Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 ... 43 Dalej »

Dead Island Riptide Zombie Bait Edition
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Dead Island Riptide Zombie Bait Edition
Jokersky Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
27-04-2013, 14:05
Podzielam zdanie Archona naprawdę żenująca kolekcjonerka w dodatku cholernie droga. Mówienie, że to się sprzeda w dodatku obnaża podejście twórców tej kolekcjonerki, którzy najwyraźniej chcieli wspomóc sprzedaż gry wśród młodszych odbiorców poprzez tak tani chwyt.

Ponadto patrząc na odzew widzów pod materiałem na YouTube boję się o wasz światopogląd jeśli komentujecie go tekstami w stylu "zachowujecie się jak stare babcie", nie mam pytań.
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
27-04-2013, 14:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2013, 14:26 przez Dark Archon.)
(27-04-2013, 14:05)Jokersky napisał(a): Ponadto patrząc na odzew widzów pod materiałem na YouTube boję się o wasz światopogląd jeśli komentujecie go tekstami w stylu "zachowujecie się jak stare babcie", nie mam pytań.

Moim zdaniem to idealnie odzwierciedla target. Po tym jak wyrażają się "gorliwi zwolennicy" kolekcjonerki bardzo łatwo wywnioskować można kogo takie cuda kręcą. Na usta ciśnie mi się wyraz zaczynający się na "gim", a kończący na "busy".*

Czytając takie komentarze czuję się z własną opinią dużo lepiej.

*Disclaimer: nie każdy komu się podoba jest gimbusem. Chodzi o pewną nieelokwentną, wulgarną grupę. Mam chwilami wrażenie, że muszę się tłumaczyć z kontekstu każdego słowa, bo zdolność słuchania ze zrozumieniem i wnioskowanie przyczynowo-skutkowe chyba gdzieś zanikło. A szkoda, bo nie chcę traktować naszej widowni jak stada idiotów, którym trzeba wszystko łopatologicznie wyjaśniać. Tak jak to robię teraz.

Uważam, że nasza społeczność jako ogół nie musi się do czegoś takiego zniżać. A selekcja naturalna z czasem wyeliminuje (rzal unsub) resztę. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
lirykald Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
27-04-2013, 19:31
Archon znając twoją wysoką aprobatę dla "poprawności politycznej" myślałem, że przesadzasz z tą figurką. Do czasu kiedy sam ją zobaczyłem :P
Szukaj
Odpowiedz
cr4v Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
29-04-2013, 14:16
Archon pomysł figurki jest według mnie ok, a problem leży w doborze postaci (torsu) - gdyby był to facet sądzę że problemu by nie było - a niestety wybrali cycatą lalę, co niestety trochę psuje odbiór.

Niestety w takim wypadku, moja kobieta by mnie z domu wyrzuciła gdybym taką figurkę postawił obok innych Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Jayu Offline
Pong
*
Liczba wątków: 4
29-04-2013, 15:15
Jak nie chcecie tułowia to ja go z chęcią wysadzę, a tak serio lubię dziwne rzeczy na swoich półkach, tak więc gdybym miał X-Boxa pewnie zainwestował bym w kolekcjonerkę.
Szukaj
Odpowiedz
fafikozoom Offline
Nintendo 3DS
**
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja: 8
29-04-2013, 19:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2013, 19:42 przez fafikozoom.)
Jaki bulwers ;____; Osobiście wolę Polską kolekcjonerkę, koszulka, karta, plakat, pełno super rzeczy. Ale po co mieć całą półkę gadżetów skoro można mieć statuetkę cycków. Jak chcecie zobaczyć piersi to zapraszam na RedTube, a nie się jarać kijową kolekcjonerką.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
MixsterioPL Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
11-05-2013, 18:55
jaki następny unboxing?
Szukaj
Odpowiedz
Danonek Offline
Danonkowy zajadacz
*
Liczba postów: 5
11-05-2013, 20:36
Jako mężczyzna chętnie bym sobie coś takiego postawił w swoim pokoju na półce. Niestety, jako gracz nie byłbym usatysfakcjonowany czymś takim. W ogóle nie nawiązuje do zawartości samej gry. Tak właściwie niczym nam nie sugeruje, że jest to figurka z kolekcjonerki tej konkretnej gry. To ma stać i wyglądać. Niestety panowie się tutaj nie popisali, jednak reszta zestawu jest w porządku.
Szukaj
Odpowiedz
patrykpie Offline
Pong
*
Liczba wątków: 0
04-06-2013, 18:49
fajna figurka
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-07-2025, 15:02 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.