Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 13 14 15 16 17 ... 62 Dalej »

Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze !
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witajcie po jasnej stronie mocy Forumowicze !
deamonGH Offline
Pong
*
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
04-07-2014, 20:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2014, 20:23 przez deamonGH.)
Wypadało by się przywitać, więc :
Witajcie wszyscy którym chciało się tu zajrzeć, i już na wstępie dziękuje za poświęcony czas zabrany przez wejście do tego wątku i przywitania się Grinning
I malutkie sprostowanie, nie założyłem tego konta niedawno, a prawie rok temu, tylko z niego nie korzystałem. Dopiero od jakiegoś czasu postanowiłem aktywniej spędzić swój czas na tym portalu Smiling
A teraz wracając:
Jestem Deamon, urodzony w 1999r. Mieszkam nieopodal Warszawy, a moją pasją, oprócz oczywiście gier, to szeroko rozumiana informatyka i polityka. Uwielbiam czytać komiksy, w tym szczególnie te ze Świata Gwiezdnych Wojen, oraz Kajka i Kokosza :p.
Prócz tego czytam książek, choć nie mam zbyt bardzo na nie czasu. Z pisarzy moim ulubionym jest Cormac McCartney.
Jeżeli chodzi o filmy, lubię przysłowiowe jebacze mózgów - Np. Donnie Darko. Nie zbyt lubię zaś typowe BlockBusterów, prócz filmów Marvela na których zawsze jestem w kinie. Jeżeli chodzi o ulubione serie filmowe to na podium znajduje się : Star Wars, Planeta Małp oraz Obcy.
Lubię także Seriale, z obejrzanych mam House MD, Sherlocka, Breaking Beda i Daxtera, i każdą uwielbiam z osobna Grinning
Trochę zbyt bardzo popłynąłem z tematem, ale Dział nazywa się Napisz coś o sobie, więc che wyczerpać temat Smiling
Wracając do gier, nie gram w nowe produkcje, ani w gry indie, z kilku względów : Po pierwsze mój wiek nie pozwolił mi ograć wieeelu ważnych gier. Teraz jest ten czas gdy je ogrywam. Po drugie - mój PC jest taki słaby (posiadam Pentium 4 3.00 GhZ GrinningD) że nie uciąga żadnej gry. Skaczę więc z raduści gdy jakaś gra AAA odpali się na moim kompie Smiling
Moim ulubionym gatunkiem gier są bijatyki, strategie Paradoxu i szeroko rozumiane gry akcji
Jestem fanatykiem modyfikacjii do gier, sam stworzyłem kilka minimodów do Morrowinda, lecz nie były one zbyt dobre Grinning Do dziś mam na dysku Battlefielda 2 który ze wszystkimi modami ważył 75GB Smiling
Moje ulubione gry to Battlefield Vietnam, Clash, X3 Reunion i SW Jedi Knight: Jedi Academy.
Moją ulubioną konsolą czy czymkolwiek innym do grania jest PSP. Ograłem na nią ponad 150 gier, a moją ulubioną jest Monster Hunter Freedom Unite.
Kończąc te przydługie powitanie które i tak nikt nie przeczyta, chciałbym się Was zapytać.
Czy bylibyście ciekawi różnych topek i artykułów dotyczących Świata Star Wars - Głównie Expand Universe czyli Legends ?

Pozdrawiam - DeamonGH Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Milven Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
05-07-2014, 12:26
Słodki Boże. czytałeś Kajka i Kokosza? Szacun. Choć ciekaw jestem, czy jesteś świadomy nawiązań do słusznie minionych czasów... bo było takich kilka, które poznałem ho-ho-ho po przeczytaniu komiksu.

No i za gry Paradoxu plusik. Sam się zagrywałem w HoI2.
KRASNOLUD MILVEN RECENZUJE(GRY,FILMY,INNE TAKIE)
KTO KHAZADÓW NIE LUBUJE, NIECHAJ ORCZY ZAD CAŁUJE!
Szukaj
Odpowiedz
deamonGH Offline
Pong
*
05-07-2014, 18:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2014, 18:12 przez deamonGH.)
AdamSkanD
W jakie gry ogrywałeś w czasie dzieciństwa ?
-Ciężkie pytanie Grinning Na pewno gdy jeździłem do babci
grałem u niej na naszym polskim Pegazusie. Strasznie lubiłem Contrę i Mega Mana, choć żadnej z tych gier nie ukończyłem Childish Potem moi rodzice kupili swój pierwszy komputer, a na nim ogrywałem 2 Jazza i Supaplexa. Potem przez jakiś krótki okres posiadałem GameBoya Color, ale w co na nim grałem to nie pamiętam Grinning
Czy podobają się tobie gry z przeszłości czy teraźniejszości ?
-Z dzisiejszymi grami mam taki problem że wszystkie są takie same, oraz są na 1 przejście. Ja nie mam zbyt dużo pieniędzy więc wole kupować gry starsze, ponieważ wiem że są dłuższe, ciekawsze i nie robione pod jedno kopyto. Choć są wyjątki, np.South Park Kijek Prawdy i Torchlight 2 które mi się podobały bardzo, i ukończyłem je przynajmniej 3 razy Grinning
Jaka jest twoja ulubiona platforma ? ( Typu PC , PS3 itp. )
-Moją ulubioną platformą jest PSP Smiling Ponad 100 gier ogranych na tą konsolkę. Wyszły na nią świetne, oryginalne produkcje do których regularnie wracam Grinning
Prócz PSP, mam wielki sentyment do PC, na którym dużo gram, choć w gry starsze Grinning
Konsol nie posiadam, choć planuję zakup WII Smiling
Milven
Jesteś świadomy nawiązań do słusznie minionych czasów (w Kajku i Kokoszu) ?
-Tak. Gdy byłęm młodszy czytałem je z dziadkiem, a on mi opowiadał wiele historii. Mam w domu wszystkie oryginalne numery Kajka i Kokosza, Kajktka i Koko, oraz Hansa Klossa. Za nic bym tego nie sprzedał ;D
Dzięki wielkie za pytanka, jestem szczęśliwy że ktokolwiek wszedł na mój post Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Milven Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
05-07-2014, 21:54
Heh. Ja mam Kaczory Donaldy, w tym podarowane mi przez moą wychowawczynie z podstawówki. numery sprzed denominacji. Wśród nich DRUGI numer "Mickey Mouse" (później stał się Kaczorem Donaldem), jaki wyszedł w Polsce. Rarytas w świetnym stanie (tylko okładka nie trzyma się reszty)
KRASNOLUD MILVEN RECENZUJE(GRY,FILMY,INNE TAKIE)
KTO KHAZADÓW NIE LUBUJE, NIECHAJ ORCZY ZAD CAŁUJE!
Szukaj
Odpowiedz
deamonGH Offline
Pong
*
06-07-2014, 15:31
Drugi numer ,,Mickey Mouse" ? Ty farciarzu Grinning Sam chciałbym mieć go. U mnie w pudle z podarowanymi komiksami od dziadka jest chyba także kilka Mickich, choć one są w tragicznym stanie Childish
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 16-06-2025, 09:25 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.