22-12-2015, 23:07
Witam w moim temacie. Szczerze mówiąc nie jestem przyzwyczajony do takiej formy witania się. Na innych forach na których się udzielałem z reguły był jeden temat zbiorczy na krótsze przywitania, no ale spróbuję 
Nazywam się Kamil jak łatwo przeczytać w tytule tematu, lat 21. Pierwsza styczność z grami w domu to oczywiście nieśmiertelne podróbki Pegazusów (okolice 99-00r). Jednakże kuzyni mieli PC i bardzo lubiłem do nich jeździć
. Z tytułów, w które się u nich zagrywałem za dzieciaka pamiętam GTA2, CMR 2.0, Midtown Madness 2 i nieśmiertelne NFS Porsche, które do dziś uważam za najlepszą część serii. Sam w międzyczasie miałem potem Amigę CD32 z dwoma grami - Oscar i Diggers na jednej płycie. No ale niestety bawiłem się w domowego majsterkowicza, czego konsola nie przetrwała... Żałuję do dziś. Jakiś czas miałem też C64 i tu podobna sytuacja, szczerze mówiąc jednak niewiele z tego okresu pamiętam. Do czynienia miałem też z Amigą CDTV kuzynki, miło wspominam tę maszynkę, najwięcej grywałem w Shadow of the Beast 3.
Niemal od zawsze jestem głównie pecetowcem. Pierwszy komputer dostałem na komunię, klasyka gatunku
. Jakiś marketowiec i szału nie robił, ale sporo tytułów w niższych detalach na nim ograłem, ostatnią grą był chyba NFS Most Wanted, 640x480, low i 25fps, ale byłem twardy
. W międzyczasie fasynacja Gran Turismo u kuzyna na PSX i emulacja tejże gry, grałem nałogowo. Na lepszą maszynę przyszedł czas w 2007r, tu już liznąłem trochę tematu i złożyłem coś bardziej sensownego, oczywiście w granicach budżetu - E6750 (swego czasu latał na 3.6ghz), 8600GT i 4GB Ramu, to już pozwalało przyzwoicie pograć. Trochę się w maszynce zmieniało i ostatecznie z tej konfiguracji został mi tylko dysk, aktualnie i5-750 3.6ghz (kawał czasu już go mam, ale nie widzę sensu zmieniać), R9 270 i 6GB Ram. Nie muszę mieć wszędzie Ultra i spokojnie mi taka konfiguracja wystarcza.
Konsol też trochę mi się przewinęło, głównie za sprawą serii Gran Turismo jak wyżej - miałem kilka PSX i PS2, potem sprzedaż jak potrzebowałem kasy na co innego, znów kupno i tak w kółko... Aktualnie już ani gier ani konsol nie sprzedaję. Na chwilę obecną posiadam PSOne, PS2 Slim, PS3 Superslim i X360 (tu głównie Forza Motorsport). Gry multiplatformowe ogrywam na PC, konsole tylko od exclusivów. Nie pcham się w bezsensowne wojenki, każdy gra na tym co lubi.
Z growej strony to tyle. Inne zainteresowania? Motoryzacja - głównie japońska, muzyka itd, raczej nic specjalnie się wyróżniającego. Arhn.eu znam już dosyć długo, ale dopiero jakoś teraz naszło mnie na rejestrację na forum
. Pozdrawiam i dzięki, jeśli ktoś to w ogóle przeczytał

Nazywam się Kamil jak łatwo przeczytać w tytule tematu, lat 21. Pierwsza styczność z grami w domu to oczywiście nieśmiertelne podróbki Pegazusów (okolice 99-00r). Jednakże kuzyni mieli PC i bardzo lubiłem do nich jeździć

Niemal od zawsze jestem głównie pecetowcem. Pierwszy komputer dostałem na komunię, klasyka gatunku

Konsol też trochę mi się przewinęło, głównie za sprawą serii Gran Turismo jak wyżej - miałem kilka PSX i PS2, potem sprzedaż jak potrzebowałem kasy na co innego, znów kupno i tak w kółko... Aktualnie już ani gier ani konsol nie sprzedaję. Na chwilę obecną posiadam PSOne, PS2 Slim, PS3 Superslim i X360 (tu głównie Forza Motorsport). Gry multiplatformowe ogrywam na PC, konsole tylko od exclusivów. Nie pcham się w bezsensowne wojenki, każdy gra na tym co lubi.
Z growej strony to tyle. Inne zainteresowania? Motoryzacja - głównie japońska, muzyka itd, raczej nic specjalnie się wyróżniającego. Arhn.eu znam już dosyć długo, ale dopiero jakoś teraz naszło mnie na rejestrację na forum