![]() |
;] - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Napisz coś o sobie! (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=135) +--- Wątek: ;] (/showthread.php?tid=8339) |
;] - malutkaa1995 - 11-08-2014 Hej, witam wszystkich ;* Znalazłam się tutaj, żeby pogadać o fajnych grach. No i dlatego bo uważam, że recenzje Arhona są najlepsze w sieci - obok recenzji Quaza. (sory Archon ;] ). Lubię sobie pograć w fajne gry - uwielbiam japońskie produkcje, które zostały wydane na PSP. (dlatego też od dłuższego czasu odkładam na Vitę). Ponadto całkiem sporo czasu gram na x360 - ostatnio zdobyłam Zone of Endres HD... niach, niach, niach ;] Ubustwiam serią Mass Effect i wszystko co wiąże się z klimatem SF. Poza grami interesuje się historią. Pozdrawiam PS. To, że lubię grać w japońskie gry nie oznacza, że jestem manga-zj**em ;p RE: ;] - Link - 11-08-2014 Patrzcie, nowa, a już zna profesjonalne słownictwo używane na forum, nieźle. Tylko nie mów już nic o Personie, plox ![]() Witaj na forum, mimo, że zasilasz grono kobiet w tym przybytku rozkoszy Archona :gifzparowkami: Co tu jeszcze mogę, w sumie mało, grasz na ixie, a ja tylko SONY i Nintendo ![]() Tymczasem miłego pobytu życzę i gdy tylko będziesz miała taką możliwość zapraszam serdecznie na ScreamBoxa, gdzie nigdy nie brakuje dram i baników, ale zawsze, zawsze w rodzinnej atmosferze RE: ;] - malutkaa1995 - 12-08-2014 Dla mnie to nie jest kwestia jakiejś ideologii, czy szukania "drogi" - wybrałam X360 ze względów czysto praktycznych - wygoda użytkowania. Fakt faktem, ciekawych gier przeznaczonych tylko do tej konsoli jest niewiele (praktycznie nie ma). Aby pograć w the last of us i uncharted musiałam pożyczyć konsolę od kolegi ;p A co do nintendo... to ciężka sprawa bo nigdy nie natknęłam się na jakąś naprawdę dobrą i klimatyczną grę. Cukierkowate przygody hydraulika i jego świty [ łącznie z tobą ![]() ![]() pozdrawiam ![]() RE: ;] - bleub - 12-08-2014 Wyrzuciłem z sygnaturki Twój reflink, gdyż kłóci się on z polityką forum. Zachęcam tym samym do przestudiowania regulaminu, być ominąć w przyszłości podobne problemy ![]() Nawiązując do samego już tematu - skąd jesteś? W ogóle dziwne połączenie - nie trawisz Nintendo, a mimo to odnajdujesz się w jap produkcjach. Uważaj na tutejszych animefagów ![]() RE: ;] - Mkali - 12-08-2014 Witam serdecznie, w naszych arhynowskich progach ![]() ![]() ![]() RE: ;] - malutkaa1995 - 14-08-2014 (12-08-2014, 11:36)bleub napisał(a): Skąd jesteś?Rzeszów (12-08-2014, 11:36)bleub napisał(a): nie trawisz Nintendo, a mimo to odnajdujesz się w jap produkcjach.Nie napisałam, że nie trawię tylko, że produkcje z nintedo nie trafiają w moje gusta. Wole bardziej klimatyczne produkcje - mam na myśli np. Asura's Wrath, The 3rd Birthday, seria Ys czy Enslaved - to są tytuły przez które pokochałam Japońskie gry. Wszystkie gry są zrobione przez Japończyków i wszystkie są rewelacyjne. Na nintendo takich produkcji nie ma ![]() (12-08-2014, 11:36)bleub napisał(a): Uważaj na tutejszych animefagówDzięki ![]() (12-08-2014, 12:47)Mkali napisał(a): na tę konsolę można znaleźć ciekawe japońkie gryW Lost Odyssey grałam, a Sonatę posiadam (niach... niach... niach! ![]() |