11-08-2014, 15:05
Hej,
witam wszystkich ;*
Znalazłam się tutaj, żeby pogadać o fajnych grach. No i dlatego bo uważam, że recenzje Arhona są najlepsze w sieci - obok recenzji Quaza. (sory Archon ;] ). Lubię sobie pograć w fajne gry - uwielbiam japońskie produkcje, które zostały wydane na PSP. (dlatego też od dłuższego czasu odkładam na Vitę).
Ponadto całkiem sporo czasu gram na x360 - ostatnio zdobyłam Zone of Endres HD... niach, niach, niach ;]
Ubustwiam serią Mass Effect i wszystko co wiąże się z klimatem SF.
Poza grami interesuje się historią.
Pozdrawiam
PS. To, że lubię grać w japońskie gry nie oznacza, że jestem manga-zj**em ;p
witam wszystkich ;*
Znalazłam się tutaj, żeby pogadać o fajnych grach. No i dlatego bo uważam, że recenzje Arhona są najlepsze w sieci - obok recenzji Quaza. (sory Archon ;] ). Lubię sobie pograć w fajne gry - uwielbiam japońskie produkcje, które zostały wydane na PSP. (dlatego też od dłuższego czasu odkładam na Vitę).
Ponadto całkiem sporo czasu gram na x360 - ostatnio zdobyłam Zone of Endres HD... niach, niach, niach ;]
Ubustwiam serią Mass Effect i wszystko co wiąże się z klimatem SF.
Poza grami interesuje się historią.
Pozdrawiam
PS. To, że lubię grać w japońskie gry nie oznacza, że jestem manga-zj**em ;p

Mam nadzieję, ze się nawrócisz na jedyną słuszną drogę i kiedyś w coś pogramy na Gruniopiątkach PS 3.
Lost Odyssey, lub Eternal Sonata. Podobnie jak kolega Link, zapraszam na shoutboxa
albo cukierowate przygody Mario. Jedyne co to pokemony są fajne ale dla nich nie będę specjalnie kupować 3ds'a ;p