Liczba postów: 21
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Takie Dwarf Fortress dla casuali.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czy jak mi się monitor stłucze podczas grania w "Dwarfs!?", to czy również, tak jak w przypadku szklanego mrowiska, krasnale wyjdą na wolność i zaczną mnie gryźć?
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
Tylko jeśli oblejesz się krowim feromonem.
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 4
Reputacja:
2
Proszę, wstawiaj podglądy również na kanale YT. Subskrypcja, łatwiejszy dostęp z mobilnych urządzeń przenośnych oraz nie wiem czemu jakość 480p na tym odtwarzaczu mi laguje x)
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Recenzja super, grę pobiorę na Steam. Ps. Wreszcie działa mi player arhn.eu na moim słabym kompie i to lepiej od YouTube bo się nie wiesza.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
No dobra, poczekam aż trafi na tubę... Z tym odtwarzaczem oglądanie nie ma żadnego sensu.
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 16
Reputacja:
14
Dobra recenzja i niezły pomysł na serię, będę oglądał regularnie ;w; Swoją drogą gra się w ten tytuł przyjemnie i jest łatwy do zrozumienia.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Ta gra dostaje sequel zwany Dwarfs!? Guest for the gauntlet i jest fazie prototypu (dla osób co ją mają) i jedyną opcja jaką się miało na dostanie się posiadaczem było losowanie na stronie steamgifts i sam jestem w niej posiadaniu i uważam że ta gra będzie bardzo dobrym tytułem ale bez multi online raczej nie zdobędzie dużej popularności
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Czemu słowem nie wspomniałeś o A game of dwarves które jest nową wersją owej gry.