Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation 3 v
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 Dalej »

Gry na PS3
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gry na PS3
HotFruit Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 4
Reputacja: 0
30-01-2013, 18:40
Witam !
Ostatni czas był czasem premier. Pojawiło się wiele nowych tytułów jak i kontynuacji starych. W niedalekiej przyszłości pojawi się więcej fantastycznych gier. I tu pytanie do was. Do wyboru mam "Playstation All Stars", "Devil May Cry 5", "Dead Space 3" lub "Crysis 3". "Playstation all stars" zaciekawiło mnie faktem, iż w grze poruszamy się postaciami z kultowych gier na PS3. Grałem w każdą grę oprócz "Fat Princess" których przedstawiciele są grywalni. Z kolei seria "Devil May Cry" jest bliska mojemu sercu. W pierwszą jej część grałem jeszcze na pierwszym modelu PS2, a każdą kolejną częścią cieszyłem się jak poprzednią. Chętnie bym zobaczył nową odsłonę Dantego. Pora powiedzieć coś o "Dead Space 3", otóż strasznie przepadam za grami typu Horror. Dawno nie grałem w żądną i można by powiedzieć że jestem już na nie głodny ,a "Dead Space 3" może mnie nasycić. Do tego słyszałem ,że w grze jest Kooperacja więc będę mógł się bać razem z przyjacielem Happy . Ostatnią grą na którą mam oko to "Crysis 3". Nie grałem w żadną z jej poprzednich odsłon ale słyszałem że jest dosyć dobra. Do tego gra posiada Multiplayer więc przysiadł bym przy niej na dłużej.
Dla mnie jest to ciężka decyzja aby wybrać tylko jeden z tych tytułów. Mam nadzieję że wy mi pomożecie. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Szukaj
Odpowiedz
T9Parker Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
30-01-2013, 20:51
Również grałem w poprzednie części DMC, mam również najnowszą. Powiem krótko genialna. Combosy klepie się tak przyjemnie, że przechodzę grę już trzeci raz. Według mnie kup "Devil May Cry" zwłaszcza jako fan serii Smiling
Szukaj
Odpowiedz
czesiobar Offline
Pong
*
30-01-2013, 20:58
Również polecam DMC. Mi grało się bardzo przyjemnie.
Szukaj
Odpowiedz
munio Offline
Pong
*
30-01-2013, 22:48
Ja bym wybrał Crysis3.
Szukaj
Odpowiedz
Marianus89 Offline
Pong
*
Liczba wątków: 1
31-01-2013, 00:01
ja też wybieram Crysis 3
Szukaj
Odpowiedz
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
31-01-2013, 00:03
Ja bym wybrał warna, ktoś się skusi?
Kolega napisał konstruktywny, kilku zdaniowy post, a wam śmierdzącym leniom nawet się nie chce napisać dlaczego wolelibyście jedną, od drugiej. Radzę to poprawić w przeciągu 24 godzin
Happy to be on the food chain at all.
[Obrazek: Chmurowaty.png]
Szukaj
Odpowiedz
Krystex12 Offline
Banned
Liczba postów: 5
31-01-2013, 00:19
Na twoim miejscu nie wybierałbym raczej Crysis 3 ponieważ nie grałeś w poprzednie części.Dead Space 3 napisałeś że dawno nie miałeś doczynienia z horrorami więc pewnie w poprzednie części tak jak w Crysis nie grałeś.Co do Devil May Cry i Playstation All Stars to miałeś z tym duże doczynienia i na twoim miejscu wybrałbym Devil May Cry ponieważ piszesz że seria jest tobie bardzo bliska a potem Playstation All Stars.
Szukaj
Odpowiedz
Vir4ne Offline
Pong
*
31-01-2013, 23:29
Ja szczerze polecam Ci Crysis 3. Osobiście grałem w "dwójkę" i byłem zachwycony. Bierz w ciemno:P
Szukaj
Odpowiedz
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
15-02-2013, 17:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013, 17:21 przez bleub.)
O All Stars słyszałem zarówno pozytywne jak i negatywne opinie, Crysis 2 mnie nie zachwycił (shooter jakich wiele) i podejrzewam iż podobnie będzie z jego sequelem, DS3 natomiast to mocno średniawe crapiszcze. Zasadniczo trudno nazwać ją horrorem skoro a) istnieje możliwość gry w co-opie, b) przeciwników jest porównywalna ilość co w takim Gears of War, czyli rzeź niewiniątek. Skłaniałbym się na Twoim miejscu ku Devil May Cry które zbiera dobre oceny i jest chwalone praktycznie z każdej strony. Połamania pada Winking
Szukaj
Odpowiedz
Noctis Offline
Tojo Clan
**
Liczba postów: 96
Reputacja: 4
15-02-2013, 18:07
Wydaje mi się że nadal trwa beta Crysis'a 3, to doradzałbym wypróbować póki jest okazja. Szczerze to skłaniałbym się bardziej ku DMC, dużo pochlebnych recenzji, a dodając to że jesteś danem tej serii, to wybór jest raczej prosty Smiling
[Obrazek: FromNes.png]
Szukaj
Odpowiedz
kacper3615 Offline
Dzieciak bez przyszłości
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 4
Reputacja: 8
20-02-2013, 00:09
Ją na twoim miejscu wybrał bym Playstation All Stars. Słyszałem, że gra jest bardzo podobną do SSBB (Super Smash Bros Brawl), a ta strasznie mnie urzekła swoim gameplayem. Wiele godzin przy tej grze spędziłem, więc myślę, że ta gra będzie twoim wyborem.
Szukaj
Odpowiedz
Soulraven Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
20-02-2013, 23:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2013, 23:53 przez Soulraven.)
Mimo wszystkich opinii o Dead Space 3 polecę właśnie ją.Gra mimo trochę gorszego klimatu nadal potrafi przestraszyć, ale za to otrzymujemy filmowość na wzór Uncharteda więc myślę, że warto.Dodatkowo grę można przejść nie nudząć się ok 4 razy.Raz na single raz w co-opie raz w classic i jeszcze ras w pure survival.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 31-07-2025, 05:23 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.