Wybierając mniejsze zło to chyba COD.
Użytkownik otrzymuje ostrzeżenie o wartości 30% za stats.
~bleub
Call of Duty czy Battlefield ?
|
Wybierając mniejsze zło to chyba COD.
Użytkownik otrzymuje ostrzeżenie o wartości 30% za stats.
30-03-2013, 00:22
Call of Duty. Czemu? Odpowiedź jest prosta, BF udaje grę realistyczną stając się przy tym grą męczącą (szczególnie "trójka"). Duże mapy, zbędne animacje, tylko pojazdy fajne, ale rzadko się ich używa (sporadycznie do pokonania jakiegoś odcinka). Opinia jest w 100% subiektywna. Są to tylko moje spostrzeżenia.
30-03-2013, 01:40
Dla mnie zdecydowanie CoD. Z Battlefield miałem dość krótką styczność, a więc moja opinia na jego temat będzie trochę szkicowa.
Seria Battlefield zdecydowanie stawia na tryb online, który jest o niebo lepszy od CoDa, w przeciwieństwie do trybu dla jednego gracza, który według mnie nie jest jego najsilniejszą stroną. BF=tryb online CoD=tryb ofline
30-03-2013, 15:07
Ja preferuję serię od dice za większy nacisk na taktykę i ogólnie mniejszy chaos na mapie (chodź są wyjątki - patrz jedna z map w badcompany 2 wietnam). Seria od activision jest bardziej nastawiona na grę skillową, więcej się dzieje - innymi słowy jak wolałeś americas army - bierz BF, jak wolałeś unreala - łykaj CODa!
(19-02-2013, 02:12)golab19952 napisał(a): Multiplayer jest dobre, lecz (nazwiecie mnie biednym polaczkiem, itp) ale nie lubię gier Pay4Win (tak, PREMIUM). Przykładowo knife servery są tragedią, jeśli wchodzą gracze premium.To fajnie, że nie znasz nawet pojęć, których używasz. Kupując premium dostajesz dostęp do wszystkich dodatków i jakichś podstawowych broni. Poza tym, nóż dla premium nie różni się niczym od zwykłego, poza innym modelem i nazwą. @Ontop Zdecydowanie battlefield. Duże mapy, pojazdy, możliwość modyfikowania dodatków do broni, dodatków do pojazdów, brak bezsensownych perków, każdą bronią gra się inaczej, dużo lepiej udźwiękowiona gra, normalny odrzut, teamplay. Tego się w codzie nie uświadczy.
Gdy byłem jeszcze małym kwiatkiem
I wiatr miotał mną jak chciał Pobiegły dzieci z przedszkola i mnie zdeptały. :<
10-04-2013, 19:54
To zalerzy od tego czy chcesz multi(Battlefield) czy single(COD)
10-04-2013, 19:58
Według mnie porównywać BF do Coda to jak.. kartkę w kratkę do kartki w linie. Niby to samo, a różni się nawet wiele. Według mnie najlepiej zakupić i CoD i BF, BF do multiego, a CoD do singla
![]()
11-04-2013, 15:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2013, 15:26 przez SmellySocks.)
BF3 najlepszy
Wielokrotnie w tym wątku prosiliśmy o podawanie argumentacji, ale widzę, że gimbaza nie przyjmuje do wiadomości ostrzeżeń, toteż zamykam wątek do odwołania, a użytkownik dostaje 40% ostrzeżenia ~SmellySocks |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|