popłynąłem z tematem, ale Dział nazywa się Napisz coś o sobie, więc che wyczerpać temat ![]() Wracając do gier, nie gram w nowe produkcje, ani w gry indie, z kilku względów : Po pierwsze mój wiek nie pozwolił mi ograć wieeelu ważnych gier. Teraz jest ten czas gdy je ogrywam. Po drugie - mój PC jest taki słaby (posiadam Pentium 4 3.00 GhZ ![]() ![]() Moim ulubionym gatunkiem gier są bijatyki, strategie Paradoxu i szeroko rozumiane gry akcji Jestem fanatykiem modyfikacjii do gier, sam stworzyłem kilka minimodów do Morrowinda, lecz nie były one zbyt dobre ![]() ![]() Moje ulubione gry to Battlefield Vietnam, Clash, X3 Reunion i SW Jedi Knight: Jedi Academy. Moją ulubioną konsolą czy czymkolwiek innym do grania jest PSP. Ograłem na nią ponad 150 gier, a moją ulubioną jest Monster Hunter Freedom Unite. Kończąc te przydługie powitanie które i tak nikt nie przeczyta, chciałbym się Was zapytać. Czy bylibyście ciekawi różnych topek i artykułów dotyczących Świata Star Wars - Głównie Expand Universe czyli Legends ? Pozdrawiam - DeamonGH ![]() RE: Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze ! - Milven - 05-07-2014 Słodki Boże. czytałeś Kajka i Kokosza? Szacun. Choć ciekaw jestem, czy jesteś świadomy nawiązań do słusznie minionych czasów... bo było takich kilka, które poznałem ho-ho-ho po przeczytaniu komiksu. No i za gry Paradoxu plusik. Sam się zagrywałem w HoI2. RE: Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze ! - deamonGH - 05-07-2014 AdamSkanD W jakie gry ogrywałeś w czasie dzieciństwa ? -Ciężkie pytanie ![]() grałem u niej na naszym polskim Pegazusie. Strasznie lubiłem Contrę i Mega Mana, choć żadnej z tych gier nie ukończyłem ![]() ![]() Czy podobają się tobie gry z przeszłości czy teraźniejszości ? -Z dzisiejszymi grami mam taki problem że wszystkie są takie same, oraz są na 1 przejście. Ja nie mam zbyt dużo pieniędzy więc wole kupować gry starsze, ponieważ wiem że są dłuższe, ciekawsze i nie robione pod jedno kopyto. Choć są wyjątki, np.South Park Kijek Prawdy i Torchlight 2 które mi się podobały bardzo, i ukończyłem je przynajmniej 3 razy ![]() Jaka jest twoja ulubiona platforma ? ( Typu PC , PS3 itp. ) -Moją ulubioną platformą jest PSP ![]() ![]() Prócz PSP, mam wielki sentyment do PC, na którym dużo gram, choć w gry starsze ![]() Konsol nie posiadam, choć planuję zakup WII ![]() Milven Jesteś świadomy nawiązań do słusznie minionych czasów (w Kajku i Kokoszu) ? -Tak. Gdy byłęm młodszy czytałem je z dziadkiem, a on mi opowiadał wiele historii. Mam w domu wszystkie oryginalne numery Kajka i Kokosza, Kajktka i Koko, oraz Hansa Klossa. Za nic bym tego nie sprzedał ;D Dzięki wielkie za pytanka, jestem szczęśliwy że ktokolwiek wszedł na mój post ![]() RE: Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze ! - Milven - 05-07-2014 Heh. Ja mam Kaczory Donaldy, w tym podarowane mi przez moą wychowawczynie z podstawówki. numery sprzed denominacji. Wśród nich DRUGI numer "Mickey Mouse" (później stał się Kaczorem Donaldem), jaki wyszedł w Polsce. Rarytas w świetnym stanie (tylko okładka nie trzyma się reszty) RE: Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze ! - deamonGH - 06-07-2014 Drugi numer ,,Mickey Mouse" ? Ty farciarzu ![]() ![]() |